• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
118
35
selam kizlar ben 23 yasinda bir bayanim yarim senedir evliyim yurtdisindan tr ye geldim. gorucu usulu evlendik. ben cok pismanim evlendigim gune lanet ettim. ben ilk gun(!) bu adamdan bosanicam dedim. esimi tanimadan once iyi bir isim ve maasim vardi yanlizdim ama mutluydum. esimi tanidim ve ben gunden gune mutsuz oldum. suan calismiyorum butun gun evdeyim duvarlar ustume ustime geliyo kafayi yiyecek gibi oluyorum, is bakmaya basladim. aklimdan hergun bosanmak geciyo esime bosanmak istedigimi soylesem ve mutsuz oldugumu tamam der bosanalim ama ya aileler. ailemin beni kabul edicegini sanmiyorum.

artik kendimi taniyamiyorum gunden gune dahada cok cokuyorum. kursa yazildim oda hftda bi kere. ne yapacagomi sasordim. sadece cok mutsuz oldugumu biliyorum

Bundan önce çalışıp kendi Kendine yetebiliyormussun.
Bundan sonrada oyle devam edersin korkma
zaten eşinde sorun çıkarmaz demişsin.
dert ettiğin şey neden ailen?
senin boşanma sebeplerinin onlara mantıklı gelmeyecegini mi düşünüyosun?

Yalnızlık mı seni bu karara itti yoksa eşin mi ?

esim kendisini yanlis tanitti. dugune iki uc ay kala cok degismisti strese bagladim evlendikden sonrada degismedi ne yapsam batardi gozune bagirir cagirir ben hep sustum agladim tokat bile atti yine sustum. kimseye icimi acip derdimi soyleyemedim sustukca ben sistim. suratinda niye bu var niye boyle sanki beni gormeyipte evlendi. yiprandim fazlasiyla onceki hayatimi ozledim ozgurdum kendi ayaklarimin ustunde duruyordum simdi ise hic birsey basaramiyorum coktum yiprandim...

Daha nisanliyken belliydi eger evlenirseniz bosanacaginiz. Aklinza gonlunuze bir turlu yatmayan bir evlilik zaten. Aileniz kabul etmezse de yurtdisi dogumlusunuz, ila ki devletten bir yardim alirsiniz.

esim kendisini yanlis tanitti. dugune iki uc ay kala cok degismisti strese bagladim evlendikden sonrada degismedi ne yapsam batardi gozune bagirir cagirir ben hep sustum agladim tokat bile atti yine sustum. kimseye icimi acip derdimi soyleyemedim sustukca ben sistim. suratinda niye bu var niye boyle sanki beni gormeyipte evlendi. yiprandim fazlasiyla onceki hayatimi ozledim ozgurdum kendi ayaklarimin ustunde duruyordum simdi ise hic birsey basaramiyorum coktum yiprandim...
boşan sana vuran adamın yanında nıye duruyorsunkı? bu zamanda görucu usulumu kaldı. gorucu usulu dedıgın bıle tanısıp evlenır. kocanda senı ıstemıyor anasılan boşanın gıtsın

keşke evlilik için acele etmeseydiniz.. gerçekten mutsuzsanız ve ilişkiniz düzelmiyorsa bir türlü, ayrılmaktan başka seçenek yok sanırım. iyi ki çocuğunuz yok. yeniden bir hayat kurabilirsiniz kendinize, yaşınız genç. çalışabilirsiniz tekrar, ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz.

Bence baska sebeplerde var bu erkekler ki kimiso bana gore degil nasil karisina el kaldiriyor yaa sonrada nasil koynuna giriyor hic mi haysiyet yok bu heriflerde eller kirilsin

Bende ayni şeyleri yaşadım yazdiklarini okurken kendi hayatim gecti aklımdan.bende evlendigim ilk gunden pisman oldum hic mutlu digildim bu hatayi nasil yaptim diye her gün kendima kizdim hala kiziyorum...bosanecegim dedim mutlu digilsem neden yasayimki ama ailemden korkudum sabir etim bir çocuğum oldu baktim olmuyo hayata bir kere gelecegim neden mutsuz yasayimki dedim.adamlada sorunlarimiz vardi onu asla sevmedim.boşandım iyiki boşanmışim ailem ilk basta kizdi ama ben kendi ayaklarimin uzerinda duran bir insanim cocugumada kendim baktim kimseya ağırlığım dusmadi.iyiki boşanmışim diyorum allaha çok şükür cok mutluyum.

Bende ayni şeyleri yaşadım yazdiklarini okurken kendi hayatim gecti aklımdan.bende evlendigim ilk gunden pisman oldum hic mutlu digildim bu hatayi nasil yaptim diye her gün kendima kizdim hala kiziyorum...bosanecegim dedim mutlu digilsem neden yasayimki ama ailemden korkudum sabir etim bir çocuğum oldu baktim olmuyo hayata bir kere gelecegim neden mutsuz yasayimki dedim.adamlada sorunlarimiz vardi onu asla sevmedim.boşandım iyiki boşanmışim ailem ilk basta kizdi ama ben kendi ayaklarimin uzerinda duran bir insanim cocugumada kendim baktim kimseya ağırlığım dusmadi.iyiki boşanmışim diyorum allaha çok şükür cok mutluyum.
Nergiz hanım meraba benim topikte de esinizden bahsetmiştiniz resmimigösterdi filan diye ben mi yanlıs anladım acaba

selam kizlar ben 23 yasinda bir bayanim yarim senedir evliyim yurtdisindan tr ye geldim. gorucu usulu evlendik. ben cok pismanim evlendigim gune lanet ettim. ben ilk gun(!) bu adamdan bosanicam dedim. esimi tanimadan once iyi bir isim ve maasim vardi yanlizdim ama mutluydum. esimi tanidim ve ben gunden gune mutsuz oldum. suan calismiyorum butun gun evdeyim duvarlar ustume ustime geliyo kafayi yiyecek gibi oluyorum, is bakmaya basladim. aklimdan hergun bosanmak geciyo esime bosanmak istedigimi soylesem ve mutsuz oldugumu tamam der bosanalim ama ya aileler. ailemin beni kabul edicegini sanmiyorum.

egitim durumunuz tek basiniza kendinizi kalkindirmaya yetiyorsa bosanin. manevi olarak hakli gerekceleriniz var ise ve dogru bir avukat da bulursaniz manevi tazminat da kazanirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X