• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak kolaymi

Yahu arkadaşım kimse seni kınamıyor.

Yazılarını okuyunca nasıl pasif içe kapanık biri gibisin, ama yaptıklarına bakınca Maaşallah cin.
Ne zamandır birliktesin bilmiyorum ama eşin bişey çakmadıysa organizasyon yeteneğin yeterince gelişmiş bence.

İşin var kariyerin var. Eşine sana sevgim kalmadı bu ara gözümün başka insanlara kaydığını hissediyorum boşanma davasını açıyorum de, oda senden bişey beklemesin umutlanmasın.
Adamin anlamama sebebi bana cok güveniyor ne yazikki. Duysa bile inanmaz

Yahu arkadaşım kimse seni kınamıyor.

Yazılarını okuyunca nasıl pasif içe kapanık biri gibisin, ama yaptıklarına bakınca Maaşallah cin.
Ne zamandır birliktesin bilmiyorum ama eşin bişey çakmadıysa organizasyon yeteneğin yeterince gelişmiş bence.

İşin var kariyerin var. Eşine sana sevgim kalmadı bu ara gözümün başka insanlara kaydığını hissediyorum boşanma davasını açıyorum de, oda senden bişey beklemesin umutlanmasın.
Ice kapanik pasif oldugum icin zaten adam anlamaz inanmaz konduramaz

Bence bi boşluğa düştünüz.. eşinizle aktiviteler yapsanız ona neden aşık olduğunuzu hatırlasanız..

İgrencsin farkinda misin ya
Midem bulandi senden

Guncelle su konunu!
Masum masum yazmis konuya bide

O konuyu guncelle!

"Ben calismaya basladim, gozum acildi, sonra kocami aldatmaya basladim, baskasiyla yattim kalktim, hala da yatip kalkiyorum, hic de pisman degilim, ama bosaninca param az oldugu icin nasil yasarim o yuzden bosanmak istemiyorum kocamin da parasi oldugundan rahatim"

Bunlari yorumlara yazdin
Konuya da yaz ki nasil igrenc biri oldugunu okuyanlar gorsun hadeee!!

Kocami aldatan bir igrenclik yaptigim icin o adam da benle evlenmez. Cunku onu da aldatirim yaz!!! Konuyu dogru yaz..!!!!!

Ice kapanik pasif oldugum icin zaten adam anlamaz inanmaz konduramaz
O zaman yaşa hayatını bacım ne diyelim.

Adamı yeterince aptal yerine koydum parası bana lazım zaten hissetmiyor dibine kadar kullanayım. Öğrenirse de beni belki öldürür ona veremediğim mutluluğu belki hapishanede bulur, diyorsan tabii ki.

Son diyeceğim şey, çocuk değilsin kocaman kadınsın. Aklını başına devşir.

İgrencsin farkinda misin ya
Midem bulandi senden

Guncelle su konunu!
Masum masum yazmis konuya bide

O konuyu guncelle!

"Ben calismaya basladim, gozum acildi, sonra kocami aldatmaya basladim, baskasiyla yattim kalktim, hala da yatip kalkiyorum, hic de pisman degilim, ama bosaninca param az oldugu icin nasil yasarim o yuzden bosanmak istemiyorum kocamin da parasi oldugundan rahatim"

Bunlari yorumlara yazdin
Konuya da yaz ki nasil igrenc biri oldugunu okuyanlar gorsun hadeee!!

Kocami aldatan bir igrenclik yaptigim icin o adam da benle evlenmez. Cunku onu da aldatirim yaz!!! Konuyu dogru yaz..!!!!!
Haklisiniz. Biliyorum zaten. Ama napiyim... intihar dahi etsem adam.arkamdan üzülür.

Cvplar icin sagol. Zaten yeterince aptal bi insanim ama insan bile degilim nolur daha fazla üstüme gelmeyin

O senin yatip kalktigin arkandan neler dusunuyodur
Hakediyosun ama
İnsallah ortaya cikar da sokağa cikacak yüzün kalmaz
Utanmadan bide pisman degilim diyorsun
Bre igrencler!!!
Adamin parasini evini kullanma o zaman
Defol git sevgilinin evine
Noldu onu da yapamiyosun
O adam evlenir mi senle
Kocasini aldatan kadinla evlenir mi!
Sen kendin agzinla evlenmez dedin

Senin hakkinda ne dusunuyor bir bilsen...
Zavallisin sen

otur insan gibi konus ayril, ve diger adam(!)la da kontagi kes, yoksa alimallah onun kapatmasi olursun, gider üstüne de "l degmemis kiz" alir . catlar geberirsin kahrindan

Evet canım boşanmak kolay sevmediğin biriyle hayatının sonuna kadar duramayacağına göre boşanmaktan başka çaren yok. Eşine üzülme sevilmediği halde onunla evli olman onun için daha kötü bir durum. Boşandıktan sonra her ikinizde kendi yolunuzda tertemiz sayfalar açarak ilerleyebilirsiniz Senin içinde eşin içinde hayırlısı bu olur belki eşin onu seven biriyle evlenebilir ve mutlu olabilir belki sen de sevdiğin biriyle evlenebilirsin ama emin ol yine mutsuz olan sen olacaksın. Neden bunu diyorum çünkü eşinin kötü olmaması ve aranızda hiçbir kavgada yokken kıymetini bilmemek bencilliktir.

Annen baban elbetteki üzülür ama senin mutsuz olman onları daha çok Üzer 1 2 ay sürer üzülmeleri. Kendini toparlayana kadar 1 2 ay annenin babanın evinde durursun ayaklarının üzerine bastığın zaman ayrı eve çıkarsın istediğin hayat senin olur ama bunu gerçekten istiyor musun. Cevabın evet ise hiç vakit kaybetmeden kimseye acımadan boşan

Back
X