boşanmak istiyorum tavsiye verin lütfen?

41g

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
5
0
1
30
Arkadaşlarlar 17 yaşımda ailem ben istemediğim halde benim teyzemin oğluyla evlendirdi. Şuan 21 yaşındayım ve 3 aylık oğlum var. Eşimi hiç sevemedim artık aynı yatakta bile yatmak istemiyorum onunla konuşmak bile gelmiyor içimden. Zaten o da çok duşuncesiz . Al bunu sev deyince sevilir mi ? Mutlu ol deyince olunmuyor öyle. 3 yıl boyunca hep ağladım hep boşanmak istedim ailem vazgeçirdi. Eşim ve ailesi bilmiyor tabi onlar herşeyi yolunda sanıyor ama ben çok mutsuzum. Dayanamıyorum artık 21 yaşında çekmek zorunda kaldığım şeylere bakın. Çok mutsuzum yemin ederim istemiyorum. Boşansam ailem arkamda durur ama çok korkuyorum akraba olunca çok zor kabus görüyorum her gece bu stresten tavsiyeniz var mı yardım edin ne olur bi ömür böyle kanser olurum ben :((

Sevmediğin adamdan çocuk! Çekmek zorunda değilsin daha çok gençsin önünde kocaman bir hayat var.

Cok da küçük evlenmissin canim ya. Üzüldüm. Sanırım tecrubesizlikten oldu diyeceğim ama neden cocuk yaptın?

Zor bosanirsin ailen hep taş koyacak eşinin de haberi yok soğuk mu aranız belki doğum sonrası buhram yaşıyorsun yazık hayatına 21 yaşında ve mutsuzsun

Bu isin sonu yok canım ikinizde bir an önce önünüze bakin.

Al bebeğini babanın evine git anlar durumu eşinle dr konuş sonu yoksa herkese yazık olur en yakın zamanda konuş
Düşünüyorum öyle yapıcam ben de. Kayınvalideler burada gitsinler de halledicem bu işi

Arkadaşlarlar 17 yaşımda ailem ben istemediğim halde benim teyzemin oğluyla evlendirdi. Şuan 21 yaşındayım ve 3 aylık oğlum var. Eşimi hiç sevemedim artık aynı yatakta bile yatmak istemiyorum onunla konuşmak bile gelmiyor içimden. Zaten o da çok duşuncesiz . Al bunu sev deyince sevilir mi ? Mutlu ol deyince olunmuyor öyle. 3 yıl boyunca hep ağladım hep boşanmak istedim ailem vazgeçirdi. Eşim ve ailesi bilmiyor tabi onlar herşeyi yolunda sanıyor ama ben çok mutsuzum. Dayanamıyorum artık 21 yaşında çekmek zorunda kaldığım şeylere bakın. Çok mutsuzum yemin ederim istemiyorum. Boşansam ailem arkamda durur ama çok korkuyorum akraba olunca çok zor kabus görüyorum her gece bu stresten tavsiyeniz var mı yardım edin ne olur bi ömür böyle kanser olurum ben :KK43:(
niye kabus görüyorsun ki birtanem zaten sevmiyorsan senden sonra evlense ne olacak mesela? nefretettiğin adam evlenmiş mesela... ohh ben mutlu bile olurum... diyelim teyzen arıza çıkarttı insanlar kardeşleriyle mesafeli oluyor.. mesafeyi korursun olur biter ... haa çevrem 2. ye evlendirtmez beni diyorsan önce çevreden kopmanın plan ve hazırlıklarını yapman gerek... dedikodudan mı korkuyon ?? kime ne helalinde yaptığın işin hesabını konu komşuya mı verecen ???? önce bir kafandaki negatif düşüncelerden kurtul- sonra rahatsız ediyorlarsa çevrenden kurtulmaya bak .... sonra düzgün bir biçimde karar ver

Back
X