Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en saçma düşünce biçimiboşanarak ödüllendirmek mi
boşanmayarak cezalandırmak mı..
herkesin durumu düzeni yaşadığı farklı ama sonuç herkes (ya da benim çevremdekiler ) bu düşüncede
boşananlar özellikle .
boşanan arkadaşlarım şu anda boşanarak onu ödüllendirdim diyor. sorumluluktan kurtardım onu diyor. ve o çocuğuyla hayat mücadelesi verirken boşanan eş gezip tozup gününü gün ediyor. çocuğunu arayıp sorduğu yok .ilgi babalık sıfır. hem anne hem baba oluyor kız.düşünceleri ne anlamadım boşanma mı diyorlar, karşı tarafa ödül veya ceza olması değil mesele, senin çıkarın önemli
boşanan arkadaşlarım şu anda boşanarak onu ödüllendirdim diyor. sorumluluktan kurtardım onu diyor. ve o çocuğuyla hayat mücadelesi verirken boşanan eş gezip tozup gününü gün ediyor. çocuğunu arayıp sorduğu yok .ilgi babalık sıfır. hem anne hem baba oluyor kız.
yeni başladığı hayat boşanmadan önceki halinden daha kötü ...Ne olacak peki, cezalandıracağım diyerek yıllarını mı heba edeceksin? Yeni bir hayata başlamak dururken hemde? Çok saçma bir düşünce.
evli kalsaydı,mutsuz bir evlilkte mi hayat mücadelesi verecekti? ya çocuklar? onlar için daha mı iyi olacaktı?boşanan arkadaşlarım şu anda boşanarak onu ödüllendirdim diyor. sorumluluktan kurtardım onu diyor. ve o çocuğuyla hayat mücadelesi verirken boşanan eş gezip tozup gününü gün ediyor. çocuğunu arayıp sorduğu yok .ilgi babalık sıfır. hem anne hem baba oluyor kız.
bu tamamen kişi ile alakalı bir durum..eski eşininin gezip tozduğunu bildiğine göre,hala eskiye takılı kalmış demektir.yeni bir hayata başaldığını düşünmüyorum..yeni başladığı hayat boşanmadan önceki halinden daha kötü ...
yeni başladığı hayat boşanmadan önceki halinden daha kötü ...
Neden daha kötü? Evli kalsa ne değişecekti? Hem çocuk ile hem o adam ile uğraşacaktı. Hiç sanmıyorum ki o adam evliyim diye çocuğuyla ilgilensin. Maddi açıdan kötü diyorsanız onu bilemem. Ben yinede mutlu olmadığım bir adamla aynı evde yaşamak istemezdim.yeni başladığı hayat boşanmadan önceki halinden daha kötü ...
boşanmadan önce oda öyle diyordu benim annem babam sürekli kavga ediyordu daha kötüsü olamaz. en azından çocuğum huzurlu bir ortamda olur...bu tamamen kişi ile alakalı bir durum..eski eşininin gezip tozduğunu bildiğine göre,hala eskiye takılı kalmış demektir.yeni bir hayata başaldığını düşünmüyorum..
elbetteki çocukla beraber yalnız olmak zordur ama mutsuz evlilikten daha iyidir bence..
hala başkaları için yaşamak böyle bir şey demek ki.. boşanma kararını bile karşı tarafın duygu durumuna göre almak..
bir kadına yakışmayacak bir soru sormuşsunuz .boşanarak ödüllendirmek mi
boşanmayarak cezalandırmak mı..
herkesin durumu düzeni yaşadığı farklı ama sonuç herkes (ya da benim çevremdekiler ) bu düşüncede
boşananlar özellikle .