- 13 Eylül 2022
- 52
- 53
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mucizemibklyrm
Herkese merhaba
Buraya başvuran her kadın gibi derdim aynı 2 yıldan fazla bi evliliğim var
Evliliğin başından bu yana sürekli kavga,anlaşmazlık, empati yoksunluğu olan bir evlilik birliği içindeyiz.
Bu 2 yılda ayrılmayı çok teklif ettiysem de kabul etmedi ve bu evlilik benim de başka çarem olmadığı için sürdü.
Çocuğum yok düşünmüyorum da çocuk evlilik kurtarır kafasında hiç olmadım.
Aslında en büyük sorun maddiyat
Hayata bakış açımız çok farklı. Ben ayağımızı yorgana göre uzatmak tarafındaydım hep o ise öderiz yaparız kafasında. Hiçbir zaman ortak paydada buluşmadık ve sanırım buluşamayız.
Benim kafamda bu evlilik biteli 1 yıl oldu
Ben 25 o 30 lu yaşlarda
Ailesinden de çektiklerim yetti.
Ama boşanıp aile evine gitme gibi bi durumum da olmadı hiç olmaz da
Zaten erken evlilik kararım da bu yüzden
Şimdi yine boşanma eşiğine geldim artık bu evlilik yürüsün istemiyorum ama o ısrar ile yürütmek istiyor. Size sorum şu hanımlar her şeye sıfırdan istediğin gibi başlamak mı .
Mutsuz da olsan bi düzeni ayakta tutmaya çalışmak mı (son bor yıldır olduğu gibi)
Buraya başvuran her kadın gibi derdim aynı 2 yıldan fazla bi evliliğim var
Evliliğin başından bu yana sürekli kavga,anlaşmazlık, empati yoksunluğu olan bir evlilik birliği içindeyiz.
Bu 2 yılda ayrılmayı çok teklif ettiysem de kabul etmedi ve bu evlilik benim de başka çarem olmadığı için sürdü.
Çocuğum yok düşünmüyorum da çocuk evlilik kurtarır kafasında hiç olmadım.
Aslında en büyük sorun maddiyat
Hayata bakış açımız çok farklı. Ben ayağımızı yorgana göre uzatmak tarafındaydım hep o ise öderiz yaparız kafasında. Hiçbir zaman ortak paydada buluşmadık ve sanırım buluşamayız.
Benim kafamda bu evlilik biteli 1 yıl oldu
Ben 25 o 30 lu yaşlarda
Ailesinden de çektiklerim yetti.
Ama boşanıp aile evine gitme gibi bi durumum da olmadı hiç olmaz da
Zaten erken evlilik kararım da bu yüzden
Şimdi yine boşanma eşiğine geldim artık bu evlilik yürüsün istemiyorum ama o ısrar ile yürütmek istiyor. Size sorum şu hanımlar her şeye sıfırdan istediğin gibi başlamak mı .
Mutsuz da olsan bi düzeni ayakta tutmaya çalışmak mı (son bor yıldır olduğu gibi)