Merhaba arkadaşlar. Eşim ile 8 senelik bir birlikteliğin ardından geçtiğimiz yıl Eylül ayında evlendik. Evliliğimizin ilk aylarında ben doğup büyüdüğüm şehirde işim dolayısıyla kalmaya devam ettim. Daha sonra tayin isteyip eşimin yaşadığı şehre geldim. Bu şehirde eski yaşadığım yere kıyasla iş olsun arkadaşlık olsun çok zorlandım. Zorlanmam neticesinde de eşime karşı sürekli sitemlerde bulundum. Kendisi bu sitemleri biriktirerek daha sonra çok şiddetli kavgalara varan sözlere dönüştürdü olayı. Şu an ne dersem kavga çıkarıyor. Şunu şöyle yapma böyle yap dememe bile dünyanın kavgasını ve hakaretini ediyor. Cinsellik deseniz o da yok. Herhangi bir cinsel isteği yokmuş bana karşı. Telefonunu da ben kavga çıkarırım diye sürekli saklıyormuş. Asla telefonunu karıştıracak biri değilim ama telefonunu saklamasından rahatsız olduğumu söylediğimde kavga çıkaracaksın, beni kıskanacaksın vb. şeyler söylüyor. Asla benimle evde yalnız durmak istemiyor. Sürekli bir çift arkadaşlarıyla dışarı çıkıyoruz. Bunu sorguladığımda bile laf yiyorum. Bu durumu değiştirmek için ne yapabilirim? Bana fikirleriniz ile yardımcı olur musunuz?