- 28 Ekim 2015
- 64
- 16
- 3
- 37
- Konu Sahibi cesaretim yokki
-
boşan tabii iğrenç en nefret ettıgım erkek tıpı..sızı evde nıye tutuyorkı camasır yemek vs ıcın bellkıı ona bu luksu vermeyın sap gıbı kalsın salak[/QUO
bilmiyorum niyetini ama herşeyin farkındayım boşanmak için harekete geçemiyorum.
evet zararı çokk piskolojik şiddeti var hakareti ama boşanmayı gerçekleştiremiyorumKocanız olmadanda geçinebiliyormussunuz
Allaha şükür en ıyısını sız bılırsınız ama bence boşanın.
Pislik adam yararı yok sıze zararı var resmen
Ne için ailenız arkanızda değilmi?evet zararı çokk piskolojik şiddeti var hakareti ama boşanmayı gerçekleştiremiyorum
kesinlikle herzaman onlar arkamdaNe için ailenız arkanızda değilmi?
en azından su adamdan kurtulana kdr onların yanında durun
En doğru kararı yıne sen verceksın. Umarım verdıgın karar senın ıcın hayırlı olurkesinlikle herzaman onlar arkamda
ben 18 yaşımda evlendim 28 yaşındayım hep çabaladım uğraştım ilk başlarda ailesiyle mücadele ettim maddi açıdan zorluk çektim iş aradım eşime hep destek oldum daha doğrusu onun yapamadığını yaptım yıllar sonra baktım ki evlilikte ben kalmışım bunu farkettim hayatla mücadele ederken evlilii sürdürmeye çalışırken baktım tekim eşim kendi aleminde birebir bi aldatmasını göremedim ama güvenmiyorum hep araştırıyorum ufak tefek sahte face açmaları oldu aslında olmaması gereken şeyde nebilim işte yaş ilerledikçe hayat insanı yordukça çok daha farkediyor insan ama işte insan tükeniyor şuan bulunduğumuz evi bir buçuk yılda tadilat yaptırdım baya masraf yaptım hemde ev geçindirdim buda var emeklerimi kimse görmedi ne ailesi ne eşim çocujklarıma üzülüyorum babaları varken babasızlar da nblm karmaşık işte
evet şuan böyleyse ilerde hep tek kalıcambende 14 aylım evliyim ve bende mutsuzum şuan bile eşimle küsüm hep kavga hep bir atışma. bıktım artık bende daha çok yeniyim biliyorum ama çok düşündüm boşanmayı çok dile getirdim. sabretmelimiym bilmiyorum. görücü usulu oldu ilk başta herşey güzeldi ama araya aile olsun birtakım sorunlar girdi ve biz evliliğimizin ilk sabahı kavga etmeye başladık ogun bugündür hep aynı çocuğum yok oyüzden birazda olsa rahatım ama çocuk olsa durumlar daha farklı olurdu. bence iyi düşün canım 10 yıl sabretmişsin bir10 yıl daha çekme tabiki dua et hakkında hayırlısı ne ise o olsun nice çocuklu insanlar boşandı mutlu değişmeyeceğini düşünüyorsan kendi ömrünü böyle insanlar için hiç etme unutma sen ve çocukların herşeyden değerlisin...
o kararı bi verebilsem amin inş.En doğru kararı yıne sen verceksın. Umarım verdıgın karar senın ıcın hayırlı olur
evet şuan böyleyse ilerde hep tek kalıcam
bizde ilk zamanlar aile yüzünden tartışmaya başladık sonra durum böyle oldu
tartışmalı ortama çocuk getirmemek gerekiyor onların suçu yok hayatlarını sorumsuz babalar yüzünden mahvetmemek lazım
sende iyi düşün tartışma konunuzu bilmiyorum ama sana değer vrmiyorsa zaten belli evlilikte geçim tek taraflı olmuyor ki hep kadın idare etmek zorunda kalınca kadın tükeniyor
kesinlikte öyle 27 yaşındayım normalde çevremdeki herkes bilir beni çok neşeli sevecen bir insandım takii evlenene kadar. benim ailem bana her zaman destektir onlar olmasa zaten herşey daha farklı olur ama ben aileme birgün olsun hic bir kavgamızı yansıtmadım. düzelir ümüdi ile hep sabrettim ailemin eşimi kötü tanımaması için hep uğraştım ama artık dayanamıyorum. kahve sigara arkadaş ayağı yok. evden işe işten eve gelir. o yönden bir sıkıntımız olmadı hiç. ama herşeye karışır herşeye mualefet olur. evde ne yapsam sorun çıkarır. 6 ay önce kredi ile ev aldık borcumuzz var bende oda çalışıyor. ama sadece o çalışıyormuş parayı o kazanııyormuş gibi davranıyor. çok çamaşır atma. çok su kullanma. şunu yapma bunu yapma sürekli birşeylere karışıyor evde neymiş borcumuz varmış. hiç rahat olamadım 1 yıldır hep aynı. ben baba evinde hiç böyle şeyler yaşamadım. Allah binlerce kez razı olsun babamdan annemden benim hiçbirşeyimi eksik etmediler. ama evlilik hiçde düşündügün gibi olmuyormuş. önceden kavga ederken saygı içerisinde ederdik. şimdi saygıda kalmadı birbirimize karşı. dün okadar çok bağırmışımki ses tellerim acıyor bağırmaktan. o neşeli sevecen kız yok artık. sinir hastası oldum 2 kere krizz geçirdim ve bunlardan hiç ailemin haberi yok olsa hemen boşanmıştım
çok zor benimde tam aksine hiç karışmıyor buda kötü yalnızım işte maaşlar kendi ceplerimizde evlendiğimizden beri ama ben hep çalıştım doğumlarda ara verdim ama hep çalışma zorunda kaldım 10 yıldır eşimin borcu var sor ne aldınız hiç ben hep eve baktım en son tadilat yaptırdım benim gittiği yer belli ama işte ordan ayrı gayrı oldu devam etti son durum bu
amin canım evet bende kolayı seçip amaan çekemem deyip hemen boşanmadım ama verdiğim emeğimin de karşılığını alamadım eşimin parasıyla ne çocuklarıma ne de kendime harcama yapamadım hep geri ödedimAllah yardımcımız olsun canım gerçekten zor mantıklı olmakmı lazım yoksa kalbimizin sesini dinlemekmi. sonuçta kimse mutsuz olmak için evlenmiyor. En iyisi oluruna bırakmak zaman ne gösterir bilinmez. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
konumu bdv ye taşınmasını istiyorymmerhabalar
ben 10 yıllık evliyim ve 2 erkek çocuğum var. 10 yıldır bir iyi bir kötü giden evliliğimi kendi çabamla devam ettiriyorum.Ne yapacağım konusunda tam kararlı değilim.Herşeyin farkındayım ama icraat yok.Eşim çok sorumsuz senelerdir düzelmeyen evlilik için bi çaba göstermeyen biri 10 yıldır hep borcu var neyin borcu bilmiyorum sorunca yedim içtim diyor kadınla kızla yemedim diyor ama tekte yenmez sonuçtaen son işe girdim bir buçuk yıldır çalışıyorum evimin tadilatı için girdim evimi yeniledim ve evede ben baktım çocuklarımın eksiklerinede ben hep ben o borçlarını ödüyomuş param yok param yok hep böyle ve borcu var ama rahat yaşıyo arkadaşlarla alkol alıyo gece yarısı geliyo hafta sonları kahvede bizimle bi vakit geçirmiyor benimle de hiç bir muhabbet yok hiç bir paylaşım yok hiç bir çaba yokkkkkkk tartışmalarımıza çocuklarımızda dahil oluyo çoğu zaman gerçi artık tartışmaya bile halim yok ne yapmalıyım bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum yıllardır ama uygulayamıyorum yada böyle bir evliliği sürdürmelimiyim
amin canım evet bende kolayı seçip amaan çekemem deyip hemen boşanmadım ama verdiğim emeğimin de karşılığını alamadım eşimin parasıyla ne çocuklarıma ne de kendime harcama yapamadım hep geri ödedim
inşallah evet bende onu düşünüyorum geri dönüşü olmaz diyeöyle düşünme canım bir gün gelecek emeklerinin karşılığını fazlası ile alacaksın. Rabbim bizi sınıyor. Sabret dua et ve eğer gerçekten fazlasıyla emek harcadıgını düşünüyorsan, sabretdiysen, isyan etmediysen bir bir emeklerinin karşılığını göreceksin. Belki eşinden değil ama çocukların sağlıcak bunu bilemezsin. Boşanmak evlilik kadar kolay birşey değil. bende çok düşündüm kapıyı çarpıp kaçkere gidesim geldi. ve bunu eşimde çok iyi biliyor bu evden birkere çıkarsam birdaha geri dönüşü olmayacağını söyledim. oyüzden sabrediyorum. duruma göre sadece sen uğraşmışsın herşey için. bunu zamanla anlıcaktır eşin ama zamanla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?