- 24 Temmuz 2021
- 17
- 9
- 36
- Konu Sahibi Denizylmz88
-
O gitsin, siz evde kalın.Merhaba kızlar,
Eşim her bayramda köye gitme konusunda kriz çıkarıyor ve gittiğimde ben mutsuz oluyorum.
Bunlar yüzünden bayram gelsin istemiyorum.
Bu bayramda da yine kavga çıkardı ve bu sefer çok ileri gitti.
Ben artık buna katlamak istemiyorum, annesi gazliyor o da benim üstüme geliyor.
Sende köye git ne olacak diyebilirsiniz, ama ben ve ailemle ilgili sürekli arkamizdan iş çeviren insanlar.
Ne iyi günümde ne kötü günümde zerre faydasi olmadı ama her konunuz icindeler.
O kadar şey var ki anlatsam sigmaz.
Sizce ne yapmaliyim eşimi asla ikna edemiyorum . Tek git diyorum kabul etmiyor bu sefer çocukları alıp götürürüm diyor bende cocuklarimdan ayrı kalmak istemiyorum.
Sadece bayramdan bayrama mı gidiyorsunuz, eşiniz bu konuda tek mi sizi zorluyor yoksa ailesine bağımlı her dediklerini size zorla yaptırmaya çalışan biri mi detay verseniz biraz. Eğer sadece bayramdan bayrama bir iki günlük gittiğiniz bir yerse gidin ne derlerse de takmayın. Eşiniz ile de güzel bir dille konuşun üzüldüğünüzü yıprandığınızı belirtin. Çocuklarınızın yaşları kaç gidildiğinde kaç gün kalınıyor bırakın çocuklar ile gitsin siz ev de kalın ya da bayramdan önce kendi ailenize geçin onlar da görsün torunlarını oradan çocuklar ile baba köye geçsin.Merhaba kızlar,
Eşim her bayramda köye gitme konusunda kriz çıkarıyor ve gittiğimde ben mutsuz oluyorum.
Sende köye git ne olacak diyebilirsiniz, ama ben ve ailemle ilgili sürekli arkamizdan iş çeviren insanlar.
Sizce ne yapmaliyim eşimi asla ikna edemiyorum . Tek git diyorum kabul etmiyor bu sefer çocukları alıp götürürüm diyor bende cocuklarimdan ayrı kalmak istemiyorum.
Boşanın, düzelmez...Merhaba kızlar,
Yok estağfurullah ben yazarken birden gönder misimHahaha konuyu düzenleyince benım yorumun mal gibi ortada kalışı
Ailesi ben doğum yaptığımda, gebeliğim de, lohusaligimda 1 gün dahi gelip birşey yapmış bebeği görmüş insanlar değil.Ailesini sadece bayramlarda görüyorsa,uzak yaşıyorsanız,size kalmaya gelmiyorlarsa (detay vermemişsiniz) eşiniz gitmek isteyebilir tabii.Sizin aileniz ile görüşme sıklığı nedir mesela? Bunlar önemli.
Beklentiye neden giriyorsunuz ki? Gelmezlerse gitmem. İnsan sevdiğinden bekler. Kayın aileyi sevmek zorunda değilsiniz. Kocanızın Hatrı yoksa onu bilemem. Yani huzursuzluk kolay yaratılır. Konuda haklı olmanız sizi huzursuz etmekten başka bir şeye yaramaz. Varın gidin soğuk davranın olsun bitsin. Kendi aileniz için.Ailesi ben doğum yaptığımda, gebeliğim de, lohusaligimda 1 gün dahi gelip birşey yapmış bebeği görmüş insanlar değil.
Şimdi de kalkıp ben onlara gitmek istemiyorum konu bu.
Gelmedikleri gibi sürekli çocuğu getir çocuğu getir dediler bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?