• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak istiyorum (((

narmin25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
3
0
1
34
Esimle 2.5 senedir evliyiz,8 aylik bir oglumuz var. Ben gurbete almanyaya gelin geldim. Kendi ülkemde iyi bir egitim aldim, calisiyordum. Her seyden, her kesden uzakta esim beni daha da yalniz hissettirdi. Geldiyim günden itibaren cirkinsin, suran böyle suran öyle( her kes güzelsin derken bana). Kendisi de görüyor Burda türk aileler hepsi karin cok güzel cok sanslisin diyor. ama o öyle görmüyor. Beni öyle hale getirdi ki bir süre aynaya bakamadim, kendimi cirkin görmeye basladim. Bir de cok Kaba bir esim var. Her seye asiri tepki gösterir. Disariya cikinca her hareketimde dikkat etsene, gözün körrmü ve s gibi kirici seyler söylüyor. Oglum olduktan sonr daha da koptuk. Kavga ederken küfür ediyor, üstelik aileme de. Artik bu bardagi tasiran son damla oldu benim icin. Bekarken hic Boyle seylere dayanacagimi dusunmezdim. Belki düzelir diye umut ediyorsun ama hayir. Tek korkum gurbetde henüz isim falan yok ama artik biktim her zorluga alisirim gibi geliyor.

Evlenmeden önce böyle değilmiydi? sonucta persembenin gelişi çarsambadan belli olur

hayir boyle degildi biz kisa sure icinde evlendik. Görücü üsulu aileler bir birini taniyordu, biz de bir birimizi tanidiktan sonra evlenmege karar verdik.

Bu tip erkekler karşı tarafı ezdikçe üste çıkar çıkar çıkar bir gün bir bakmışsın ' ev hanımı, şiddet gören(psikolojik-fizyolojik), kendine bakmayan, çocukları için hiç bir gelecek planlayamayan, üstelik kocasının eline bakan ' bir insan oluvermişsin.

Oyle olmam derdim hep ama farkinda bile olmuyorki insan. Haklisiniz kendime bakasim gelmiyordu bile, cok bakimliyken cirkinsin diyen birinin bakimsizken ne dusunduyu artik umrumda degil. Biraz toparlandim artik bakiyorum kendime. En kotusu de kötü muammele gördükce artik sasirmiyor insan, buna alismis olmak ta üzücü

Oyle olmam derdim hep ama farkinda bile olmuyorki insan. Haklisiniz kendime bakasim gelmiyordu bile, cok bakimliyken cirkinsin diyen birinin bakimsizken ne dusunduyu artik umrumda degil. Biraz toparlandim artik bakiyorum kendime. En kotusu de kötü muammele gördükce artik sasirmiyor insan, buna alismis olmak ta üzücü

Eşinizin size saygısı kalmamış malesef. Hem bir kadın olarak hem de bir anne olarak. Üstelik çocuğunuz yaşını bile doldurmamış.Evli değilim böyle durumlarda ne yapılır bilmem.
Ancak bir bayan olarak söyleyebilirim ki, ben de çok zor zamanlar atlattım.Hastalıktan 10-15 kilo verdim.Aynaya bakamıyordum kendimden tiksiniyordum.Hiç bi kıyafetim olmuyordu.Sevgilim durumu fark ettiği zaman bana şöyle söyledi 'Sen her halinle güzelsin,bu günleri beraber atlatacağız' Öyle de oldu.

Her kadın güzeldir.Ama mutluyken en güzeldir.
Burada güzellikten bahsetmiyorum.Mutlu bir birlikteliği vurguluyorum.Size zarar veriyorsa ve çocuğunuza iyi bir baba olamayacağını düşünüyorsanız,düzelmeyecek gibiyse zararın neresinden dönerseniz kardır. Zaman hızlı geçiyor.Kendinize bir yol çizmeniz belki de uzun bir zaman alacak.Eşinizi düşünmeyin.

Genelde böyle savaşlardan kadınlar yaralı çıkar.

Bana kalırsa ayrıl burnu sürtsün iyice sonra hatalarını anlasın sende ondan beklentilerini anlat seni heran elinin altında olmadığını anlasın

Kocanızın öküz olma olasılığı %100...
Özgüvenini kırmaya çalışıyor, yoksa o da farkında bence, sadece kıskanıyor sizi ve böyle yaparak sizi sindirmeye çalışıyor. Size kötü söz söyledikçe sizde ona söyleyin altta kalmayın sakın. Meymenetsiz adam çok sinirlendim

Esimle 2.5 senedir evliyiz,8 aylik bir oglumuz var. Ben gurbete almanyaya gelin geldim. Kendi ülkemde iyi bir egitim aldim, calisiyordum. Her seyden, her kesden uzakta esim beni daha da yalniz hissettirdi. Geldiyim günden itibaren cirkinsin, suran böyle suran öyle( her kes güzelsin derken bana). Kendisi de görüyor Burda türk aileler hepsi karin cok güzel cok sanslisin diyor. ama o öyle görmüyor. Beni öyle hale getirdi ki bir süre aynaya bakamadim, kendimi cirkin görmeye basladim. Bir de cok Kaba bir esim var. Her seye asiri tepki gösterir. Disariya cikinca her hareketimde dikkat etsene, gözün körrmü ve s gibi kirici seyler söylüyor. Oglum olduktan sonr daha da koptuk. Kavga ederken küfür ediyor, üstelik aileme de. Artik bu bardagi tasiran son damla oldu benim icin. Bekarken hic Boyle seylere dayanacagimi dusunmezdim. Belki düzelir diye umut ediyorsun ama hayir. Tek korkum gurbetde henüz isim falan yok ama artik biktim her zorluga alisirim gibi geliyor.

Evlilik terapistine gitmeye ikna edebilirsen, kendi hayatlarından bazılarını görebilir...

önce aile danışmanına gitmeyi deneyin 2 sene içinde büyük mücadele vermeden pes etme
hep kadınlar mı mücade edecek diyeceksin ama malesef bir yere kadar böyle

avrupada üstesinden kalkarsın kuzenimde 6 aylık hamileyken ayrıldı eşinden
oğlu şu an 12 yaşında çalışmıyor sosyalden geciniyor ( her ne kadar gıcık olsamda)

Belki de eşiniz ters psikiloji yapıyor yani sizin güzel olduğunuzun farkında fakat daha üstün görünmek için sizi ezmeye çalışıyor, bu erkekler gerçekten enteresan her şey bekleniyor onlardan. Bence taviz vermeyin hayat ondan mı ibaret yolunuza bakın kendinize yeni bir hayat kurum çocuğunuzla birlikte, hiç bir kadın böyle bir muameleyi haketmiyor, kendine güveni yok bence sizi bastırarak üstün görünme çabasında...

Öncelikle hakkın da hayırlısı olsun canım yaşadıkların gerçekten zor şeyler bende senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım hor görme aşağılama falan ben hem eşimden hemde ailesinden işitiyordum namusuma kadar senin gibi kararsız kaldımdı sabrettim düzelir falan diye ama zamanla anladım ki düzelen hiçbir şey yok tek taraflı mücadeleyle bi yere varılmıyor ne yazık ki karşıma alıp konuştum da ama anlamak istemeyen birine ne kadar dil dökersen Dök boşuna yani son çare de ayrılmak oldu sevsen de bi yerden sonra insan kendini kaybediyor onunla mutsuz oluyorsun onsuz da mutsuz değişen bişey olmuyor zamanla varlığına alıştığın insanın yokluğuna da alışıyorsun kimse unutulmaz değil Allah yardımcın olsun canim...

eşiniz kompleksli biri sanırım.
boşanmanız da fayda var.

evlendikten sonra cok degisiyorlar senin yasadiklarinin aynisini ben de yasiyorum bi an kendimi gordum sen de ve maalesef yoacak bisey yok ya cekiceksin boyle yada cekip gidiceksin ben imkanim olsa simdi giderim ama cocuklarim engel . bilmiyorum paikolojim cok bozuldu hergun asagilanmak hergun kavga Allah sonumuzu hayir etsin

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

Asagilik kompleksi var esinizde. Oyle kisiler hep baskalarinda kusur ararlar asagilarlar.

Back
X