boşanmak istiyorum dayanamıyorum.

flower90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2016
29
7
16
Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye gitti beni yanında götürmedi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle geldi ağırlamak zorunda kaldım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Arkadaşı yatmaya gelmişti bize bigün kendisi seçebilirmiş kıyafeti dolaptan istediğini giyebilirmiş diye Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu (*tabiki ben uyurken değil) ama o bile yanlış konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler.

Son düzenleme:
diyeceksin ki erkeklik görevlerini yerine getirmiyor getirmediği gibi yatak odama başka erkek getiriyor bu işin sonu hayıra gitmiyor bu adam kendi işlevsizliği ile yarın beni peşkeş çekecek gibi duruyor ,bununla evlilik yürümez sonu kötüye gidiyor diyeceksin boşanman 1 dk bile değil.

Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım.
sizin içmeye giden birinin yanında ne işiniz var?ayrıca düzelmeyeceği belli, siz üzülüyorsunuz size bunları yapan kişinin üzülmesini istemiyorsunuz bence sizde iyi değilsiniz.

arkana bile bakma ayrıl ciddiyim

Ay o ne öyle seboş. Gece 1 de erkek arkadaşlarıyla eve gelecek, karısına rakı sofrası hizmeti ettirecek, gelen erkekler yatak odasına kadar girecek. Alla alla çok ters bir şeyler var.

Bu insanlar kendilerini nasıl saklar ki evlenmeden önce, kızların gözü mü kör ki evlenme sevdası, evde kalma korkusuna gözlerini kapatıp evleniyorlar.

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.
karı koca olamamış kişilerin hala yuvam yıkılmasın derdini anlamıyorum. ortada yuva yokki. eve ayyaş gelip başka erkeği mahremine sokan bir adam var. siz hala neden evlisiniz

YANİ YATAK ODAMA ERKEK SOKUYOR DERKEN ARKADAŞI KALDI BİZDE ONU ODAYA SOKTU GARDIROPTAN KIYAFETİ KALACAK KİŞİ SEÇECEKMİŞ O YABANCI DEĞİLMİŞ. BEN ERKEK KARDEŞİMİ SOKMUYORUM ODAMADA ONLAR KİM DEDİM. ONDAN SONRA SOKMADI ODAYA KİMSEYİ
KOCALIK GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİYOR DOGRU. ERKEKLEŞTİRDİ BENİ

YANİ YATAK ODAMA ERKEK SOKUYOR DERKEN ARKADAŞI KALDI BİZDE ONU ODAYA SOKTU GARDIROPTAN KIYAFETİ KALACAK KİŞİ SEÇECEKMİŞ O YABANCI DEĞİLMİŞ. BEN ERKEK KARDEŞİMİ SOKMUYORUM ODAMADA ONLAR KİM DEDİM. ONDAN SONRA SOKMADI ODAYA KİMSEYİ
Bu bile çok ters. Gece rakı sofrasından kalan erkeğin evde yatması. İçecekse dışarıda içsin, yer mi yok. Bir de sizde sızıp kalmaları falan akıllara zarar.

kötü bir durum çekilecek şeyler de değil anlattıkların. her şeyden önce kadınlık gururun var senin ben senin yerinde olsam onunla bir kere daha aynı yatağa da girmem pisliğine de katlanmam.Kötü bir şey ama kendi hayatını bir an önce kurtarmalısın bence.

Arkadaşlar merhaba;
bana akıl verin ne olur.
mayıs 2015 te evlendik sevgili döneminden evlenene kadar çok mutluyduk ama artık ben mutlu değilim. Evlendik balayında evin tüm perdeleri 6500 tuttu diye herkesin içinde benimle kavga etti ve bu kavga balayından döndükten sonrada şiddetli şekilde devam etti (*yarı parasını benim ailem ödedi zaten). Ramazan ayında daha evleneli 1 ay olmamışken ailesinin evinde kalmak istedi ramazanı kayın validelerde geçirdim kendisi gece 2 lere kadar kahvede oturdu ben anası ve babasıyla oturdum. Arkadaşlarıyla içmeye giderdi beni yanında götürmezdi erkeklerin arasında ne işin var diye gece saat 01,30 da eve erkeklerle gelirdi ağırlamak zorunda kalırdım. Gece eve geç geldiği için biraz söylendim beni kolumdan tutup tartakladı alkollüyken. Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu konuştum anlattım sonunda davranışlarından vazgeçti. sürekli evde telefon ve pc başında gece 03,00 04,00 lere kadar oturuyor mutfakta benimle ne sohbeti var ne ilgisi. Sigara içmekten ağzı teneke gibi kokuyor ve o şekilde yatağa giriyor bende temiz bir insanım kişisel bakımlarıma da evime de dikkat ederim artık iğreniyorum. Karı koca hayatımız hiç yok. Sürekli içiyor ne bayram ne kandil fark etmiyor onun için benim önce arkadaşlarım sonra ailem diyor bana. bunlar üzerine kasım ayında baba evine döndüm dayanamadığım için sonra tekrar pişman olmamak adına yuvamı kurtarabilirim diye kendim geri geldim konuştum deneyelim dedik ama bunlardan hiç biri düzelmedi yine bana karşı ilgisiz ocak ayından beri benimle aynı anda yatağa girmiyor bana dokunmuyor . istenmeyecek bir kadında değilim. Ben evli gibi hissetmiyorum kendimi evlendim evleneli belki 6 defa cinsel birliktelik yaşadık oda ben istediğim için oldu sürekli ben gitmektende sıkıldım . Ben eşimden soğudum aynı evde ev arkadaşı gibiyiz o kendi halinde takılıp evi otel gibi kullanıyor bende onun arkasını toplayıp tertemiz ütülü kıyafetlerini giydirip yedirip içirtiyorum evde hizmetçi gibiyim. Artık ayrılmak istiyorum eşime sevgimde aşkımda kalmadı fakat insan olarak seviyorum ve üzülmesini hiç istemiyorum bu yüzdende konuşamıyorum.

'' Yatak odama erkek arkadaşını sokuyordu ''
Bundan sonrası hiç hayra alamet değil
Bunu yapan biradamın akıl sağlığı yerinde değildir zaten
Olacak iş değil konu gerçek mi ya !

sizin içmeye giden birinin yanında ne işiniz var?ayrıca düzelmeyeceği belli, siz üzülüyorsunuz size bunları yapan kişinin üzülmesini istemiyorsunuz bence sizde iyi değilsiniz.
arkadaşlarının hepsini tanıyorum. iyi insanlar fakat mahallede oturanlar aynı şeyi söylemezler.. insan olarak arkadaş olarak eşim eğlencelidir ama aynı evde evli olmaz kendisiyle zor aile kuramıyoruz.. Benim yüzüm yumuşak o yüzden kimse üzülsün istemiyorum. belkide boyle oldugum için en çok ben üzülüyorumdur. yorumunuz için teşekkür ederim.

farzetki kocan sızdı yanındaki sana tecavüz etti,.

Back
X