Bosanmak istiyorum lutfen yardim edin

Oy oy sıkıntılı bir tipmiş kocan. Çalışıyor musun? Adamdan alacağın nafakaya güvenip boşanırsan zorlanırsın. Çalışıyorsan nispeten daha kolay bir süreç geçirirsin. Tabii psikolojik olarak her türlü yıpratıcı. Ama öncelikle eşinle sakince nelerin seni rahatsız ettiğini, üzdüğünü konuşmanı tavsiye ederim. Kimseyi suçlamadan, ayak üstü değil geniş zamanda, tane tane sakince kocana hislerini, üzüntülerini anlat. Belki çözersiniz.
Konusamiyorum ki basladin yine deyip kesip atiyor

Eğer bosandiktan sonra hayatın güzel olacaksa Boşan
Dün bir konu gördüm bura da o kadına öyle üzüldüm ki kendisi ile telefonda da görüştüm anlattı hayatını. .
Bosansam mi etsem mi diye bende arada düşünüyordum o kadının çektiği zorluklar beni daha ciddi düşünmeye sevk etti
Ve dedim ki ya bu okuzu guderim ya da guderim başka yolu yok
Artık daha verimli olmaya çalışıyorum evliligime boşarım gider değil de duzeltecegim bir şekil de diyorum
Tabi ki bunun tersi örneklerde vardır
Sizin meseleniz nedir bilemem ama iyi düşünün tartin derim
Boşanınca bitmiyor sıkıntılar
Aksine yeni başlıyor. .
Allah yardımcınız olsun

kocam kendini begenmisin teki herseyi o bilir ben hic birsey bilmem ona göre ne yaptigim yemekleri begenir nede temizligimi herseye bir bahane hic disari cikarmaz herseye karisir coooookkkkk ilgisizdir bana karsi isten gelir yatar ta ise gidene kadar uyur ben bisey isterim kac para biliyomusn der annesi ister aninda alir kendi kardesleri surekli para harcar kocamda verir para bisey olmaz ama ben kirk yilda bir bisey almaya kalkarim cok masraflisin der kiyafetimi gectim oturup kalkmama evde yaptiklarima bile laf soyler kilolarimi asagilar ki daha 5 ay önce doğum yaptim onun yüzünden sütüm.gitti sürekli ne bu hal hala yiyon öküz gibi oldun der gece yanina yatarim bi rahat birak der kac kez telefonunda kiz numarasi yakaladim benimle bes dakika oturmaz bana gulmez ama baskalarinin yaninda agzi kulaklarinda bebegim olmasa 5 dakika durmicam ama beni tutan tek sey bebeğim oysa 2 yillik evliyiz daha ve o kadar yorgun ve yipranmis haldeyim ki geceleri uyuyamiyorm bile
Ozaman kararında çok doğru boşan..
Pekı herkese soruyorum sanada sorayım böyle sıkıntılı bır kocadan neden çocuk yaptın?

Eşinizi evlenmeden önce hiç mi tanıyamadınız en azından aileye para verme konularında falan az çok bilginiz olmuştur. Ya da bu kabalığını o zamanlarda illaki göstermiştir diye düşünüyorum.
"Evlenince değişti" diyecekseniz eğer, değiştiğini görmenize rağmen keşke çocuk yapmasaydınız diyeceğim...

bu adam yüzünden sütün kesilmiş. bebeğe zararı dokunmuş bi adam. nasıl bebeğim olsa durmam diyebiliyorsunuz. bebeğim için demeyin

Evet
Eğer bosandiktan sonra hayatın güzel olacaksa Boşan
Dün bir konu gördüm bura da o kadına öyle üzüldüm ki kendisi ile telefonda da görüştüm anlattı hayatını. .
Bosansam mi etsem mi diye bende arada düşünüyordum o kadının çektiği zorluklar beni daha ciddi düşünmeye sevk etti
Ve dedim ki ya bu okuzu guderim ya da guderim başka yolu yok
Artık daha verimli olmaya çalışıyorum evliligime boşarım gider değil de duzeltecegim bir şekil de diyorum
Tabi ki bunun tersi örneklerde vardır
Sizin meseleniz nedir bilemem ama iyi düşünün tartin derim
Boşanınca bitmiyor sıkıntılar
Aksine yeni başlıyor. .
Allah yardımcınız olsun
Evet bosansam ailemin durumu iyi degil zor geciniyorlar ve beni rahat birakmaz

bu adam yüzünden sütün kesilmiş. bebeğe zararı dokunmuş bi adam. nasıl bebeğim olsa durmam diyebiliyorsunuz. bebeğim için demeyin
Keyfimden kalmiyorum ailemin maddi durumu iyi degil ve bel fitigim var yemek yaparken bile cok asiri zorlaniyorm calismam imkansiz

Eşinizi evlenmeden önce hiç mi tanıyamadınız en azından aileye para verme konularında falan az çok bilginiz olmuştur. Ya da bu kabalığını o zamanlarda illaki göstermiştir diye düşünüyorum.
"Evlenince değişti" diyecekseniz eğer, değiştiğini görmenize rağmen keşke çocuk yapmasaydınız diyeceğim...
Hayir tam tersi tum parasini bana harcardi hergun gezerdik cok kibardi bana karsi

Onun bu konuşmaları seni aşağlayıcı ve değersiz hissine kapılman sağlıyor ve bu doğru değil ,
eşin seni sevmiyor yada sevmek ne bilmiyor , baktın değişmiyor ,ömür boyuda çek me derim ben ,
bence kararını çocuk küçükken ver ,sende sevgiyi,saygıyı herkes gibi hak ediyorsun , ya bunu hak etmek için savaşacaksın yada adamı terk edeceksin

Onun bu konuşmaları seni aşağlayıcı ve değersiz hissine kapılman sağlıyor ve bu doğru değil ,
eşin seni sevmiyor yada sevmek ne bilmiyor , baktın değişmiyor ,ömür boyuda çek me derim ben ,
bence kararını çocuk küçükken ver ,sende sevgiyi,saygıyı herkes gibi hak ediyorsun , ya bunu hak etmek için savaşacaksın yada adamı terk edeceksin
Ayrilma olursa rahat vermez

Back
X