• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi burayakadar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

burayakadar

Ziyaretçi
başından beri hata olan evliliğimi artık sürdürmek istemiyorum.8 yıllık evliyim 2 oğlum var ama eşim sorumluluk almıyor 2 yıldırda ayrıyız sebebi yurtdışına çıkması gidiş sebebini unuttu ve zevküsefaya daldı. dön diyorum dönmüyor adreste vermiyor elimde sadece cep numarası var neler yapmalıyım bana yardım edermisiniz?

merhaba ,
öncelıkle konunuzu yanlış yere açmıssınız bunu bilerek mi yaptınız bilmiyorum..
eger bilerekse gercekten çok bencilce bir davranıs sergılediniz cunku biz bayanlar burda sayılı gun ay veya yılı kalmıs gelın adaylarıyız ! hepimiz mutlu bir evlılık yapacagız insallah :nazar:

sizin adınıza üzüldüm umarım hersey yoluna girer
sevgiler..

Konu yalnış bölümde arkadaşım.Bir derdim var bölümüne taşıtabilirsiniz.

basindan beri hata oldugunu biliyosunda canim 2 cocuk neye???allah sabir versin gitmis giden

slm cnm öncelikle üzüldüm o 2 çocuğun günahı ne eşin bu kadar mı duyarsız.benim eşimde yurtdışında ama amaç ekmek parası eğer dediğin gibi ise belkide haklı olan sensin ama ben derimki iki çocuğunu düşünerek tekrar bir düşün

konu yanlış yerde burda evlenmeye hevesli genç kızlarımızı evlilikten soğutan konular açılmasını doğru bulmuyorum...

kizlar arkadasimiz yeni uye,1 mesaji var.belki bilmiyordur,sohbet bolumu gormus yanlislikla acmis,bu kadar yuklenmeyelim bence.

arkadasim,sana gelince cok uzuldum .... para da mi gondermiyor?eger calisip para gonderiyorsa aman gelmesin bos ver.sen cocuklarini buyut.
hic haber,iz toz yoksa o zaman iyice bi dusun...kayinvalidenmi diyeyim,ne bileyim,onun akrabalarina danis...boyle boyle de. duzelmezse bosannicam de...sozunu dinledigi mutlaka biri vardir bence...olmuyorsa da yapacak bisey yok...sana bbisey solimmi? belki de biriyle birliktedir orda..takilmisdir karinin birinin pesine.ondan gelmiyordur

2 yıldır arayıp sormayan hatta yüzünü görmediğiniz bir adam için kocam demeniz bile garip :delphin:

burayakadar burayakadar kullanıcısı çevrimdışı

Son Aktivite: 18-06-2009 22:12

Arkadaş konuyu bu tarihte açmış,birdahada uğramamış.Sanırım konusunu bulamadı,vazgeçti neyse konu sorumlusu arkadaşalr icabına bakar zati.:icecream:

evliliğin çoktan bitmiş...yenimi fark ediyorsun..

ne derler dağlara taşlara.evlerden ırak olsun....

Back
X