Boşanmak istiyorum

Bu zihniyetteki bir kayınvalide gelinini haklı bulur mu hiç? Siz onlardan destek beklemeyin oğullarını aklamak için her şeyi yapacaklardır. Anneniz babanız varsa onlarla iletişim kurun hemen.
Var ablama anlattım onlara anlatmadım ablamda bekle dedi gelince anlat şimdi anlatma dedi

O zaman neden konu acıyorsunuz. Dayak yemeye devam edin ?

Sevdiğim için eşimi galiba bahane oldı birazda eşimle ayrı yatıyoruz. Konuşmuyorz sohbet etmiyoruz yabancı gibiyx evde bilmiyorum belki bidaha yapmaz ümidi var içimde cok mutluyken bi anda böyle olduk hiçbir sorunumuz yoktu

Ciddi olamazsin

Vallahi anasına bak oğlunu al gibi olmuş kaynananız tam bir kara cahil.Eşiniz le ilgili konuşmak istemiyorum.Bu kadar şeyden sonra tabi ki kv gilde kalmayın bir zahmet.

Bu konuyu neden açtınız anlamadım? Galiba destek bekliyorsunuz kocan bir daha yapmaz evet sen yuvanı yıkma seni seviyor dememizi falan bekliyorsunuz. Bir daha yapmasa sorun yok yani sizin için yediğiniz dayağı unutup sevgili kocanızla devam mı edeceksiniz mutlu mutlu? Siz kendinizi kandırıyorsunuz sadece. Boşanmak isteyen gidecek olan insan zaten o dakika giderdi. Yok izin zamanı, yok mesafe geçin bunları. Size kolaylık diliyorum eşinizden bir dayak daha yiyip açacağınız ikinci konu yakındır

Evet haklısınz ben destek beklemedım boşnma süreci cok zor bi sürec onun için kendimi hazrlamam lazım bidaha olursa o dk gderim evden galiba eşime kandım inandım ümidim var hiçbir sorunmz yoktu bizm çok mutluyduk bi anda yaşadım

Ama seni dövmüş bundan kötüsü var mı bir defa yapmış bunu bidaha yapar zaten,asla bidaha yapmaz diyebiliyo musun? ailene anlatmazsan,sonradan ogrenirlerse asıl onlar sana daha çok kızarlar bence,bak kayinvaliden nasil oglunu tutuyor uzatma oğlum üzüldü diyor gördün mü? Onun ailesi böyle ardında dururken senin ailen niye bilmesin? Sahipsiz sanmasınlar seni bence.bagirsa cagirsa neyse diycem ki o bile hak degil,ama şiddet uygulamış sana.
Bide korun,dikkat et hamile kalma durumun kesinleşene kdr bari kararsizsan

Bu kadar yargılamayın gerçekten boşanmak kolay değil severken bende boşanmak istiyorum ızne gdeym zate gelmeyecegım geri

Çok severek evlendim. Kısa sürede şiddet gördüm aldatildim ve boşandım. Kolay oldugnu kimse söylemedi zaten.
Ya durup seviyorum ayrılmayacağım diyecekseniz boşuna ortalığı karıştırmayın.
Ya da gururunuzu onurunuzu 3 kuruşluk ınsanlar için ayaklar altına almadan ayrılın.
Hı bu arada eşiniz ve ailesi için değerli olsanız zaten size bunları yaşatmazlar. Gerçekleri gorun diye diyorum. Yargılamıyorum.

Kararszm dogum kontol hapım var haklısınız gerçekten kendime şuan daha çok üzüldüm izne gideym anlatırm belkide gelmeyecegım çünkü annemgilde kalacam

Boşanma süreci nasıldı peki cok ailenzlemi kalıyorsnz bende boşanmak istiyorum ama cesaretm yok gerçekten ya pişman olursam ya cok üzülürsem toparlayamazsam diye korkuyorum

Kararszm dogum kontol hapım var haklısınız gerçekten kendime şuan daha çok üzüldüm izne gideym anlatırm belkide gelmeyecegım çünkü annemgilde kalacam
En iyisini yaparsın izne diye git dönme madem,o sürede hamile kalmazsan sanslisin.insallah düzene koyarsın hayatını Allah yardımcın olsun

Çok mutluyduk dayak birden bire oldu demişsin buna kimse inanmaz çok mutlu olan adam gibi adam birden bir kavgada karısını dövmez sen canavarla evlisin bide seni döven adamı hala seviyorum sevgime yenilirsem diyosun saçımı başımı yolasım geliyor bu kafayla daha çok dayak yersin Allah yardımcın olsun.

En iyisini yaparsın izne diye git dönme madem,o sürede hamile kalmazsan sanslisin.insallah düzene koyarsın hayatını Allah yardımcın olsun
Kalmam istemiyorum zaten bi süre ayrı kalmak istiyorum zaman ne gösterecek bilmiyorum gerçekten ailemle konuşurum ailemınde desteği önemli onlarıda üzmek istemiyorum rabbım yardımcm olsun

Bana zamanında bir ablam söylemişti. Sonradan ne yazık ki haklı çıktı.
Bende senin bir ablan olarak söyleyeyim. Sen yapmayacağını düşünsende yinede kulağında küpe olarak dursun.

" Kalkan el tekrar inmez ! "

Olayı anlatıp kararınızı yazıyorsunuz bize. Peki hayırlısı olsun diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…