Boşanmak - memuriyet- yalnız yaşamak - seçimler

Merhabalar daha önceden yazmıştım bilenler bilir boşanıyorum .
Konum şu ; ben eşimin memleketinde büyük ama gelişmemiş bir ilçede memurum . 17 gün önce ailemin yanına geldim. Bu sancılı süreçte çok şey düşündüm . İşimden istifa edip ailemin yanına yerleşme fikri çok mantıklı gelmişti ilk başta. Sonra işimi kaybedersem yaşayacağım zorluklar çok korkuttu beni . Nakil işlemleri için başvuru yaptım ama süreç ha deyince olmuyor . 17 gündür senelik izinlerle idare etmeye çalışıyorum ama vakit daralıyor. Sorum şu ilçeye dönüp kendime yeni bir ev açıp hayatıma devam etmeli miyim ? Orda boşanmış genç bir kadın olarak sorun yaşar mıyım ? ( çocuğum yok ) Korkularım bunlar . Şuan sağlıklı düşünemiyorum. Toplum baskısından sanırım . İlçede aile akraba hiç kimsem yok . Bir başına bir hayat kurmak zor olur mu ?
Neden sorun yasayasiniz. Eşiniz musallat olursa bir polislik durumu var. O da memursa otursun düşünsün sicilini. Ayrıca her atanan evli mi ? Farzet ki bekar olarak atandın kimseye boşanmış olduğunu açıklamak zorunda da degilsin.

Merhabalar daha önceden yazmıştım bilenler bilir boşanıyorum .
Konum şu ; ben eşimin memleketinde büyük ama gelişmemiş bir ilçede memurum . 17 gün önce ailemin yanına geldim. Bu sancılı süreçte çok şey düşündüm . İşimden istifa edip ailemin yanına yerleşme fikri çok mantıklı gelmişti ilk başta. Sonra işimi kaybedersem yaşayacağım zorluklar çok korkuttu beni . Nakil işlemleri için başvuru yaptım ama süreç ha deyince olmuyor . 17 gündür senelik izinlerle idare etmeye çalışıyorum ama vakit daralıyor. Sorum şu ilçeye dönüp kendime yeni bir ev açıp hayatıma devam etmeli miyim ? Orda boşanmış genç bir kadın olarak sorun yaşar mıyım ? ( çocuğum yok ) Korkularım bunlar . Şuan sağlıklı düşünemiyorum. Toplum baskısından sanırım . İlçede aile akraba hiç kimsem yok . Bir başına bir hayat kurmak zor olur mu ?
Kesinlikle yaşadığınız yeri değiştiri. boşanmada kadınlara en iyi gelen şey mekan değişikliği.

Sakın istifa falan düşünme bile,bu hayatının hatası olur..ilce büyük diyorsun,iyice soruştur ,ilçenin güzel bir yerinde ,memurların ağırlıklı yaşadığı, güvenli bir eve taşınırsın..kimseye medeni halini açıklamak zorunda değilsin ..

herkesin hayali olan memuriyetini istifa etmek saçmalık!
bende boşaniyorum.. ama bi kere dahi istifa etmeyi düşünmedim..
evim vardi arabami da satacagim.. 1+1 ev alın.. oturursun.. kendine bi düzeni yaşarsin herkesten uzak olarak..
Herkesin hayali miymiş memuriyet

Sıfırdan düzen kurmak evet zor ama işinizi bırakırsanız tamamen imkansız olacak. Yaşanacak zorluklar geçer ama iş bulamama parasızlık stresi sizi boşanmaktan daha fazla yıpratır ilerleyen zamanlarda. İşinize sahip çıkın mutlaka

Back
X