Benle olan problemleri yüzünden çocuklarını cezalandıran baba..

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Hayır benim çocuklarım üzülmüş, ben onun derdindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım var demişim, kadın hala yuvamı yıkarak, kocamı elimden aldığını sanan, çok güzel bir babaymış gibi de bu adama çocuk vermeye çalışan 2. eş kişisini savunuyor. Delirmemek elde değil, yarası var muhtemelen, buna mı takıldın yani..
Muhtemelen yarası var ...

çocuğun boğazındaki morluklar için darp raporu alsaydınız keşke. davada eliniz güçlenirdi. bir daha böyle bir şey olursa dosdoğru hastaneye gidip acilden darp raporu alın.

Ben burada yazınca tepki görüyorum. İki çocuk varsa keşke birisini babasına verseydiniz. Adam bekar erkek gibi nafaka bile ödemeden hayatına devam ediyor, sürünen kadın oluyor. Neden boşanırken illa ki çocuk annede kalmalı diye bir görüş var ki? Geçen de bir anne konu açmış, maddi durumdan dolayı velayeti babaya vermiş. Kadına heaap soruyorlar neden babada velayet diye.

Adam tamam ver çocukları deseydi verecektiniz yani öyle mi ? Hamile ikinci eş baksın dimi ne olacak ki
Neden vermesin. Konu sahibi anne ise o da baba eşit hak eşit yükümlülükler. Kaldı ki iki çocukla evlenen kadın bunun olacağını bilerek evlenecek evleniyorsa.
Ben buradaki konuları anlamıyorum. Bende anneyim. Ancak buradaki kadınların çocuğunun yaptığı çocuğu anneye zimmetleyen anlayışını kabul etmiyorum. Eğer çocuk beş yaşını geçmişse ki geçmiş anne da babada ikisinde de kalabilir. Neden velayeti anne almak zorunda. Velayeti kadına verip iki gün çocuğu gören adam iyi baba oluyor da aynısını anne yapınca neden bu ne biçim anne diye yaftaliyorsunuz?
Bu anlayış yüzünden adamlar velayeti aynı bu konuda olduğu gibi nafaka vermemek ya da az vermek için koz olarak kullanıyor. Konu sahibi anne ise o da babası en az konu sahibi kadar o çocuklara bakıp masrafını ödemek zorunda.
Ben bir müvekkilim ile aynı konuşmayı yaptım. Eski kocası olacak adam nafaka ile ilgili her konuda velayet ile tehdit ediyordu. Çocukları anneye karşı dolduruyordu. çocuklarda 8 ile 13 yaşında . Çocuklarda anneye bileniyordu hafta sonu bir gün babaları onları simarttigi için anne kötü kadın olmuştu. Yazın çocuklar 15 gün kalmaya gittiğinde alma dedim çocukları adama da de senin verdiğin nafakayı ben veriyorum al velayeti bak çocuklara inanir misiniz adam yeni karısı ile iki ayda boşanma aşamasına geldi, müvekkile yalvardı resmen geri alsın çocukları diye.nafakayi nerede ise %100 arrtirmayı kabul etti protokol yaptık. Çocuklar desen kuzu oldu. Kim ne görüp öğrendiler artik. Şimdi kadın mutlu huzurlu, çocuklarla da arası daha iyi , ekonomik açıdan rahat etti.
Her türlü fedakarlığı yapınca kendinden vazgeçtiğin zaman iyi anne olmuyor kimse. En iyi anne mutlu anne. Bazen evladın bile olsa realist olmak da fayda var. Ancak toplum dayatmis bir kere malesef de bunu en çok kadınlar yapıyor. Bosaninca kadından hayatından vazgecmesi bekleniyor. Tamam bir anne hayatına devam ederken anne olduğunu unutmamalı ancak kendinden de vazgeçmeli. Eski kocasının sorumluluğu karşısında bütün haklarını söke almalı. Çocuklu adamla evlenen kadın ya da adamda paşa paşa o çocuğunda her zaman hayatında olacağını ve onlarla yaşaması halinde çocuklara bakıp ilgilenmek zorunda olduğunu eşinin o çocukların maddi yüküne de katlanmak zorunda olduğunu bilerek evlenmeli. Velayet anne de diye bir ömür öyle olacak diye birşey yok. İşine gelmediğinde eski eşin anneliğine laf atmamali. Burada bile milyon tane konu var
Konu sahibine gelince iyi bir avukat bul ödenmeyen nafakalar için takip başlat tazyik hapsi iste. Eğer nafakada yasal olarak artış yoksa çocukların tüm ihtiyaçlarını kapsar şekilde nafaka arttırım davası aç vermediği ay ver icraya gitsin..Sonrasını o düşünsün. Çocukların ile de psikolojik destek alarak konuş, isterler ise baba ile yaşayabileceklerini, senin onları çok sevdiğini ancak ekonomik olarak gelirinin yetmediği için babalarından nafaka almak zorunda olduğunu anlat. Gerisini eski eşin ve cocuklarin düşünsün.

Son düzenleme:
Ben de merak ettim neden darp raporu almadınız
Şaşırdığınızı filan yazmışsınız daha önce yapmadığı bir şey yazmışsınız ondan dolayı mı
Peki büyük oğlunuz o olaydan sonra oraya gidince nasıl davranıyor acaba

Laf söz dinlemiyor diye yazmışsınız siz hergün sabredebiliyorsanız o haftada yada iki haftada bir gördüğü çocuğa hayli hayli sabretmeli

Bir arkadaş da yazmış gerçekten iyi baba filan değil
Siz çocuklarınız var diye belki iyi olduğuna inanmak istiyorsunız
İyi bir şey olsa zaten iki çocukla boşanma kararı vermez bari çocuklarım için sabredeyim derdiniz

Çünkü biz kadınlar yuvayı kurtarmak için minik bir kırıntıya bile tutunuyoruz

Neden vermesin. Konu sahibi anne ise o da baba eşit hak eşit yükümlülükler. Kaldı ki iki çocukla evlenen kadın bunun olacağını bilerek evlenecek evleniyorsa.
Ben buradaki konuları anlamıyorum. Bende anneyim. Ancak buradaki kadınların çocuğunun yaptığı çocuğu anneye zimmetleyen anlayışını kabul etmiyorum. Eğer çocuk beş yaşını geçmişse ki geçmiş anne da babada ikisinde de kalabilir. Neden velayeti anne almak zorunda. Velayeti kadına verip iki gün çocuğu gören adam iyi baba oluyor da aynısını anne yapınca neden bu ne biçim anne diye yaftaliyorsunuz?
Bu anlayış yüzünden adamlar velayeti aynı bu konuda olduğu gibi nafaka vermemek ya da az vermek için koz olarak kullanıyor. Konu sahibi anne ise o da babası en az konu sahibi kadar o çocuklara bakıp masrafını ödemek zorunda.
Ben bir müvekkilim ile aynı konuşmayı yaptım. Eski kocası olacak adam nafaka ile ilgili her konuda velayet ile tehdit ediyordu. Çocukları anneye karşı dolduruyordu. çocuklarda 8 ile 13 yaşında . Çocuklarda anneye bileniyordu hafta sonu bir gün babaları onları simarttigi için anne kötü kadın olmuştu. Yazın çocuklar 15 gün kalmaya gittiğinde alma dedim çocukları adama da de senin verdiğin nafakayı ben veriyorum al velayeti bak çocuklara inanir misiniz adam yeni karısı ile iki ayda boşanma aşamasına geldi, müvekkile yalvardı resmen geri alsın çocukları diye.nafakayi nerede ise %100 arrtirmayı kabul etti protokol yaptık. Çocuklar desen kuzu oldu. Kim ne görüp öğrendiler artik. Şimdi kadın mutlu huzurlu, çocuklarla da arası daha iyi , ekonomik açıdan rahat etti.
Her türlü fedakarlığı yapınca kendinden vazgeçtiğin zaman iyi anne olmuyor kimse. En iyi anne mutlu anne. Bazen evladın bile olsa realist olmak da fayda var. Ancak toplum dayatmis bir kere malesef de bunu en çok kadınlar yapıyor. Bosaninca kadından hayatından vazgecmesi bekleniyor. Tamam bir anne hayatına devam ederken anne olduğunu unutmamalı ancak kendinden de vazgeçmeli. Eski kocasının sorumluluğu karşısında bütün haklarını söke almalı. Çocuklu adamla evlenen kadın ya da adamda paşa paşa o çocuğunda her zaman hayatında olacağını ve onlarla yaşaması halinde çocuklara bakıp ilgilenmek zorunda olduğunu eşinin o çocukların maddi yüküne de katlanmak zorunda olduğunu bilerek evlenmeli. Velayet anne de diye bir ömür öyle olacak diye birşey yok. İşine gelmediğinde eski eşin anneliğine laf atmamali. Burada bile milyon tane konu var
Konu sahibine gelince iyi bir avukat bul ödenmeyen nafakalar için takip başlat tazyik hapsi iste. Eğer nafakada yasal olarak artış yoksa çocukların tüm ihtiyaçlarını kapsar şekilde nafaka arttırım davası aç vermediği ay ver icraya gitsin..Sonrasını o düşünsün. Çocukların ile de psikolojik destek alarak konuş, isterler ise baba ile yaşayabileceklerini, senin onları çok sevdiğini ancak ekonomik olarak gelirinin yetmediği için babalarından nafaka almak zorunda olduğunu anlat. Gerisini eski eşin ve cocuklarin düşünsün.
Kesinlikle katılıyorum l.
Adam nafaka ödemiyor, aldatmış aldattığı kadinla evlenmiş, evde cocuklar olmasina ragmen evin yarısıni almış ama arada haftada 1 çocukları alip hamburger yedirip sinemaya götürdüğü cocuklara kızmadıği icin dünyanın en iyi babası oluyor.
Hastayken bakan,ödevlerini yaptiran çalışıp ayni anda ailesini idare eden kadinda suratsiz kötü anne oluyor.

Bir arkadaşımda adamin kendini aldattığı kadinla evlenip,nafaka ödemeyip birde kıskançlık yapip kadının hayatını yaşamasına izin vermemesinden bunalmışti .
En son al o zaman çocuğu bu yaz bu çocuk sende deyince çıtı bile çıkmadı.
Hafta sonu bile aramadi.

Siz kendiniz diyorsunuz “beni delirtti ben de çocukların velayetini sana vereceğim dedim.” Diye. 🙁 yani çocukları babaları zaten istemiyor siz nafaka için “sana vereceğim” diyorsunuz. Çok üzüldüm çocuklara.
Sizin yapmanız gereken nafakayı ödemiyorsa dava açmak olmalıydı. Nasıl dayandınız adam evladınıza şiddet uygulamış. Sizin de ne diye tartıştığınızı anlamadım. Adam çocuğu görecek, nafakasını ödeyecek. Olmazsa da siz avukat aracılığıyla hakkınızı arayacaksınız. Adamla konuşmanızı muhatap olmanızı gerektiren bir durum yok. Kaldı ki çocuklar da bebek değil, 10 yaşında . Acaba ikinci eşten çocuk geliyor diye kıskanmış veya öfkelenmiş olabilir misiniz?

Ben burada yazınca tepki görüyorum. İki çocuk varsa keşke birisini babasına verseydiniz. Adam bekar erkek gibi nafaka bile ödemeden hayatına devam ediyor, sürünen kadın oluyor. Neden boşanırken illa ki çocuk annede kalmalı diye bir görüş var ki? Geçen de bir anne konu açmış, maddi durumdan dolayı velayeti babaya vermiş. Kadına heaap soruyorlar neden babada velayet diye.
İki kardeşi birbirinden ayırmak? Birbirlerini göremesinler hastalanırlar, Allah ayırmasın, hiç ayrılmadılar..

Eski kocası olacak adam nafaka ile ilgili her konuda velayet ile tehdit ediyordu. Çocukları anneye karşı dolduruyordu. çocuklarda 8 ile 13 yaşında . Çocuklarda anneye bileniyordu hafta sonu bir gün babaları onları simarttigi için anne kötü kadın olmuştu. Yazın çocuklar 15 gün kalmaya gittiğinde alma dedim çocukları adama da de senin verdiğin nafakayı ben veriyorum al velayeti bak çocuklara inanir misiniz adam yeni karısı ile iki ayda boşanma aşamasına geldi, müvekkile yalvardı resmen geri alsın çocukları diye.nafakayi nerede ise %100 arrtirmayı kabul etti protokol yaptık. Çocuklar desen kuzu oldu. Kim ne görüp öğrendiler artik. Şimdi kadın mutlu huzurlu, çocuklarla da arası daha iyi , ekonomik açıdan rahat etti.
Aslında tam olarak yapmayı düşündüğüm şey buydu, Hani neyin ne olduğunu görsün maddi manevi üstüne düşeni yapsın, benimle ve çocuklarla uğraşmasın. Çocuklarımdan vazgeçtiğim asla yok yoksa.. Yorumunuza hayran kaldım. Çok doğru tespitler :KK9::KK9::KK9:

Ben de merak ettim neden darp raporu almadınız
Şaşırdığınızı filan yazmışsınız daha önce yapmadığı bir şey yazmışsınız ondan dolayı mı
Peki büyük oğlunuz o olaydan sonra oraya gidince nasıl davranıyor acaba

Laf söz dinlemiyor diye yazmışsınız siz hergün sabredebiliyorsanız o haftada yada iki haftada bir gördüğü çocuğa hayli hayli sabretmeli

Bir arkadaş da yazmış gerçekten iyi baba filan değil
Siz çocuklarınız var diye belki iyi olduğuna inanmak istiyorsunız
İyi bir şey olsa zaten iki çocukla boşanma kararı vermez bari çocuklarım için sabredeyim derdiniz

Çünkü biz kadınlar yuvayı kurtarmak için minik bir kırıntıya bile tutunuyoruz
Bende şaşırdım, ne yapacağımı bilemedim. Ciddi bir morluk olmasa da hırpalamış çocuğu, şok oldum. Sonrasında itten beter pişman oldu, çoçuğa çok iyi davranıyordu.. Boşanmamak için elimden geleni yaptım. Ben artık yapamıyorum edemiyorum dedi, daha öncesinden çok şans vermiştim, baktım artık kaçacak yer kalmadı. Ben ne bileyim arkadan başka bir kadın var.. Belki de ben iyi olduğuna inanmak istedim.

Siz kendiniz diyorsunuz “beni delirtti ben de çocukların velayetini sana vereceğim dedim.” Diye. 🙁 yani çocukları babaları zaten istemiyor siz nafaka için “sana vereceğim” diyorsunuz. Çok üzüldüm çocuklara.
Sizin yapmanız gereken nafakayı ödemiyorsa dava açmak olmalıydı. Nasıl dayandınız adam evladınıza şiddet uygulamış. Sizin de ne diye tartıştığınızı anlamadım. Adam çocuğu görecek, nafakasını ödeyecek. Olmazsa da siz avukat aracılığıyla hakkınızı arayacaksınız. Adamla konuşmanızı muhatap olmanızı gerektiren bir durum yok. Kaldı ki çocuklar da bebek değil, 10 yaşında . Acaba ikinci eşten çocuk geliyor diye kıskanmış veya öfkelenmiş olabilir misiniz?
Aaaa öyle demeyin, olay şöyle vuku buldu. Hem anneliğimi beğenmiyor, hem orta da yok, hem herşeyi eleştiriyor. Hem de çocuklarıma kapım açık, onlar benim oğullarım. Konuştu mu mangal da kül bırakmıyordu. Öyle mi dedim al o zaman? (Blöf yaptığını biliyordum) zaten tahminim de çıktı. Gidip dava bile açamadı. Sen aç, ben gerekeni yapacağım diyip durdu. Hani nerde? hepsi palavra? Bunun böyle olacağını biliyordum ben. O yüzden rahattım. Çocuklarımdan vazgeçmeye niyetim yok çünkü.. İlk başlar da ikinci eşten de çocuğu oluyor diye de öfkelenmedim de değil.. O duygum geçti ama, sebebi kıskançlık değildi. Sen bu çocuklara hani babalık yapabildin, yetebildin de 3. kalmıştı mantığında..

Bir tane cocuga bile bakmak oyle masrafli oyle yorucuyken adam iki cocuk peydahlayip hic katki saglamiyor, katkiyi birak zarar veriyor. İki kurus para vermemek, iki gidim ilgi gostermemek icin cocugu darp etmis ki velayetini ona vermekten vazgecin diye. Bu erkekler seytanin yer yuzune inmis hali gercekten. Nafaka artirim davasi ac. Odemedigi nafakalar icinse dogrudan icraya ver. Adamin 3. Cocugu buyudugunde o cocugun hayatina girmeyi de unutma.

Aslında tam olarak yapmayı düşündüğüm şey buydu, Hani neyin ne olduğunu görsün maddi manevi üstüne düşeni yapsın, benimle ve çocuklarla uğraşmasın. Çocuklarımdan vazgeçtiğim asla yok yoksa.. Yorumunuza hayran kaldım. Çok doğru tespitler :KK9::KK9::KK9:
Bazen yapmak gerekiyor. Siz istediğiniz kadar çocukları korumaya çalışın karşı taraf onları koz olarak kullandığı sürece bir adım atamazsınız. Önce eski eşin elinden bu kozu almak resti görmek zorundasınız.
Ancak çocukların tüm giderlerini kapsayacak bir nafaka arttırımı için iyi bir avukat tutup dava açın. Vermediği ay icraya köyün hemen ödemezse icra cezadan hapis cezası aldırın. Emin olun iki üç resmi işlemde harç vekalet ücreti ödesin ayı gelmeden yatırır nafakayı. Yoksa daha çok yüz göz olmaya devam edersiniz

Merhabalar kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Biz eski eşimle ayrılalı 1,5 sene oldu. 2 oğlum var biri 10, biri 7 yaşında.. Velayetleri bende. Hafta sonu 1 gün babalarına gidiyorlar.
Ben çalışıyorum, beraber evden çıkıyoruz, onlar okula ben işe gidiyorum, beraberde dönüyoruz. Bu adam beni her yönden çok zorluyor. Geçtiğimiz ekim akında beri nafaka ödemesi yapmıyor. Etüt
ödemeleri, kıyafet (gerekirse) ihtiyacı olursa karşılar ama zorla, mesela benle bir kavga etsin, bu ay etütü ödemiyorum ne halin varsa gör der. Birşey yapar ama yapana kadar
kanser eder. Psikolojik şiddet bildiğiniz yani.. Bu adam boşandıktan 9 ay sonra evlendi. Eşi de şimdi hamile 5-6 aylık gibi. Adamın benle derdi bitmedi. Maddi manevi olarak
özellikle herşeyi üzerime yıkmış durumda.. sen anne misin? sen napıyorsun ki? Senin yaptığın annelik mi? diyen bir insan. Ben de artık mental olarak çökmüş bir durumdaydım
tabi ki önce çocuklarıma sordum hafta içi babasına gitmek ister misiniz diye? bir mutlu oldular, çünkü geçirdikleri zaman yeterli gelmiyor. Bende sana velayeti vereceğim dedim
Beni delirtti çünkü, almamak için her türlü kıvırmayı yaptı. Vermek isteyen sensin sen açacaksın davayı dedi. Yapamaz çünkü bunu biliyorum. Ben ciddi olarak bu konuyu açtıktan
2 ay sonrasında büyük oğlumu yakasından tutup yatağa fırlatmış, boynu tahriş olmuştu, morarmış gibi böyle. çocuk geldi ben dedi babamla birdaha görüşmeyeceğim, istemiyorum
diye, çünkü gururuna dokunmuştu. Aldığın altı üstü bir gün bu hareketi nasıl yapabilirsin? Ben delirdim. O gün tamamen vazgeçtim çocuklarımı vermekten. Dedim ki, 1 gün misafir
gibi gidip gelsinler. Velayet davası açmam, nafaka artırım davası açarım, geçmişe dair ödemediklerini ödesin. En azından parayla bir ver, bir verme olmaz, parayla terbiye etmez.
Ne aldığımı bilirim diye düşündüm. Bana dedi ki bu hafta davayı açtın açtın, açıp çocuklarımı getiriyorsun dedi. Yoksa haftasonu da almam, yazın da almam dedi. Geçen haftasonu
almadı. Çocuk baba neden bizi almadın dediğinde ' Sizi birdaha almıcam, göremiceksiniz beni, demiş.' Demiş ki hesabını annenize sorun? Anneniz sizinle top gibi oynuyor. Bunlar annenizin
yüzünden.. Yahu şimdiye kadar olan herşey, konuşmalar aramızda oldu. Çocuklara yansıyan bişey olmadı. karşı taraf pislik yapıyor. Şimdi çocuklarım hüngür hüngür ağlıyor. Biz babamızı
çok özledik, birdaha göremeyecek miyiz diye? Ben bu adamla şaşırdım ne yapacağımı? Çocukları umursadığını düşünmüyorum. Tek derdi benimle, ben üzüleyimde nasıl olursa olsun.
Sen güçlü annesin sen halledersin diyor herşeyi? Çocuklarıma nasıl konuşmalıyım? Ne yapacağım, akıl fikir verin.. Uzun oldu hakkınızı helal edin..

Dava ac, nafakayi arttir, ödemedigi nafakalarida faiziyle iste. Yok öyle yagma.

Ben küçüğüm 27 yaşındayım 8 aylık kızım size sadede Rabbim işinizi kolaylaştırsın diyebilirim. Siz yinede çocuklarınıza yansıtmamaya çalışın. Babanız yoğunmuş vs gibi yaşları da büyük anlayacaktır. Ya da babanızla bazı konularda anlaşamadık biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış gibi.

Boyle babalarin Allah belasini niye vermiyor ki? Senle derdi olabilir, berbat bir es de olabilirsin, su an kendisine korkunc davranıyor da olabilirsin ama cocuklarin kabahati ne.

Nafaka davasinin sonrasinda maddi sorunlarınızın duzelecegine inaniyor musunuz? Boyle adamlarin herseyini al paralarını alma daha beter olmasin? Ben böyle konularda kitleniyorum ne diyeceğimi sasiriyorum, burada akilli kadin cok eminim iyi bir fikir veren cikacaktir.
Şu adamları okudukça sinirleniyorum. Adam da denmez ya. Bir de üstüne yeni çocuğu olacak. Valla tiksindim erkek milletinden😡😡

Benim eski eşimde böyleydi.bana kızgın olduğunda (neden bilmiyorum gerçekten)çocukları almazdı alacağım der bekletir ağlatır yalvartırdı çocukları.psikolojileri mahvolmuştu.bende artık onu beklemek çocuklarımı bekletmek yerine çocukları hafta sonları komple kursa götürdüm akşam saat 10 A kadar parkta oynadık bisiklet scooter paten futbol voleybol ne ararsan.hafta içi saat 9-10 arası her akşam parti yaptık.mısır film partisi, meyve film partisi,dans partisi,kostüm partisi ay daha hatırlayamadığım her şeyin partisi🥴 evet çok zorlandım ama çocuklar babaları için ağlayıp yalvarmamaya başlayınca çocukları benim tarafımda olur korkusuyla şimdi üstüne düşeni yapıyor.bu kişiyi yok sayın farzedinki öldü.ölmüş de hayatınızda yokmuş gibi yaşayın.öyle eğlenin öyle mutlu olunki zaten mutsuzluğumuza son vermek için boşanmıyormuyuz.boşandığımız adam hala bize sıkıntı verecekse bizde ona ayak uyduracaksak niye boşandık?üstün dökmen”sizi üzmek isteyen insanların ekmeğine bal sürmeyin” diyor.
Harika öneriler. Çok katılıyorum

Bazen yapmak gerekiyor. Siz istediğiniz kadar çocukları korumaya çalışın karşı taraf onları koz olarak kullandığı sürece bir adım atamazsınız. Önce eski eşin elinden bu kozu almak resti görmek zorundasınız.
Ancak çocukların tüm giderlerini kapsayacak bir nafaka arttırımı için iyi bir avukat tutup dava açın. Vermediği ay icraya köyün hemen ödemezse icra cezadan hapis cezası aldırın. Emin olun iki üç resmi işlemde harç vekalet ücreti ödesin ayı gelmeden yatırır nafakayı. Yoksa daha çok yüz göz olmaya devam edersiniz
İyi bir avukat böyle bir dava için 60.000 tl istiyor. Ben bu davayı nasıl açacağım? Yazlık yaz okuluna aylık çocuk başı 20.000 tl istiyorlar. O da çocukları vermezsen para vermem diyor. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım? Hadi karta böldürdüm yaz okulunu avukatsız bu davayı açmak istemiyorum. Avukatla yapmak lazım, ama nasıl işin içinden çıkacağım? Bu arada dün oğlum dayanamadı ağlayarak aradı. Baba seni çok özledim diye.. Babası hafta sonu alacakmış. Bende rahatladım, çok üzülüyorlardı ve hırçınlaşıyorlardı.

Back
X