• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak mı zor olan sabretmek mi

eslemelif

sussam olmuyor, susmasam olmaz...
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
184
65
13
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldm yardminiza ihtiyacm war.cok bunaldm 8 senedr icinden cikamadgm bi ewlilik.saygi yok haliyle sewgide yok.hakaret küfür azarlama tersleme elestiri herseye sinirlenme war.muhabbet dertlesmek paylasm yok.göz yasi war gulucukler yok.ama diyorm ya bosanmak daha zorsa....:(

Kimsen yok mu arkanda duran o zaman daha zor çocuk varsa daha da vahim mesleğin yoksa ev hanımıysan için içinden çıkamadan evliliğine devam ediyorsun keşke kadınlar içinde devlet birşeyler yapsa Maaş bağlasa ev verse yurt dışındakiler gibi o zaman kendini Çaresiz hissetmezsin Allah yardımcın olsun

Arkadaşım dünyaya sadece 1kere geliyoruz ve günlerimiz sayılı. Hayatımız bu kadar değerliyken böyle bir kocaya feda etmeye değer mi? Bence değmez. Koskoca 8 seneni heba etmişsin, daha fazla harcama hayatını.

Kimsen yok mu arkanda duran o zaman daha zor çocuk varsa daha da vahim mesleğin yoksa ev hanımıysan için içinden çıkamadan evliliğine devam ediyorsun keşke kadınlar içinde devlet birşeyler yapsa Maaş bağlasa ev verse yurt dışındakiler gibi o zaman kendini Çaresiz hissetmezsin Allah yardımcın olsun
Ailem arkamda ama onlarnda maddi durumu cok iyi degl senin kararı n Diyolar.ben calismiyorm.ama en cok dusundgm nokta kizim 7 yasinda we babasina düşkün. .dört bes kere ewi terk ettm sözler werdi döndm ama olmaynca olmuyo iste offff.anti depresan kullancm dedi ama bir ay icti bıraktı o bir ay daha sakin gbiydn dyorm yok ićmiyo yinede napacam bilemiyorm.sewgm zaten bitti asiri sogdm ama yinede kizm icin yurutecektm biraz saygili olmayi basarabilseydi

Yani mesela sofraya ćatal koymayi unuttm diye bile surat asan sokranan bi tip.3 gun ust uste banyo yaptm diye bana mal ş...z diyen bi koca daha bunun gbi karistigi sokrandgi tersledigi agzini bozdugu bir sürü sey.boguluyorm

kızın büyük konuşup anlatabilirsin boşanıp çalışırsın Sevgisiz saygısız evlilik yürümez

Valla arkadaşım sanki bizim evliliğimizi anlatmissin.bende 9 senelik evliyim düşünüyorum hangisi daha zor diye.eşim insan olarak kötü biri değil çevresindeki herkes onu çok sewer namazında niyazinda.evden ise iişten eve.ama yok olmuyor olmuyor anlaşamıyordu işte.o kadar hissettiklerini anlatıyor konuşuyorum yok sanki duvar ya.anlamıyor yada istemiyor.ilgisizlikten değersizlikler biktim.en ufak biseyde sinirlenir hemen işi hakarete döker.başkalarıyla yada ailesiyle bi sorun olsa beni tutmaz susar.falan falan..halbuki evlenirken tek istediğim huzur dolu bi yuva.para olsun ev araba olsun bunlarda hiç gözüm yoktu.olmadı olmadı..
Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldm yardminiza ihtiyacm war.cok bunaldm 8 senedr icinden cikamadgm bi ewlilik.saygi yok haliyle sewgide yok.hakaret küfür azarlama tersleme elestiri herseye sinirlenme war.muhabbet dertlesmek paylasm yok.göz yasi war gulucukler yok.ama diyorm ya bosanmak daha zorsa....:KK43:

Valla arkadaşım sanki bizim evliliğimizi anlatmissin.bende 9 senelik evliyim düşünüyorum hangisi daha zor diye.eşim insan olarak kötü biri değil çevresindeki herkes onu çok sewer namazında niyazinda.evden ise iişten eve.ama yok olmuyor olmuyor anlaşamıyordu işte.o kadar hissettiklerini anlatıyor konuşuyorum yok sanki duvar ya.anlamıyor yada istemiyor.ilgisizlikten değersizlikler biktim.en ufak biseyde sinirlenir hemen işi hakarete döker.başkalarıyla yada ailesiyle bi sorun olsa beni tutmaz susar.falan falan..halbuki evlenirken tek istediğim huzur dolu bi yuva.para olsun ev araba olsun bunlarda hiç gözüm yoktu.olmadı olmadı..
Ewet sizde aynen bizi anlatmişsnz.ben ne yapacam bilmyorm ya bosanmak daha zorda diye katlaniyorm bu sacmaliga.yani aslında ben çok biseyde istemyorm oyle cicekler surprzler flan değil. Sadece saygı istiyorm haddini bilsn istiyorm birazda paylaşım muhabbet yani.o zaman zaten degerde wermis olmaz mi? Olur.bana yeter.

bu anormal adamların da hepsi nedense "iyi baba" ve çocukları da " babaya çok düşkün"...
kadınlar da hep çocuklar yüzünden boşanamıyorlar..
anlamıyorum ki eşlerine bu kadar öküzce davranan adamlardan nasıl bu kadar iyi babalar çıkabiliyor.

Son düzenleme:
Canım benimde benzer bir durumum var,ben 1 buçuk yıllık evliyim sevgi saygı var aşk yok muhabbet yok, bakıldığında bırak git demek kolay görünüyor ama bırakamıyor insan bende düzeltmeye çalışıyorm biseyleri yakın davranıyorm hala daha bir yakınlık göremesem de sabrediyorm dua ediyorum,yarın bir gün iyiki beni bırakmamışsın o hareketlerime rağmen diycek biliyorum Allahım yardım edicek.ama bu süreç çok yıpratıcı anlayabiliyorum çok iyi. biraz uzak davransanız eşinizden?etki eder mi ki sizi kazanmaya çalışır mı?

her gün 11 ihlas oku canım
eşinin sana ısınması için dualar var onlarıda okuyabilirsin

Eşinizin size ilgi göstermesi, sevgisinin çoğalması için bu ayet-i kerimeleri her gün okuyunuz. Allah’tan isteyerek niyetinizi sahih yapın.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedin tüncînâ bihî min cemîıl ahvâli vel âfâti ve takdî lenâ bihî cemîal hâcâti ve tütahhirunâ bihî min cemîıs seyyiâti ve terfeunâ bihî a’led deracâti ve tübelliğunâ bihî aksal ğâyâti min cemîıl hayrâti fil hayâti ve ba’del memâti ve alâ âlihî bi adedi ılmik*

Sağol tatlım hemen okuycam ,internetten bu tip dualara baktığımda hemen büyü içerikli sayfalar çıkıyor,korkuyorm kapatıyorum bende ,Allah'ım dan istiyorum herşeyi. bu duaları da yapıcam mutlaka canım hatta hemen yapıcam, peki suya fln okusam bu duaları içirsem daha etkili olurmu?

Yani çooook zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Ama şöyle düşünün kızınız büyüyecek ve kendine yeni bir hayat kurabilecek. Ya sizin geçen günleriniz yıllarınız ne olacak. Ya bu durum hiç değişmezse. Insan değer ve SAYGI görmediği bir evlilikte ne kadar tutulabilir. Yaşlılığı var, hastalığı var, kötü günü var...
Tercih sizin. Hayat sizin.

onu bilmiyorum canım eşin bağırmayamı çağırmayamı başladı ayetel kürsi okuyabilirsin
eşinle münakaşaya girmemeye çalışabilirsin bir müddet anlarsa anlar anlamazsa boşver canım

Arkadaşlar bence ablamın hala umudu var ki mücadele veriyor
Sonuna kadar verdim diyebileceğini düşünüyor

BAHAR DÜN YAZDIM SİZE CEVAP..Aşağıdaki Ayet-i Kerimi;katı kalpleri yumuşatmak,verdiğin nasihati dinlemesi,okuduğunuz kişinin düzelip, hayra koşması için çok tesirli bir duadır.

Bu Âyet-i Kerim enfal süresi 2 ayet olup çok tesirli bir duadır.

katı kalpleri yumuşatmak

“İnnemâl mu’minûnellezîne izâ zukirallâhu vecilet kulûbuhum ve izâ tuliyet aleyhim âyâtuhu zâdethum îmânen ve alâ rabbihim yetevekkelûn(yetevekkelûne).”

Meali: “Gerçek mü’minler onlardır ki; Allah zikredildiği zaman kalpleri titrer (cezbelenir). Ve onlara Allah’ın âyetleri okunduğu zaman onların îmânlarını arttırır ve Rab’lerine tevekkül ederler.”

Bu Âyet-i Kerimi her hangi bir yiyecek yada suya okunabilir.Nasihat dinlemeyen ve doğruyu görmeyen,söz dinlemeyen her kimse için okunabilir.Sayı belirtilmemiş 3-5-7-21-41 veya 101 defa okunabilir.

Bu duayı niyet ettiğiniz kişi için okuduğunuzda o kşmseden katı kalplilik kalkar,nasihat dinlemezlik hali gider ve ayra koşan,her işittiğini can kulağı ile dinleyen bir kise haline gelir.
BASKI İÇİN 286 YA RAUF C.C OKUYUN

Back
X