- 11 Şubat 2023
- 10.984
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.673
- 528
Neden sorun yasayasiniz. Eşiniz musallat olursa bir polislik durumu var. O da memursa otursun düşünsün sicilini. Ayrıca her atanan evli mi ? Farzet ki bekar olarak atandın kimseye boşanmış olduğunu açıklamak zorunda da degilsin.Merhabalar daha önceden yazmıştım bilenler bilir boşanıyorum .
Konum şu ; ben eşimin memleketinde büyük ama gelişmemiş bir ilçede memurum . 17 gün önce ailemin yanına geldim. Bu sancılı süreçte çok şey düşündüm . İşimden istifa edip ailemin yanına yerleşme fikri çok mantıklı gelmişti ilk başta. Sonra işimi kaybedersem yaşayacağım zorluklar çok korkuttu beni . Nakil işlemleri için başvuru yaptım ama süreç ha deyince olmuyor . 17 gündür senelik izinlerle idare etmeye çalışıyorum ama vakit daralıyor. Sorum şu ilçeye dönüp kendime yeni bir ev açıp hayatıma devam etmeli miyim ? Orda boşanmış genç bir kadın olarak sorun yaşar mıyım ? ( çocuğum yok ) Korkularım bunlar . Şuan sağlıklı düşünemiyorum. Toplum baskısından sanırım . İlçede aile akraba hiç kimsem yok . Bir başına bir hayat kurmak zor olur mu ?