Boşanmak istiyorum

helenvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
6
0
86
31
Merhabalar . 3 yıl önce kardeşimi kaybettim. Çok yalnız ve acı doluydum. O dönem iş sebebiyle aileden uzak bir şehire yerleştim beni anladığını düşündüğüm biriyle yakınlık kurdum. Bu adam beni defalarca aldattı. Ama bir türlü sınır çizmedim. Çizemedim. Tamamen vazgeçtiğim de ise bana çok net herşeyi bırakmış olarak geldi. Bir şekilde ikna oldum ( neden hala anlayabilmiş değilim. ) . Ama şeffaf olamadı. Beni aldatmadı biliyorum ama ilişkimizi etkileyebilecek her sorumu yalanlarla cevaplıyor. Taki ben peşine düşüp gerçeği bulana kadar. Yakın arkadaşlarımla gereksiz samimi oluyor. Güya dil sürçmesi bir defasında arkadaşıma gülüm dedi. Başka bir arkadaşıma da taşçıların yanında çalışırken taş gibi olmuş dedi. ( canavar gibi olmuş demek istemişmiş ) Çok yoruldum. Evliliğimizin 1 yılı doldu . Boşanmayı istiyorum. Ama kendimde o gücü bulamıyorum. Beni aldatmadığını biliyorum ama ne söylerse söylesin inanacak gücüm kalmadı. Mantık devre dışı , objektif yorumlara ihtiyacım var.

Evlenmeye nasıl güç bulduysanız boşanmaya da bulursunuz. Böyle bir adamla nasıl evli kalıyorsunuz orası da ayrı bir muamma

Aynı mesleği yapıyoruz arkadaşlarımız bir herşeyi birlikte yapıyoruz . Birlikte değilken de konumdan görebiliyorum. Fakat sürekli birlikte olmaktan da bunaldım. Manipüle edilmiş gibi hissediyorum

İçinizde bir gram huzur yokken bu evliliği sürdürmek isteme nedeniniz ne peki?
Konfor alanından çıkıp yeniden sorumluluk almaktan mı korkuyorsunuz?
Size şu kadarını söyleyebilirim, kendi hayatınızdan çalıyorsunuz ve yıllar sonra keşke deseniz de faydası olmuyor.
Giden zaman geri gelmiyor, bozulan psikoloji düzelmiyor öyle kolay kolay.
Şimdi bunları yapma imkanınız varken, neden duruyorsunuz?
Şu an sizi aldatmadığını düşünüyorsunuz ama aldatmış daha önce.
Ve belki düşündüğünüzden fazlası var. Size kendinizi iyi hissettirmek yerine hâlâ flörtöz tavırlar sergiliyor. Ne demek benim kadın arkadaşıma eşim yorum yapacak?
Yapamaz.
Aklıselim bir adam yapmaz zaten böyle bir şey. Sınır çizemiyorum deyip her türlü suistimale açık olmak mı çözümünüz? Hayata küsmek mi, yeni bir sayfa açıp yepyeni bir hikaye yazmak mı?
Varın siz karar verin.
Kardeşinizin ruhu şad olsun.

Son düzenleme:
W
Aynı mesleği yapıyoruz arkadaşlarımız bir herşeyi birlikte yapıyoruz . Birlikte değilken de konumdan görebiliyorum. Fakat sürekli birlikte olmaktan da bunaldım. Manipüle edilmiş gibi hissediyorum
Adam sizi manipule ediyor cunku. Sürekli yalan söyleyen birine nası güveneceksiniz. Sürekli acaba doğru mu söylüyor die düşünmekten bikmadiniz mi. Yalancı bi adamla hayat mi geçer bu bi düşünün.

Adam çapkın ve aldatmadigini biliyorum gibi kesin bir cümleyi nasıl kuruyorsunuz boşanmak istiorsaniz bosanin bunu yapacak kişi siz diziniz sayginizi ve gururunuzu kaybetmeden yapın bunu

Uf söyle yılışık erkeklerin dilini bacağına dolayasim geliyo. Basın sagolsun bu arada Allah sabir versin. Bosan bosanma gibi yorum kolay kolay yapmam yanlis anlama bana da kizma ama esin cok gevşek ya

Çok teşekkür ederim. Haklısınız konfor alanımı terketmekten çok korkuyorum. Bunu nasıl aşacağımı bilmiyorum . Bir piskoloğa gittim ve beni resmen yargıladı. Doğal olarak devam edemedim

Teşekkür ederim bu durumu kimseyle paylaşamıyorum. O nedenle de acaba ben mi abartıyorum geçmişte yaşanmış olumsuzluklara mı tutunuyorum diye kendimi sorguluyorum. Yorumlarınız beni aydınlattı

Bu adam çocuk yokken böyle, bir de çocuğunuz olursa sizi ulu orta aldatmaya başlar. Kaçın kurtarın kendinizi. Aldatılmayı nasıl sindirebiliyorsunuz o da ilginç.

Aldatan yılışık adamla evlenmeye cesaret edibilyorsunuz ne gariptir ki boşanmaya cesaret edemiyorsunuz. Gerçekten anlamaya çalışıyorum.

İyi de adamın karakteri tam bir yavşak afedersiniz ama…
Bunun aldatmadığına inanıyorsanız çok üzülürsünüz

Buna benzer bir durumda olan arkadaşım vardı kendimde güç bulamıyorum deyip adamı bırakamıyordu sora hayatı rezilliklerle devam etti bana onu hatırlattın. Neden güç bulamıyorsun bir rahatsızlığın yada seni ona bağlayan bedensel yada zihinsel bir engelin mi var canım? adam aleni millete yavşıyor bunları görüp onla evli kalmaya kendinde güç buluyorsun da boşanmaya mı kendinde güç bulamıyorsun ? İlginçmiş. Bu arada bende evliyim ve çocuğum var bu durumların tek bir noktasını yaşasam 1 dakika daha o adamla aynı çatı altında yaşamazdım

İyi de nasıl aldatmadı diyorsunuz adam gözüyle bile fingirdeşiyor adam sürüsüne kıran mı girdi de buna kendinizi zorunlu hissediyorsunuz anlamadım gitti. Motivasyonunuz ne?
Bir saniye bile evli kalmazdım. Karaktersiz şey.

Neden gücünüz yok. Sizi aldatan arkadaşlarınızın yanında mahcup eden adama karşı bu bağlılık niye. İnsani olarak kendi değeriniz yok mu ? Meraktan soruyorum artık

Yorumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…