Boşanmak kolay değil galiba!!!!!!!!!!!

deniz191379

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
5
0
86
Ankara
6 yıllık evliyim. Bunun daha öncesi de 8 yıllık beraberliğimiz oldu. evliliğimizin ilk iki yılı gayet güzeldi. fakat oğluşum dünyaya geldikten sonra problemlerimiz olmaya başladı. daha ilk aylarımızda senin annen bunu dedi benim annem bunu dedi diye sürekli kavga etmeye başladık. aslında olan ilk başlarda benim annemin kayınvalideme olan tutumu kayınvalideminin tutumu anlayacağınız durum şimdi daha da kötüye gitmeye başladı. çalıştığım için mecbur birinin bakması gerekiyor. bunu annemle kayınvalidem dönüşümlü olarak yapıyordu. kayınvalidemin çocuğa baktığı sıralar eşim gayet iyi . annem geldiği sıralara ise sürekli bir şeyler söylemeler. sert çıkışları ile anneminde tepkisi ni çekiyor... bir tarafta annem bir tarafta eşim ... çocuğumu düşünüyor vazgeçiyorum boşanmaktan. eşim ise kendi nezdinde haklı görüyor kendisini. anlayacağınız bir çıkmazdayım. ne yappsam karar veremiyorum. ayrıca eşime ne hissetdiğimi de bilmiyorum. sürekli bunu düşünüyorum. ne yapmalıyım????????

6 yıllık evliyim. Bunun daha öncesi de 8 yıllık beraberliğimiz oldu. evliliğimizin ilk iki yılı gayet güzeldi. fakat oğluşum dünyaya geldikten sonra problemlerimiz olmaya başladı. daha ilk aylarımızda senin annen bunu dedi benim annem bunu dedi diye sürekli kavga etmeye başladık. aslında olan ilk başlarda benim annemin kayınvalideme olan tutumu kayınvalideminin tutumu anlayacağınız durum şimdi daha da kötüye gitmeye başladı. çalıştığım için mecbur birinin bakması gerekiyor. bunu annemle kayınvalidem dönüşümlü olarak yapıyordu. kayınvalidemin çocuğa baktığı sıralar eşim gayet iyi . annem geldiği sıralara ise sürekli bir şeyler söylemeler. sert çıkışları ile anneminde tepkisi ni çekiyor... bir tarafta annem bir tarafta eşim ... çocuğumu düşünüyor vazgeçiyorum boşanmaktan. eşim ise kendi nezdinde haklı görüyor kendisini. anlayacağınız bir çıkmazdayım. ne yappsam karar veremiyorum. ayrıca eşime ne hissetdiğimi de bilmiyorum. sürekli bunu düşünüyorum. ne yapmalıyım????????

İşten çıkabilme gibi bir durumunuz varsa çocuğa kendiniz bakın bence yoksa böyle arada kalırsınız sürekli evliliğinizde zarar görür.

İşten çıkabilme gibi bir durumunuz varsa çocuğa kendiniz bakın bence yoksa böyle arada kalırsınız sürekli evliliğinizde zarar görür.
teşekkür ederim. ama malasef işten çıkma gibi bir durumum yok kamuda çalışıyorum. kreş yaşı daha gelmedi. o yüzden mecburen birini bakması gerekiyor.

Allah bağışlasın. Bebeğiniz ne kadarlık.
3 aylık kreşe verenler var.
Bu sorunların arasında büyüyeceğine kreşte büyüsün daha iyi.
Yerinizde olsam kreşe verirdim.
Kamuda çalışıyorsanız ücretsiz izin de alabiliyorsanız durumunuz müsaitse

EBRU 72
Allah bağışlasın. Bebeğiniz ne kadarlık.
3 aylık kreşe verenler var.
Bu sorunların arasında büyüyeceğine kreşte büyüsün daha iyi.
Yerinizde olsam kreşe verirdim.
Kamuda çalışıyorsanız ücretsiz izin de alabiliyorsanız durumunuz müsaitse

keşke özel kreşe gönderebilecek durumumuz olsa inanın şimdiye kadar hiç beklemezdim. ancak kurum kreşimize verebiliyoruz. o da 3,5 yaşından önce almıyor malesef. şimdi oğlum 2.5 yaşında 1 sene daha dayanmak gerekiyor. ama ben bu kadar sabırlı olabilecekmiyim bilemiyorum.

güvenilir bakıcı bulabilirsiniz 1 yıl için en azından aileler arasında ki sürtüşmelerden kurtulursunuz...

Back
X