- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.471
- 358
Bu "boşanmaya güç bulamıyorum" meselesini ben pek anlayamıyorum.Merhabalar . 3 yıl önce kardeşimi kaybettim. Çok yalnız ve acı doluydum. O dönem iş sebebiyle aileden uzak bir şehire yerleştim beni anladığını düşündüğüm biriyle yakınlık kurdum. Bu adam beni defalarca aldattı. Ama bir türlü sınır çizmedim. Çizemedim. Tamamen vazgeçtiğim de ise bana çok net herşeyi bırakmış olarak geldi. Bir şekilde ikna oldum ( neden hala anlayabilmiş değilim. ) . Ama şeffaf olamadı. Beni aldatmadı biliyorum ama ilişkimizi etkileyebilecek her sorumu yalanlarla cevaplıyor. Taki ben peşine düşüp gerçeği bulana kadar. Yakın arkadaşlarımla gereksiz samimi oluyor. Güya dil sürçmesi bir defasında arkadaşıma gülüm dedi. Başka bir arkadaşıma da taşçıların yanında çalışırken taş gibi olmuş dedi. ( canavar gibi olmuş demek istemişmiş ) Çok yoruldum. Evliliğimizin 1 yılı doldu . Boşanmayı istiyorum. Ama kendimde o gücü bulamıyorum. Beni aldatmadığını biliyorum ama ne söylerse söylesin inanacak gücüm kalmadı. Mantık devre dışı , objektif yorumlara ihtiyacım var.
Ne gibi bir güç bekliyorsunuz, veya ne olması gerekiyor boşanmanız için?
Sizi defalarca aldatmış bir adamla gidip evlenmişsiniz, evlendikten sonra aldatmadığından asla emin olamazsınız. Ayrıca ne fark eder, ha evliyken aldatmış ha öncesinde.. Sonuçta ciğeri 5 para etmez bi herifle hala aynı yastığa baş koyuyorsunuz.
Aradığınız "güç"ten kastınız ne?