- 5 Nisan 2012
- 1.629
- 857
- Konu Sahibi prettywoman89
merhaba önceki konularda eşimin ailesi yüzünden 4 aylık bebeğimle boşanmaya kalkıştığımı sonra evi değiştirip ailesiyle özel günler hariç görüşmememi kabul ettikten sonra barıştığımızı yazdım, daha sonra kv kapı açık bütün apartmana telde dedikodumu yaparken yakaladık ve daha bisürü olay, ben kimseye hakaret etmedim, aşağılayıcı ezecek bişey demedim, çnk çocuğumun bakımından daha önemli bişey yok ve benden başka kimse yok ona bakacak, kv hasta bakamıyo benim annem rahmetli, şuan çalışmayıp çocuk bakıyor ev işlerini yapıyorum, 5 yılda ilk kez tatile gittik 7 yıldr evliyz bide 2.yılda gitmiştk neyse giderken bütün hazırlığı ben yaptm dönüşte yorgun olmama ve oğlum 11de uyuduğu için 11den sonra çamaşır yıkama toplama asma işi bana kaldığı için ki öncesinde yemek yapıp çocuğu uyutup bavulu boşalttım, ve uçakta feci baş ağrısı yaşadığım halde oğlum uyumadığı için ben de uyumadım diş çıkarıyo çünkü çok huzursuz, eşimde bu sırada balkonda sigara içip facede gezdiği için eşime kızıp tartıştık bu son damla oldu iş başvurularımı da yaptım işe girip boşanıp yavruma bakıcı tutucam üzülerek de olsa çünkü hakaret aşağılama psikolojik şiddetten yoruldum üni mezunuyum çocuktan önce yaşansa boşanır ardıma bakmazdım hamilelikten sonra kv ve eşim çok tuhaflaştı. kv iki kez ameliyat oldu ben 7 aylık hamileyken pansuman çamaşır yemek hepsini yaptım sonrasında çorba yapıp eşimle gönderdim. Ve dedikodularına beni kötülemelerini de Allah'a havale ediyorum 3. Ameliyat olabilir artık bakıcı tutun evladıma bakıp hasta bu çocuk açbu çocuk diyerek lohusaykem psikolojimi bozdu çnkü eşim ben çok ağlamama rağmen sadece görüşme diyor sonra gene suçlu ben oluyorum gitmek istemediğimde aklımı kaybetmemi bekliyorlardı olmadı şükür, kv evime gelip ilaçlarını siyah poşete koyup ortaya bırakmıştı çöp sandım eşim bana bağırdı halbuki geldiklerinde ilaç poşetindeydi hala neden yaptıklarını bilmiyorum bana düşmanlıkları nedir bu kadar süre kendilerini nasıl sakladıkar. eşim çocuğa karşı ilgisiz değil ihtiyacını alır cimri de değil ben çocuğu alınca değişir mi bilmiyorum elbet ben çalışır bakarım ama babasız bırakmak doğru mu? mutlu olmadığım her fırsatta hakaret aşağılamaya giden konuşmalar, sürekli sinirli haliyle beni de gerip çocuğa bakacak iş yapacak güç bırakmaması hayattan soğutması bunlara katlanmak ne derece doğrudur? Kalmak mı gitmek mi bu seçimi yapmış çevresinde yaşamış insanlardan da yorum bekliyorum hepinize tşk ederim. Eşim ailesiyle kopma aşamasında öncesine göre daha iyi fakat gene de hala her konuda beni suçlayıp duruyor bana yapılanlar yaşadığım şeyler onun yaptıkları umrunda dahi değil. Hepsini Allah'a havale edip gidicem iş başvurularıma devam ediyorum inş evladımla huzur buluruz.
Son düzenleme: