Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocam kendini begenmisin teki herseyi o bilir ben hic birsey bilmem ona göre ne yaptigim yemekleri begenir nede temizligimi herseye bir bahane hic disari cikarmaz herseye karisir coooookkkkk ilgisizdir bana karsi isten gelir yatar ta ise gidene kadar uyur ben bisey isterim kac para biliyomusn der annesi ister aninda alir kendi kardesleri surekli para harcar kocamda verir para bisey olmaz ama ben kirk yilda bir bisey almaya kalkarim cok masraflisin der kiyafetimi gectim oturup kalkmama evde yaptiklarima bile laf soyler kilolarimi asagilar ki daha 5 ay önce doğum yaptim onun yüzünden sütüm.gitti sürekli ne bu hal hala yiyon öküz gibi oldun der gece yanina yatarim bi rahat birak der kac kez telefonunda kiz numarasi yakaladim benimle bes dakika oturmaz bana gulmez ama baskalarinin yaninda agzi kulaklarinda bebegim olmasa 5 dakika durmicam ama beni tutan tek sey bebeğim oysa 2 yillik evliyiz daha ve o kadar yorgun ve yipranmis haldeyim ki geceleri uyuyamiyorm bileKonuyu detaylı anlat ki daha yardımcı olalım
kocam kendini begenmisin teki herseyi o bilir ben hic birsey bilmem ona göre ne yaptigim yemekleri begenir nede temizligimi herseye bir bahane hic disari cikarmaz herseye karisir coooookkkkk ilgisizdir bana karsi isten gelir yatar ta ise gidene kadar uyur ben bisey isterim kac para biliyomusn der annesi ister aninda alir kendi kardesleri surekli para harcar kocamda verir para bisey olmaz ama ben kirk yilda bir bisey almaya kalkarim cok masraflisin der kiyafetimi gectim oturup kalkmama evde yaptiklarima bile laf soyler kilolarimi asagilar ki daha 5 ay önce doğum yaptim onun yüzünden sütüm.gitti sürekli ne bu hal hala yiyon öküz gibi oldun der gece yanina yatarim bi rahat birak der kac kez telefonunda kiz numarasi yakaladim benimle bes dakika oturmaz bana gulmez ama baskalarinin yaninda agzi kulaklarinda bebegim olmasa 5 dakika durmicam ama beni tutan tek sey bebeğim oysa 2 yillik evliyiz daha ve o kadar yorgun ve yipranmis haldeyim ki geceleri uyuyamiyorm bileAvukata başvur.
dedim sadece neden çünküü hiçç bir bilgi vermıyosun ..
Bu kadar çok istiyosan Allah kurtarsın nediyim..
Oy oy sıkıntılı bir tipmiş kocan. Çalışıyor musun? Adamdan alacağın nafakaya güvenip boşanırsan zorlanırsın. Çalışıyorsan nispeten daha kolay bir süreç geçirirsin. Tabii psikolojik olarak her türlü yıpratıcı. Ama öncelikle eşinle sakince nelerin seni rahatsız ettiğini, üzdüğünü konuşmanı tavsiye ederim. Kimseyi suçlamadan, ayak üstü değil geniş zamanda, tane tane sakince kocana hislerini, üzüntülerini anlat. Belki çözersiniz.kocam kendini begenmisin teki herseyi o bilir ben hic birsey bilmem ona göre ne yaptigim yemekleri begenir nede temizligimi herseye bir bahane hic disari cikarmaz herseye karisir coooookkkkk ilgisizdir bana karsi isten gelir yatar ta ise gidene kadar uyur ben bisey isterim kac para biliyomusn der annesi ister aninda alir kendi kardesleri surekli para harcar kocamda verir para bisey olmaz ama ben kirk yilda bir bisey almaya kalkarim cok masraflisin der kiyafetimi gectim oturup kalkmama evde yaptiklarima bile laf soyler kilolarimi asagilar ki daha 5 ay önce doğum yaptim onun yüzünden sütüm.gitti sürekli ne bu hal hala yiyon öküz gibi oldun der gece yanina yatarim bi rahat birak der kac kez telefonunda kiz numarasi yakaladim benimle bes dakika oturmaz bana gulmez ama baskalarinin yaninda agzi kulaklarinda bebegim olmasa 5 dakika durmicam ama beni tutan tek sey bebeğim oysa 2 yillik evliyiz daha ve o kadar yorgun ve yipranmis haldeyim ki geceleri uyuyamiyorm bile
Kendine de hic harcamya kiyamaz para biriktirir ama kazancinin cogunu annesine kardeslerine harcarHep biz onlari dusundugumuz kiyamadigimiz icin harcayamayiz zor duruma dusmesin diye ama o hoic kiymadan kendi icin harcayabilir parasini... calissin iste kafa dinlersin sende