Benim hikayem biraz farklı ve uzun LÜTFEN OKUYUP YARDIM EDIN..
çünku sorucak konuşacak kımsem yada bır bu işlerı bılen bir tanıdıgım yok
ben 2 sene önce evlenip 3 ay evli kaldım...ve evime bakire olarak geri döndum...boşanma davası benım tarafımdan açıldı aslında hersey bana aıt ama ben bu işlerden ne anlarım ne ılgılenırım babam ve avukatım ılgılenıyor zaten babamda oldukça otoriter bır adamdır ondan habersiz NEFES ALAMAYIZ...
neyse boşanma davası benım tarafımdan açılınca avukatım
1)nakafa için
2)takılar için
3)manevi tazmınat için dava açtı
tabıkı bunlar benım tercıhgım degıldı ben bir an önce bıtmesını isterdim
davaları açalı 2 sene oldu her bır mahkemeden sonra 2 ay ılerı tarıh verılıyor ve ben artık bu sekılde kalmakdan çok sıkıldım
avukat sureklı bu sefer bıtcek bu sefer bıtcek dıyor baska bişi demıyor ama BITMIYORR..
ağladım bagırdım çağırdım ama babam artık dönulmez bırakılmaz bıter dıyıp geçiştiriyor benı..
az çok int. den araştırdım ve bu tazmınat davaları baya bır suruyomuş..ben artık bekar nufusumu almak istıyorum...
ama bunu babamın çatısı altında yapmam malesef mumkun degıl...
ben 22 yasındayım ve bu davayı kendı basıma bıtırmeye karar verdım ama NASIL?..
bu işlerden HİÇÇÇÇÇ anlamıyorum...
evden ayrılıcam ve bir arkadasım ıle bu işi bıtırmeye çalışıcam...
ilk olarak ne yapmam gerekıyor? karsı tarafın avukatını arayıp ben herseyden vazgecıyorum imza verıp kurtulayım desem olur mu?
eger oluyorsa tek celsede bıtıyomuş sanırım ıllakı mahkemeye çıkmam gerekırmı?
bekar nufusumu elıme ne zaman alırım?
yani yeni bir dava mı açıcam yoksa devam eden davamı karsı tarafın avukatını arayıp ben artık bıtmesını istıyorum uzamasın dıyıp ımza mı vermelıyım...
LÜTFEN BANA BU KONUDA EGER BIRAZCIK BILGINIZ VARSA YARDIM EDIN
yada bır tanıdıgınız varsa ona sorup bu sorumu yanıtlayın...
umarım derdime derman bulabılırım....bu işten kurtulmak istıyorum artık...
babama ve avukata kalsa daha 2 sene sürer lütfen yardım edin
:çok üzgünüm:
çünku sorucak konuşacak kımsem yada bır bu işlerı bılen bir tanıdıgım yok

ben 2 sene önce evlenip 3 ay evli kaldım...ve evime bakire olarak geri döndum...boşanma davası benım tarafımdan açıldı aslında hersey bana aıt ama ben bu işlerden ne anlarım ne ılgılenırım babam ve avukatım ılgılenıyor zaten babamda oldukça otoriter bır adamdır ondan habersiz NEFES ALAMAYIZ...
neyse boşanma davası benım tarafımdan açılınca avukatım
1)nakafa için
2)takılar için
3)manevi tazmınat için dava açtı
tabıkı bunlar benım tercıhgım degıldı ben bir an önce bıtmesını isterdim
davaları açalı 2 sene oldu her bır mahkemeden sonra 2 ay ılerı tarıh verılıyor ve ben artık bu sekılde kalmakdan çok sıkıldım

avukat sureklı bu sefer bıtcek bu sefer bıtcek dıyor baska bişi demıyor ama BITMIYORR..
ağladım bagırdım çağırdım ama babam artık dönulmez bırakılmaz bıter dıyıp geçiştiriyor benı..
az çok int. den araştırdım ve bu tazmınat davaları baya bır suruyomuş..ben artık bekar nufusumu almak istıyorum...
ama bunu babamın çatısı altında yapmam malesef mumkun degıl...
ben 22 yasındayım ve bu davayı kendı basıma bıtırmeye karar verdım ama NASIL?..
bu işlerden HİÇÇÇÇÇ anlamıyorum...
evden ayrılıcam ve bir arkadasım ıle bu işi bıtırmeye çalışıcam...
ilk olarak ne yapmam gerekıyor? karsı tarafın avukatını arayıp ben herseyden vazgecıyorum imza verıp kurtulayım desem olur mu?
eger oluyorsa tek celsede bıtıyomuş sanırım ıllakı mahkemeye çıkmam gerekırmı?
bekar nufusumu elıme ne zaman alırım?
yani yeni bir dava mı açıcam yoksa devam eden davamı karsı tarafın avukatını arayıp ben artık bıtmesını istıyorum uzamasın dıyıp ımza mı vermelıyım...
LÜTFEN BANA BU KONUDA EGER BIRAZCIK BILGINIZ VARSA YARDIM EDIN

yada bır tanıdıgınız varsa ona sorup bu sorumu yanıtlayın...
umarım derdime derman bulabılırım....bu işten kurtulmak istıyorum artık...
babama ve avukata kalsa daha 2 sene sürer lütfen yardım edin

:çok üzgünüm: