• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak istiyorum..boşanmış bayanlara sorularım var

bu süreci uzatacak durumum yok.dava açacaksam elimde kanıtlarım olmalı.davam reddedilmemeli ya da onun bu yaptıklarını tamamen kanıtlamalıyım.elim boş dönemem sağlam çıkmalıyım oraya.kurtulmamın başka yolu yok riske atamam.

Ya brathin acık ol; niyeyin blöf yapıp eşini dize getirmek mi?

Ne kanıtı ya kime neyi kanıtlayacaksın, hakim niye reddetsin davayı?

bu süreci uzatacak durumum yok.dava açacaksam elimde kanıtlarım olmalı.davam reddedilmemeli ya da onun bu yaptıklarını tamamen kanıtlamalıyım.elim boş dönemem sağlam çıkmalıyım oraya.kurtulmamın başka yolu yok riske atamam.

valla biraz daha beklersen pek sağlam çıkacağını sanmıyorum...

işte ne geliyorsa başa bu dindar tiplerden çıkıyor bulamadınmı şöyle modern açık görüşlü bir tipte elin yobazının tacizleriyle uğraşıyorsun ama sen bile bile evlenmişsin bir de o durum var hemen şimdi topla eşyalarını ailenin yanına git a davanı kurtul bu heriften altınların da senin hakkın kanuna göre ama işte hakkını aramayı bilmiyorsun anlaşılan.

yahu 1 ayda bu hale gelecek kadar ne olabilir yani, hoş evlenmeden önce çok söylendi ama bile bile insan bu yola niye girer bunun adı basiret bağlanması mı, hatırladığım kadarıyla öyle deli divane aşıkta değildin

işte ne geliyorsa başa bu dindar tiplerden çıkıyor bulamadınmı şöyle modern açık görüşlü bir tipte elin yobazının tacizleriyle uğraşıyorsun ama sen bile bile evlenmişsin bir de o durum var hemen şimdi topla eşyalarını ailenin yanına git a davanı kurtul bu heriften altınların da senin hakkın kanuna göre ama işte hakkını aramayı bilmiyorsun anlaşılan.
Sözlerinize dikkat edin isterseniz burda çoğu insan dindar :34:
Sadece saptıranlar var bunu genel konşmasak iyi olur.

evet o yüzden hep şiddet görüyorum aldatılıyorum diye konu açılıyor dindar tipler kadına değer vermiyor çünkü veriyorum diyenler de kadının görevi erkeğine hizmettir gibi abidik şeyler saçmalıyor eh o da kadını hizmetçi olarak görmekle eşdeğerdir.

evlenmek kdr bo$anmak da kolaydeilmi
istemiyorsan Hakim seni bo$ar neden kanit istesin .. salak aptal denmesi bile hakaretden bo$anmaya sebepken hemde
davani açarsin babanin evinde beklersin kurtulmayi
altini parayi bircu bo$ver
canli kurtulabilirsen $ukret , sadaka ver
evlenmiycem diye açtigin konuyu okudumda , dedigini yapmami$in
bu konudada yapacagini pek du$unmuyorum
ke$ke kurtarabilsen kendini ..

evet o yüzden hep şiddet görüyorum aldatılıyorum diye konu açılıyor dindar tipler kadına değer vermiyor çünkü veriyorum diyenler de kadının görevi erkeğine hizmettir gibi abidik şeyler saçmalıyor eh o da kadını hizmetçi olarak görmekle eşdeğerdir.

buna inanmak hiç istemedim ama bu doğruymuş..bunun kuzenleri falan gerçekten dindar insanlar bunun gibi değiller ama eşleriyle konuştuğumda onlardan da aynı şeyi duyuyorum beni hizmetçisi sanıyor diyor..

neyse bu konuyu katmak istemiyorum herkesin Allah'la kendi arasındaki şey..Dileğim Allah da onu bildiği gibi yapsın.Keşke gerçekten dindar olsaydı razıydım..Bu arada kalmış ne öyle olmuş ne böyle olabilmiş saçma sapan bi adam..

Ailene söyle diyosunuz..Benim ailem bana destek olmaz ki bu eve dönüşün yok dediler çıkarken.Zaten bi nebze de ordan kaçmak için evlendim.Ölüyorum desem yanımda duran olmaz yanlızım bu yolda.Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum.Şimdi onlara söylesem rezil ettin bizi allah seni bildiği gibi yapsın bizim de huzurumuzu bozdun bi rahat vermedin gittin kurtulamadık senin sorunlarından dicekler.

arkadaşım neyı beklıyorsun senı oldurmesını mı? ben hukuksal sorularına cvp vereyım. oncelıkle bır tokat atsa bıle polıse başvur. darp raporu almak ıstıyorum de. tabı bunu yaptıktan sonra o hayvanın yanına değil baba evıne dön. boşanma davanı aç. kamera kayıtlarını hakımler pek dıkkate almıyor. ama illakı yaşadıklarını bılen arkadaşların ailen vs tanık olacaklardır davaya. yanı ben kanıt toplayayım dava acayım demekle zaman kaybetme
aile mahkemeleri kadının yanındadır zaten. o evde daha fazla durma

Açılacak çok konu varda neyse susuyorum. Dediğin gibi olsun..

arkadaşım neyı beklıyorsun senı oldurmesını mı? ben hukuksal sorularına cvp vereyım. oncelıkle bır tokat atsa bıle polıse başvur. darp raporu almak ıstıyorum de. tabı bunu yaptıktan sonra o hayvanın yanına değil baba evıne dön. boşanma davanı aç. kamera kayıtlarını hakımler pek dıkkate almıyor. ama illakı yaşadıklarını bılen arkadaşların ailen vs tanık olacaklardır davaya. yanı ben kanıt toplayayım dava acayım demekle zaman kaybetme
aile mahkemeleri kadının yanındadır zaten. o evde daha fazla durma

polise gidemem vurduktan sonra eve kapatıyor beni.eve polis çağırabilir miyim dayak yedikten sonra?bir de tokata bile darp raporu veriyolar mı?bi de size sorum hergün öldürmekle tehdit ediyor yüzyüze bunu nası kanıtlıcam?

size çok teşekkür ederim artık durmicam zaten ama boşanırken sürüm sürüm sürünsün istiyorum elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidemesin pislik.

konu sahibi bile kabul etmişken neyin derdindesiniz, siz yaşamadınız o acıyı havadan konuşması kolay tabii..

daha evlilikte 1 ayım dolmadı..yemediğim hakaret küfür kalmadı..ara sıra şiddet de cabası..daha çocuk falan yokken boşanmayı kafaya koydum.size bazı sorularım olacak.

darp raporu alabilecek kadar dayak yemiyorum.boğazımı sıkıyor, saçımı çekiyor bi tekme bi tokat belki.yani her kavgada bunlardan bir tanesi oluyor daha fazla değil.gizli kamera koysam bana yaptıklarını delil olarak kullanabilir miyim?ayrıca hakaretleri küfürleri tehditlerini de kaydetmek istiyorum.aylardır her kavgada her gün beni öldürmekle tehdit ediyor.biliyorum kızlar, öldürecek.ben bu evde durmaya devam edersem gerçekten de beni öldürecek.

her gün içki içiyor.içip içip sapıtmıyor ama her gün muhakkak bir birası var.bunları nasıl belgeleyebilirim?
sabah beni işe bırakıp evlendiğimiz günden beri hergün annesine gidip saatlerce orda kalıyor.kopamadı evden.elimden yemek yemiyor sabah kahvaltı hazırlıyorum benim hazırladığımı yemeyip beni bıraktıktan sonra annesinde gidip yiyor.

bana evlenmeden önceki hayatıyla ilgili yalan söyledi.içki içmezdi yalan konuşmazdı iyi bir para aldığı işi vardı arabası vardı.hepsi yalan çıktı işsiz arabanın tozu yok ve boğazımıza kadar batık durumdayız.

bu durum yetmezmiş gibi evlilikten 1 hafta sonra altınlarımı kaçırıp kız kardeşinin doğumunu özel hastanede yaptırdı.resmen çaldı altınlarımı.

o olmadan sokağa çıkmama izin vermiyor.beni bakkala bile yollamıyor.pantolon hafif dar olsa bile giyemiyorum yazın sıcağında uzun kolluyla oturuyorum halbuki beni tanıdığında gayet normal bir giyimi olan bi insandım.sözde dindar sanıyo kendini ailesi de öyle sanıyor ve tüm çevresi halbuki yalan dolan içki kumar her halt var ama benm giyimime karışıyor neymiş kısa kollu günahmış.

şu an çalıştığım yere beni o soktu mesela ütü yapıyorum ertesi gün bitane gömleği ütüsüz kalmış onca gömleğin arasından bana inadından onu giyeceği tutuyor ütüleyemem yorgunum dediğimde madem yoruluyosun yarın arayıp çıkarttırıyım seni işten evde otur diyor.

bana kölesi köpeği gibi davranıyor.en ufak şeye sinirlendiğinde hemen üstüme yürüyor hakaretler küfürler tehditler..neye uğradığımı şaşırdım 3 haftada o kadar çok üzüldüm ki stresten kaç tane hastalık sahibi oldum kaç kere acillik oldum o halde bile beni götürmedi acile eve kapadı..yalvardım ayaklarına kapandım götürmedi hastaneye..

durumumu kimse bilmiyor utanıyorum 3 haftalık evliyim kime ne diyim ailemi üzmek istemiyorum benim namusumu bile söz konusu ediyor..geçen bana sinirlendiğinde "sen yirmi tane adamla b.k yemediysen ben de bişey bilmiyorum" dedi..hep eski sevgililerimi yüzüme vuruyor..hiçbişey yapmamama rağmen devamlı yalan söylüyomuşum onu aldatıyomuşum gibi davranıyor..her gün tecavüzlerinden bıktım..onun gerçekten hasta olduğuna inanıyorum artık..

napmam lazım aileme anlatamam.şu an gizli kamera almayı düşünüyorum.ama aklıma takılan özel hayatın gizliliği hikayesi yüzünden bu delil olarak kabul edilir mi kime gidiyim napim nolur yardım edin bana.bi akıl verin..
Benimde eşimle ilgili çok ciddi problemlerim var ailesine olan aşırı tuhaf düşkünlüğü ailesinden kopamamış bir yetişkin olamamış hali beni ondan çok u zaklaştırıyor koskaca adam bu kadar anasına babasının agzına bakmaz diye düşünüyorum. Bence tanık bulabilirsen eğer 1 sene içindede boşanabilirsin. Polise git anlat durumu sanırım sonra kadın sığınma evşne falan gidiyorsun bunlarda delili sayılıyor bazı durumlarda eğer tanık varsa 1 sene içinde boşanabiliyorsun. bu eşinin değişecegini sanmam Bende eşimle bir aile terapisine gitmeyi planlıyorum aksi halde boşanacağım. Hayat böyle geçmez

konu sahibi bile kabul etmişken neyin derdindesiniz, siz yaşamadınız o acıyı havadan konuşması kolay tabii..
:)) arkadaşım gerçek dindar olsa zaten Allah korkusuna yapmazdı anlıyormusun. Türkiyede yaşıyorsan dinlerinede saygın olucak anlıyomusun? Benim kimseyi savunduğum yok dindar diye diye ülkeyi sömürdünüz Atatürk düşmanı yaptınız insanları neyse bu kadar yeter polemiğe girmeye bile deymez.

nerede o allah korkusu olan adamlar biz hiç göremedikte nedense hep müslüman ülkelerden çıkıyor böyle dayak şiddet kadın cinayetleri olayları yurtdışında bile müslüman göçmenlerin işlediği cinayetler hep gündemde o sebeple kimse gerçek dindar yapmaz demesin nerede gerçek dindarlar hani kadına şiddette hep müslüman ülkeler ilk sıradaysa bunun gerçeği sahtesi olmaz.

arkadaşlar lütfen durumu din konusundan uzaklaştırın gerçekten yardıma ihtiyacım var bu konuda tartışmayalım

1 aylık evlilikte bu kadar çok şey yaşamak gerçekten tuhaf,nasıl katlanıyorsunuz anlamadım savcılığa verin bu arada o kamerayı fark ettiğinde sonuzunu düşünemiyorum dikkat edin kendi başınıza birşey yapmayın

Son düzenleme:
Hiç üzülmedim

Bu kadar olumsuzluğu bünyesinde barındıran bir karakteri (ailesi de dahil) defalarca buraya konu başlığı açıp tartışmaya sunmuş ve buradaki hanımlarda sana yanlışını gözüne sokarcasına gösterdiği halde sen bu adamla evlenmişsen

MÜSTEHAKTIR...

Back
X