Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bıçak dayak ne ararsan var.Ayrılmanız lazım neyine hala düşünüyorsunuzMerhabalar bu benım 2. Evliliğim ilk evliliğimden bir kızım var 2. Eşim benım sırdaşım arkadaşımdı sevgilileri ile bile konuştuğum olmuştu oda benım erkek arkadaşlarımı dinlerdi ki onunda 2. Evliliği onunda bir oğlu var annesinde kalıyor biz evlenmeye karar verdik evlendik hersey ilk hafta garip şekilde başladı durduk yerden eski sevgililerimi benim yüzüme vurup bazı hesaplardan şu kız şurda seni aldatıcam gibi kelimelerle başladı ben ne olduğunu anlamadım sonrasında da bir sabah evde ekmek olmadığını söyleyerek eve ekmek istedim ihtiyacınız yok gibi bir cümle kullanıp kavga çıktı evde çok gücüme gitmişti o gün içime bu evliliğe güvenmemem gerektiği ile ilgili bir koştu düştü ve o gün bugündür evliliğime güvenemedim bu kavgalar dozu artarak devam etti benım tanıdığım eski sevgilisini hala telefon numarasını saklaması durumlarına bakmasını yakaladım bunun hesabını sorunca neden takip ediyorsun diye sorunca dayaklarda başladı içip eve gelmemeler oğlu annesinde kalıyordu ve ara sıra geliyordu bize geldiği zaman hersey düzgün gittiği zaman bize ev cehennemdi biz ancak oğlu geldiği zaman dışarı çıkabiliyorduk ailecek bisey yapabiliyorduk evde ama sürekli kavga kavga kavga oğluna çok iyi baktım kendi çocuğumdan ayırmadım doğum gününde bile düşündüm pastası hediyesi sen özannesi değilsin yapamazsın gibi cümleler kullandı bende yapmadım bu arada oğlu bana küfürler etmeye kızıma bıçak çekmeye filan başladı eşime anlattım yapmaz dedi ki o olmadığı zaman yapıyordu eski eşi de bu arada eve kendi fotosunu filan gönderiyor oğlunun çantasını koyuyor evimizi öğrenmeye çalışıyor nerde olduğunu filan derken biz ev aldık dükkan aldık bu arada bunlar alınırken eşim benım arabamı sattı onu kullandı bekarken kendim almıştım kocam dedim destek dedim yaptım ama yapmaz olsaydım kıskançlığından çalıştığım iş yerinden çıkarttı annesigil ev yaptırıyordu onlar için kredi çektim bizim evimiz satıldı dükkan sayıldı kayınvalidemin eski evine taşınmak zorunda kaldım babasının zorlaması ile bana eski eşinin eve asla gelmeyeceğini söylediler ve geldi de güya oğlunu bırakacakmış ama bizim haberimiz yokken bende bunun için hesabını sorduktan sonra hersey daha kötüye gitti bütün bunlara göz yumarken benimde bu arada bir oğlum oldu sonra eşimin oğlu bizim oğlumuzu cimcikleyerek uyandırmaya bizim yattığımız yatağa yatmaya filan başladı hatta ben giyinirken hususi odama giriyordu küçük olduğu için ilk ses etmedim ama artık dayanamadım utanıyordum çünkü eşime söyledim uyardı güya tabii bunun dışındaki herseye sessizdi eşim oğlu annesi babası ne yapsa asla onlara toz kondurmaz aralarında hep ben ezilirdim yaptığım yemeği beğenemezler çocuk bakışıma laf ederler anneliğini sorgularlar derken kızım eşime cvp verdi diye evden kovdu oğlum olduğu için evden gidemedim yeni doğum yaptım işsizim arabam yok ve parasızım daha sonra ben yeni doğum yapmış halimde kendime çocuğuma bakmaya çalışıp kızıma üzülürken oğlunu getirdi bana baktırmaya başladı baktırmasını bıraktım emzirirken bile oğlu açım dese benık bebeğimi emzirmeye hakkım yok gibi bebeğimi bırakıp onu doyurmamı istiyordu kalkıp kendi yapamaz gibi ve içip gelmeye başladı beni engelliyor telefonlardan çocuğun başına benim başıma bisey gelse umrunda olmuyordu 11 günlük lohusa iken bende patlayıp kavga ettim kızım yoksa oğlunda gelemez artık dşye kavga edip kızımı getirdim oda evden oğlunu alıp gitti orda burda gezdi ben hem kendime hem oğluma baktım komşum yemek taşıdı annemlere diyemedim dedemde kavga çıkartırdı neden söyledin diye ki çevremde hiç arkadaş bırakmadı hepsi ile aramı açtı kardeşimle bile konuşmamam için kavga etti oğlunu görünce ona bişeyler oluyordu sonra oğlu annesinin onun arkadaşı ile ilişkisi olduğunu söyledi ve eşi içip içip herkese saldırdı karakolluk olduk onu çıkartım ordan bunların normal olduğunu anlatmaya çalışırken aile danışmanı için o hacıya hocaya taktı kafayı farkında normal olmadığını büyüye yordu ilk zamanlar inanıyor gibi yaptım ama sonra artık inanmadığımı anlatıp doktora ikna ettim gittik ama 2 seans sonrasında bıraktı benimde gitmeme izin vermedi bu arada kızımı da aldım eve bu şekilde kavga gürültü hacı hocalı içmeli bir evliliğe devam ederken kayınvalidemler habersiz herzamanki gibi çat kaşı bize geldiler kapıyı geç açtığım için sorun çıkartılar duymamıştım kapıyı kızımın yerdeki eşyaya basıp geçtiğini kaldırmadığını filan şikayet ederken bende artık kızımdan sürekli şikayetçi olmalarından ama onların zaten kızımla ilgileri olmadığını annemlerin baktığını maddi burada çatı altında kaldığını filan anlatırken kavga çıktı olay büyüdü derken bu sefer kayınvalidem eşimin oğlu da o gün bizdeydi çocuklarımın önünde eşimin önünde bana saldırdı yeter artık sus gibi uğradığım haksızlıkları duymak istemediler ki eşime toz kondurmazlar o onu sever bunu yer benım ne sevdiğine kımse bakmaz o kadar değersiz bir evlilik yaşıyordum ki kayınvalidem beni dövdğ boğazım filan sıktı eşim aldı elinden sonra bunlar torunlarını alıp evden gittiler eşimi de çağırdılar boşan bundan burda kalma artık ben ne olduğunu anlamadım kimseye saygızılık etmedim bisey yapmadım ama gerçekten artık kızımın benım sürekli ezilmemizden bıkmıştım eşim o gün bizimle kaldı oğlunu annesigil götürdü ertesi gün eşim hesap sorucam diye evden gitti 4 gün eve gelmedi annesigilde kaldı oğlunun yanında olması gerekiyormuş peki haksızlığa uğrayan benim neden ordasın dediğimde evet sen haklısın ama oğlum önemli dedi eee bizim oğlumuz o ne olacak dedim sen onun yanındasın yeterli dedi kestirdi attı sonra eve geldi ama ogünden sonra evin huzuru toplanmadı o hacı hoca ayağına daha çok düştü derken şimdi oğlum 1.5 yaşında ve oğlunun gelmesini artık istemiyorum bu sefer geldiğinde ne olacak diye korkuyorum başıma ne gelecek diye oda kızın giderse oğlum gelmez diyor ki bunlar üstünden anlattıklarım daha çok şey var yaşadığım şimdi oğlu geldiğinde ben annemde kalmaya geliyorum sırf bisey çıkmasın diye oğludur hakkıdır görsün diye ama busefer de suçlu yine ben oldum oğlu geldiğinde evde olmayacaksam onunda artık eve gelmesine gerek yokmuş annemelre gittiğimde gelmeyecekmişim boşanmak istiyormuş ki gerçekten bir kez oğluna kötü cümle kullanmadım üvey anne gibi davranmadım ne yerse içerse hazırladım ama biz hep dışlandık bu arada benden aldığı arabamı filanda ödemedi sana borcum yok ne halin varsa gör boşancam diyor eee bizim çocuğumuz ne olacak dediğimde umrunda olmadığını söylüyor para ver evimi tutayım diyorum vermiyor bana bakmak zorunda değilmiş ne yapacağımı bilemiyorum artık mahkemede vermeyecekmiş bana yardım asla etmezmiş oğlunu görmek istemeyen kadının evinde işi yokmuş beni kovarken oğlunu da kovuyorsun bizim çocuğumuz ne olacak dediğimde de umrunda olmuyor vicdanen çok da rahatsız oluyorum ama ger geldiğinde benım yaşadıklarım da çocuklarımın yaşadıgıda bana yetti oğlu varsa yoksa eski eşinden olan oğlu artık ne yapacağımı bilmiyorum ne olur kötü yorum yapmadan kadınsal duygularınızla siz olsanız ne yapardınız empati ile yaklaşarak bana yol gösterir misiniz
Hayır lütfen bilmediğiniz çok şey varken böyle yorumlar yapmayın kızım zaten evlenmemi istedi ayrılmayı daha oğlum yokken ben istedim kızım istemediHepsini okumadım bile, kızınızdan başka üzülecek kimsede yok, Allah kızınızın yardımcısı olsun annesinin koca aşkı yüzünden heba olmuş ortada.
Siz evlenirken kızınız kaç yaşındaydı?Hayır lütfen bilmediğiniz çok şey varken böyle yorumlar yapmayın kızım zaten evlenmemi istedi ayrılmayı daha oğlum yokken ben istedim kızım istemedi
9Siz evlenirken kızınız kaç yaşındaydı?
Şaka mısınız gerçekten? 9 yaşında bir ÇOCUĞUN lafıyla evlenip aynı çocuğun lafıyla mı boşanmadınız. Bi geçin bunları, bi kaç çocuk daha doğurun belki kıymetli kocanız size bağlanır. Oğlu kızınıza bıçak çektiği halde o evde durmuş üstüne doğurmuşsunuz o yüzden boşuna yok boşanayım mı bilmem ne demeyin. Belli yani sizin durumunuz
Kalkıp anneliğime niye laf ediyorsunuz anlamadım ben kızım ilk eşimden ayrıldığımda 1.5 yaşındaydı babası o kadar ilgisiz alakasızdı ki çocuğum bir baba figürü istedi bir de kardeş istedi ve şuanki eşimi çok seviyordu ben ayrılmak istesem o küsüyordu banaCocugunuza yazik olmus.
Boyle annelik olmaz olsun
Hamileydim o araŞaka mısınız gerçekten? 9 yaşında bir ÇOCUĞUN lafıyla evlenip aynı çocuğun lafıyla mı boşanmadınız. Bi geçin bunları, bi kaç çocuk daha doğurun belki kıymetli kocanız size bağlanır. Oğlu kızınıza bıçak çektiği halde o evde durmuş üstüne doğurmuşsunuz o yüzden boşuna yok boşanayım mı bilmem ne demeyin. Belli yani sizin durumunuz
Zaten adam baştan beri sorunluymuş neden hamile kaldınız? Neden kızınızı bir gram bile düşünmediniz. Kızınıza çok üzüldüm ya çocukluğunun geçtiği ortama bak hemde ne uğrunaHamileydim o ara
2. Evliliği başında yapmanız hata bence durumunuzu bilemem ama o kıza yazık değil mi ?hiç kimse elin çocuğu der başkasının çocuğuna asla annelik babalık yapmaz ayrıca siz onun oğlunu kendi çocuğunuzdan ayırmamışsınız eyv ama o sizin kızınızı çocuğu yerine bile koymamış. Üstüne 2. Çocuğu doğurmuşsunuz isteyenin eline geçmez ne güzel bi nimet evlat sahibi olmak, ama kızınız gibi onu da babasız büyüteceksiniz şimdi. Varlığı madden var ama manevi olmayan bir babayla yani. Lütfen tekrar çocuk yapmayın ve hayatınızı duzene sokun. Sizi sömüren bu hayvan evladını da boşayın 2x2 =4 eder insanlar DEĞİŞMEZ.Merhabalar bu benım 2. Evliliğim ilk evliliğimden bir kızım var 2. Eşim benım sırdaşım arkadaşımdı sevgilileri ile bile konuştuğum olmuştu oda benım erkek arkadaşlarımı dinlerdi ki onunda 2. Evliliği onunda bir oğlu var annesinde kalıyor biz evlenmeye karar verdik evlendik hersey ilk hafta garip şekilde başladı durduk yerden eski sevgililerimi benim yüzüme vurup bazı hesaplardan şu kız şurda seni aldatıcam gibi kelimelerle başladı ben ne olduğunu anlamadım sonrasında da bir sabah evde ekmek olmadığını söyleyerek eve ekmek istedim ihtiyacınız yok gibi bir cümle kullanıp kavga çıktı evde çok gücüme gitmişti o gün içime bu evliliğe güvenmemem gerektiği ile ilgili bir koştu düştü ve o gün bugündür evliliğime güvenemedim bu kavgalar dozu artarak devam etti benım tanıdığım eski sevgilisini hala telefon numarasını saklaması durumlarına bakmasını yakaladım bunun hesabını sorunca neden takip ediyorsun diye sorunca dayaklarda başladı içip eve gelmemeler oğlu annesinde kalıyordu ve ara sıra geliyordu bize geldiği zaman hersey düzgün gittiği zaman bize ev cehennemdi biz ancak oğlu geldiği zaman dışarı çıkabiliyorduk ailecek bisey yapabiliyorduk evde ama sürekli kavga kavga kavga oğluna çok iyi baktım kendi çocuğumdan ayırmadım doğum gününde bile düşündüm pastası hediyesi sen özannesi değilsin yapamazsın gibi cümleler kullandı bende yapmadım bu arada oğlu bana küfürler etmeye kızıma bıçak çekmeye filan başladı eşime anlattım yapmaz dedi ki o olmadığı zaman yapıyordu eski eşi de bu arada eve kendi fotosunu filan gönderiyor oğlunun çantasını koyuyor evimizi öğrenmeye çalışıyor nerde olduğunu filan derken biz ev aldık dükkan aldık bu arada bunlar alınırken eşim benım arabamı sattı onu kullandı bekarken kendim almıştım kocam dedim destek dedim yaptım ama yapmaz olsaydım kıskançlığından çalıştığım iş yerinden çıkarttı annesigil ev yaptırıyordu onlar için kredi çektim bizim evimiz satıldı dükkan sayıldı kayınvalidemin eski evine taşınmak zorunda kaldım babasının zorlaması ile bana eski eşinin eve asla gelmeyeceğini söylediler ve geldi de güya oğlunu bırakacakmış ama bizim haberimiz yokken bende bunun için hesabını sorduktan sonra hersey daha kötüye gitti bütün bunlara göz yumarken benimde bu arada bir oğlum oldu sonra eşimin oğlu bizim oğlumuzu cimcikleyerek uyandırmaya bizim yattığımız yatağa yatmaya filan başladı hatta ben giyinirken hususi odama giriyordu küçük olduğu için ilk ses etmedim ama artık dayanamadım utanıyordum çünkü eşime söyledim uyardı güya tabii bunun dışındaki herseye sessizdi eşim oğlu annesi babası ne yapsa asla onlara toz kondurmaz aralarında hep ben ezilirdim yaptığım yemeği beğenemezler çocuk bakışıma laf ederler anneliğini sorgularlar derken kızım eşime cvp verdi diye evden kovdu oğlum olduğu için evden gidemedim yeni doğum yaptım işsizim arabam yok ve parasızım daha sonra ben yeni doğum yapmış halimde kendime çocuğuma bakmaya çalışıp kızıma üzülürken oğlunu getirdi bana baktırmaya başladı baktırmasını bıraktım emzirirken bile oğlu açım dese benık bebeğimi emzirmeye hakkım yok gibi bebeğimi bırakıp onu doyurmamı istiyordu kalkıp kendi yapamaz gibi ve içip gelmeye başladı beni engelliyor telefonlardan çocuğun başına benim başıma bisey gelse umrunda olmuyordu 11 günlük lohusa iken bende patlayıp kavga ettim kızım yoksa oğlunda gelemez artık dşye kavga edip kızımı getirdim oda evden oğlunu alıp gitti orda burda gezdi ben hem kendime hem oğluma baktım komşum yemek taşıdı annemlere diyemedim dedemde kavga çıkartırdı neden söyledin diye ki çevremde hiç arkadaş bırakmadı hepsi ile aramı açtı kardeşimle bile konuşmamam için kavga etti oğlunu görünce ona bişeyler oluyordu sonra oğlu annesinin onun arkadaşı ile ilişkisi olduğunu söyledi ve eşi içip içip herkese saldırdı karakolluk olduk onu çıkartım ordan bunların normal olduğunu anlatmaya çalışırken aile danışmanı için o hacıya hocaya taktı kafayı farkında normal olmadığını büyüye yordu ilk zamanlar inanıyor gibi yaptım ama sonra artık inanmadığımı anlatıp doktora ikna ettim gittik ama 2 seans sonrasında bıraktı benimde gitmeme izin vermedi bu arada kızımı da aldım eve bu şekilde kavga gürültü hacı hocalı içmeli bir evliliğe devam ederken kayınvalidemler habersiz herzamanki gibi çat kaşı bize geldiler kapıyı geç açtığım için sorun çıkartılar duymamıştım kapıyı kızımın yerdeki eşyaya basıp geçtiğini kaldırmadığını filan şikayet ederken bende artık kızımdan sürekli şikayetçi olmalarından ama onların zaten kızımla ilgileri olmadığını annemlerin baktığını maddi burada çatı altında kaldığını filan anlatırken kavga çıktı olay büyüdü derken bu sefer kayınvalidem eşimin oğlu da o gün bizdeydi çocuklarımın önünde eşimin önünde bana saldırdı yeter artık sus gibi uğradığım haksızlıkları duymak istemediler ki eşime toz kondurmazlar o onu sever bunu yer benım ne sevdiğine kımse bakmaz o kadar değersiz bir evlilik yaşıyordum ki kayınvalidem beni dövdğ boğazım filan sıktı eşim aldı elinden sonra bunlar torunlarını alıp evden gittiler eşimi de çağırdılar boşan bundan burda kalma artık ben ne olduğunu anlamadım kimseye saygızılık etmedim bisey yapmadım ama gerçekten artık kızımın benım sürekli ezilmemizden bıkmıştım eşim o gün bizimle kaldı oğlunu annesigil götürdü ertesi gün eşim hesap sorucam diye evden gitti 4 gün eve gelmedi annesigilde kaldı oğlunun yanında olması gerekiyormuş peki haksızlığa uğrayan benim neden ordasın dediğimde evet sen haklısın ama oğlum önemli dedi eee bizim oğlumuz o ne olacak dedim sen onun yanındasın yeterli dedi kestirdi attı sonra eve geldi ama ogünden sonra evin huzuru toplanmadı o hacı hoca ayağına daha çok düştü derken şimdi oğlum 1.5 yaşında ve oğlunun gelmesini artık istemiyorum bu sefer geldiğinde ne olacak diye korkuyorum başıma ne gelecek diye oda kızın giderse oğlum gelmez diyor ki bunlar üstünden anlattıklarım daha çok şey var yaşadığım şimdi oğlu geldiğinde ben annemde kalmaya geliyorum sırf bisey çıkmasın diye oğludur hakkıdır görsün diye ama busefer de suçlu yine ben oldum oğlu geldiğinde evde olmayacaksam onunda artık eve gelmesine gerek yokmuş annemelre gittiğimde gelmeyecekmişim boşanmak istiyormuş ki gerçekten bir kez oğluna kötü cümle kullanmadım üvey anne gibi davranmadım ne yerse içerse hazırladım ama biz hep dışlandık bu arada benden aldığı arabamı filanda ödemedi sana borcum yok ne halin varsa gör boşancam diyor eee bizim çocuğumuz ne olacak dediğimde umrunda olmadığını söylüyor para ver evimi tutayım diyorum vermiyor bana bakmak zorunda değilmiş ne yapacağımı bilemiyorum artık mahkemede vermeyecekmiş bana yardım asla etmezmiş oğlunu görmek istemeyen kadının evinde işi yokmuş beni kovarken oğlunu da kovuyorsun bizim çocuğumuz ne olacak dediğimde de umrunda olmuyor vicdanen çok da rahatsız oluyorum ama ger geldiğinde benım yaşadıklarım da çocuklarımın yaşadıgıda bana yetti oğlu varsa yoksa eski eşinden olan oğlu artık ne yapacağımı bilmiyorum ne olur kötü yorum yapmadan kadınsal duygularınızla siz olsanız ne yapardınız empati ile yaklaşarak bana yol gösterir misiniz
Bide 9 yaşında çocuk evlen demiş ayrılma demiş çocuğun aklıyla hareket ediyo yersen. Birde bu marifetmiş gibi cevap yazmış bana kızım istedi diyeYani yazıp yazıp sildim. Bu konuda banlanmamak cidden zor.
Ödünüz patlıyor değil mi bir adamın soyadını taşıyamayacağım diye. Zaten bir evlilik yapmışsınız. Kızınız varmış. 100 kere düşünecektiniz. Mükemmel evlilikmiş gibi bir tane daha yapmışsınız. Allah o çocukları siz ve eşinizin elinden kurtarsın.