• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DSB92
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet maalesef o zamanlar ilk defa ağlayıp hatalıyım diye tutuşmuş ve terapiye başlamıştı. Bende ilk defa öyle görünce değişecek sanmıştım. Üzülmeniz için anlatmadım ki buna ihtiyacımda yok sağolun
sizinle alakası yok, ben kendi kendime üzülürüm oyle bazi konulara :) ama burda bir sey hissedemedim, haksiz olmamaniza rağmen gidip milletin poposunu kaldirmissiniz, umarim dogru yolu cabucak bulursunuz.
Gerci anneniz bile arkanizda duramamis, o lafi soyletmis size, yiyip oturmussunuz ikiniz de, kaldirabilcegim ve sonrasinda o lafi edenden ozur dileyeceğim bir durum diil bu, (siz egitememissiniz, ben bu kadar egittim ) insana edilecek ve bir insanin sakin kalacagi bir sey diil, onu yiyip oturan her seyi de yer yutar oturur gibi ya bilemiyorum.

sizinle alakası yok, ben kendi kendime üzülürüm oyle bazi konulara :) ama burda bir sey hissedemedim, haksiz olmamaniza rağmen gidip milletin poposunu kaldirmissiniz, umarim dogru yolu cabucak bulursunuz.
Gerci anneniz bile arkanizda duramamis, o lafi soyletmis size, yiyip oturmussunuz ikiniz de, kaldirabilcegim ve sonrasinda o lafi edenden ozur dileyeceğim bir durum diil bu, (siz egitememissiniz, ben bu kadar egittim ) insana edilecek ve bir insanin sakin kalacagi bir sey diil, onu yiyip oturan her seyi de yer yutar oturur gibi ya bilemiyorum.
şu an eleştirdiklerinizden farklı bir kişilikte değilsiniz. Siz kimsinizde anneme yiyip oturmuş diyorsunuz hay sizin ben bakış açınıza yorumunuza tüküreyim. Diliyorum Allah’tan öyle laflar yutun ki . .

şu an eleştirdiklerinizden farklı bir kişilikte değilsiniz. Siz kimsinizde anneme yiyip oturmuş diyorsunuz hay sizin ben bakış açınıza yorumunuza tüküreyim. Diliyorum Allah’tan öyle laflar yutun ki . .
bbedduaya gerek yok:) bu tavrınızı annenize kadar sayan esinize gösterin lutfen.
Esinize sen kimsin de anneme oyle diyorsun demek yerine haklisin demissiniz bize gelince massallah, ben de bunu anlamıyorum arkadas :)

bbedduaya gerek yok:) bu tavrınızı annenize kadar sayan esinize gösterin lutfen.
Esinize sen kimsin de anneme oyle diyorsun demek yerine haklisin demissiniz bize gelince massallah, ben de bunu anlamıyorum arkadas :)
Demediğimi ne biliyorsun be sen ? Bu çok bilmiş ukala tavırlarınızla egonuzu tatmin edeceğiniz tek yer burası heralde. Üf aman kendi çapınızda eğlenin hadi

tamam hanımefendi en güçlü sizlersiniz en minnetsiz sizlersiniz tavsiye vermeye mi ego tatmin etmeye mi geliyorsunuz anlamadım ? Sizin böyle olmanızın bana katkısı ne ya da böyle insanlara ahkam kestiğinizde tam olarak değiştirdiğiniz durumlar ne ? En özel en güçlü sizsiniz okey
Yoo ego tatmin etmiyorum. Sizin konunuz üzerinden nasil bir ego tatmini yapabilirim anlamadim😀 Ahkam da kesmedim ayrica. Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz anlamadim onu da. Doğru ilişki, Doğru yaşamak nedir onun örneğini verdim sadece. Siz böyle insanlar olduğuna inanmadığınız icin var olduğunu söyledim.

Madem böyle cevaplar verebiliyorsunuz, insanlara beddualar edip çıkışabiliyorsunuz. Kayinvalidenizle tartıştınız diye , eşinizin burnunuzdan getireceğini düşünerek evden kaçmayıp böyle çat çat cevaplar verseydiniz.
Size bitirelim deyip annenize laf söyleyen, sizi günlerce aramayan eşinizin yanina dönüp birsey olmamış gibi davranacağınıza bu tavrınızı ona gösterseydiniz. Haklı olduğunuz konuda özür dileyip eve dönüp eşinizin soğuk davranıp kurallar koymasını beklemeseydiniz.

Doğruları duymak zorunuza gittiğinden hırçınlaşıyorsunuz farkındayım ama bunu yapacağınız insanlar bizler degil kendinizi ezdirdiginiz insanlar olursa bir kazancınız olur belki.

Yoo ego tatmin etmiyorum. Sizin konunuz üzerinden nasil bir ego tatmini yapabilirim anlamadim😀 Ahkam da kesmedim ayrica. Okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz anlamadim onu da. Doğru ilişki, Doğru yaşamak nedir onun örneğini verdim sadece. Siz böyle insanlar olduğuna inanmadığınız icin var olduğunu söyledim.

Madem böyle cevaplar verebiliyorsunuz, insanlara beddualar edip çıkışabiliyorsunuz. Kayinvalidenizle tartıştınız diye , eşinizin burnunuzdan getireceğini düşünerek evden kaçmayıp böyle çat çat cevaplar verseydiniz.
Size bitirelim deyip annenize laf söyleyen, sizi günlerce aramayan eşinizin yanina dönüp birsey olmamış gibi davranacağınıza bu tavrınızı ona gösterseydiniz. Haklı olduğunuz konuda özür dileyip eve dönüp eşinizin soğuk davranıp kurallar koymasını beklemeseydiniz.

Doğruları duymak zorunuza gittiğinden hırçınlaşıyorsunuz farkındayım ama bunu yapacağınız insanlar bizler degil kendinizi ezdirdiginiz insanlar olursa bir kazancınız olur belki.
Hayir bir de anneye üzüldüm ben, bes para etmez heriften isittigi lafa bak kadinin, kadin da biliyor muhtemelen kizinin huyunu suyunu, geri doner tatsizlik yasamasin benim yüzümden diye susayim demistir heralde.

Hayir bir de anneye üzüldüm ben, bes para etmez heriften isittigi lafa bak kadinin, kadin da biliyor muhtemelen kizinin huyunu suyunu, geri doner tatsizlik yasamasin benim yüzümden diye susayim demistir heralde.
kaç hesabınız var bilmiyorum cevabı beğenmeyince şikayet ediyorsunuz :) sizlerle uğraşamayacağım gerçekten yine söylüyorum en iyi sizsiniz en çok siz 💪

Merhabalar siteye yeni üyeyim burayı çok sık okurdum başkasına verilen tavsiyeler , evliliğime benzer evlilikler vs. . Ben 33 yaşında 3 yıllık evliyim.Eşimle haftanın beş günü tartışmalı iki günü iyi olan bir evliliğimiz vardı. Karşılıklı çok hatalarımız oldu. Mahkemeye kadar gidip günümüz geldiğinde vazgeçmişliğimiz oldu ama bir türlü dikiş tutturamadık.Son durumu paylaşmak isterim.Eşimin annesi bayramda bize gelecekti ve ben bir hafta öncesinden akşam yiyeceğimiz yemeklere varana kadar hazırlayıp buzluğa attım sırf geldiğinde yardım etmek isteyipte yorulmasın diye.Annesi geleceği gün eşimle tartışma yaşamıştık.Sebebi kardeşinin yeni sevgilisinin bayramın ilk günü doğum günü olması ve bize davet etmek istemesiydi.Her neyse bayram günü geldi çattı ilk gün kuzenlerim geldiler annesi ve eşim onların önünde bana o kadar iyi davranıyorlar ki anlatamam.Sadece annesi eniştemle iki saat siyaset tartıştı ve baya hararetli tartıştı.Bayramın üçüncü günü annem de geldi eşim anneme iyi davranıyor diye alttan alttan eşime laf sokmaları , bana sürekli laf sokması vs cabasıydı sesimi çıkarmadım.Daha birçok ayrıntı var ama yazarken anlatmak zor oluyormuş :) Annesi gitmeden bir gün önce dışarıdaydık annesiyle akşam geldik ben hemen yemeği hazırladım yedik falan önceki günden kalan hamur vardı kaynanam onu bazlama yapayım buzluğa kaldır dedi.Tamam geleyim mi dedim yok iki üç tane yapacağım zaten dedi.O mutfağa geçti eşim hemen sen yinede git mutfağa dedi.Gittim her neyse hamur çok cıvımış bu yapılmaz direkt buzluğa kaldıralım dedi.Kaldırdım ve bana elim unlu leğeni yıkar gelirim sen geç dedi.Geçtim iki dakika geçmedi daha eşimin surat beş karış ne oldu dedim. Hayret bir şey ya dedi.Benim devrelerim yandı artık annesine dedim ki anne ben sana hizmet mi ettiriyorum bak oğlun her gittiğimiz yerde aynı şeyi yapıyor diye bu arada sinirim bozuk sesim biraz yüksek çıkıyor.Kaynanam ortalığı iyice alevlendirdi olayı kişiselleştirdi valizini topladı gidecek.Bizimki köpürdü tabi annesi diyor ki onun mu sana hizmet etmesi gerek senin mi ona hizmet etmen gerek olay büyüdü.Kadın tutturdu gideceğim diye.Eşim zar zor ikna etti.Ertesi sabah ben uyurken valizini toplamış gitmiş.Annem olaydan habersiz bana ulaşamayınca onu arıyor annemin telefonuna cevap vermemiş.Bende bu durumdan dolayı eşimin burnumdan getireceğini bildiğim için topladım valizi memlekete gideceğimi söyledim.Eşim tepkisiz kaldı.Bende gittim hem biraz kendimizi dinleyelim hemde ben normalde babaannemle yaşıyordum(anne baba ayrı) onu özlemiştim.Gittiğim üçüncü günü aradım eşimi bitirdiğini söyledi onu herkese rezil etmişim ben bir daha annesinin yüzüne nasıl bakacakmışım bağrınıp kapattı.Annem aramış eşimi biraz konuşmuşlar ve anneme sizin 30 yıldır yetiştiremediğinizi ben bu kadar yaptım demiş.Ben tabi bunu duyunca iyice gerildim.Dedim seninki annede benim ki çöpten mi çıktı? Bu arada eşimin mesleğinden dolayı başka bir şehire gittiğimizde annem bizim evde kalmıştı( o sıralar ev sahibi kirayı iki katına çıkarınca ev bulamamıştı) sonra döndüğümüzde annem güya evi leş gibi kullanmış falan bana sabah kadar saydırdı çok sonra farkediyorum ki bu da kaynanamın dolduruşuylaydı.Konudan kopmayayım on gün boyunca beni ne aradı ne sordu en son aradı ondada hatamı kabul etmiş miyim etmemiş miyim diye kontrole aradı.Annesini aramıştım bu esnalarda telefonumu açmamıştı.Özür mesajı attım cevap vermedi.Öyle bir suçlu hissettim ki kendimi ve etrafımdakilerin çok fevri davranmışsın demesiyle iyice hatalı olduğuma inandım ve hatalıyım dedim , eve geldim. Eşim iyi gibiydi ama bir soğukluk vardı ve bana annem bir daha buraya gelmeyecek ve senin annende gelmeyecek benden kim eksilirse senden de o eksilecek tarzı konuştu. Çok fazla ayrıntı ve olaylar oldu üç sene boyunca.Şimdi boşanmak istediğimi söyledim ve kararlıyım ama bir bilinmezlik beni korkutuyor.Çok uzun yazdım okuyup cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
Bu saatten sonra bence arama sorma hiç bı şekilde.hiç kimsenin yanında iyi veya kötü eşinin ve ailesinden bahsetme. Gizemli kal onu bunu bahane edip arama ne olursa olsun.
eşin ararsa tlfonuna bak olumlu konuşursa gel Görüselimde
yaptğın hata varsa özür dile
Rahatsız olduğun ve sana yapılan saygısızlıkları sakin
bir şekilde eşinle paylaş.
Hala seni suçlayıcı konuşursa bu şekilde ben bu yuvayı devam ettiremem deyip az ve öz konuş oradan ayrıl. Sonraki aramalarında tlfonu hemen kaldırma seni kaybedeceğini anlasın seven erkek eşini kaybedeceğini anlarsa hemşimdi özür diler hemde ilerde senin rahatsız olduklarını birdaha yapmaz.
Özürdilemeden hatasını anlamadan geri gidersen ,bu sana yapılan yanlışlar kat kat büyür bu davranış ileriki hayatında. saygısızlıkların önünü kesmiş olursun.

Bu saatten sonra bence arama sorma hiç bı şekilde.hiç kimsenin yanında iyi veya kötü eşinin ve ailesinden bahsetme. Gizemli kal onu bunu bahane edip arama ne olursa olsun.
eşin ararsa tlfonuna bak olumlu konuşursa gel Görüselimde
yaptğın hata varsa özür dile
Rahatsız olduğun ve sana yapılan saygısızlıkları sakin
bir şekilde eşinle paylaş.
Hala seni suçlayıcı konuşursa bu şekilde ben bu yuvayı devam ettiremem deyip az ve öz konuş oradan ayrıl. Sonraki aramalarında tlfonu hemen kaldırma seni kaybedeceğini anlasın seven erkek eşini kaybedeceğini anlarsa hemşimdi özür diler hemde ilerde senin rahatsız olduklarını birdaha yapmaz.
Özürdilemeden hatasını anlamadan geri gidersen ,bu sana yapılan yanlışlar kat kat büyür bu davranış ileriki hayatında. saygısızlıkların önünü kesmiş olursun.
Maalesef aradığında geldim eve , pazartesi boşanma davası açacağız

Eşin olumlu konuşmuyormu .
Oda boşanalımmı diyor.
Üzülme hiç belli olmaz Sondakika hatasını anlar geri adım inşaalah.
Geldiğimde gayet iyiydik. Sonra bu konu açıldı yine bende hatam olmadığını vs söyledim sonra da boşanmak istediğimi söyledim.Ertesi gün hiç o konuşmayı yapmamışız gibi davranmaya çalışınca ben yine isteğimi hatırlattım ardından büyük tartışma yaşadık , dilekçeyi hazırladık. Şu an o da kararlı görünüyor. Kol kangren olduysa kesmek lazımmış. Dileğiniz için çok teşekkür ederim 🙏

Geldiğimde gayet iyiydik. Sonra bu konu açıldı yine bende hatam olmadığını vs söyledim sonra da boşanmak istediğimi söyledim.Ertesi gün hiç o konuşmayı yapmamışız gibi davranmaya çalışınca ben yine isteğimi hatırlattım ardından büyük tartışma yaşadık , dilekçeyi hazırladık. Şu an o da kararlı görünüyor. Kol kangren olduysa kesmek lazımmış. Dileğiniz için çok teşekkür ederim 🙏
Hakkınızda hayırlısı canım.
RABBİM Yardımcınız olsun

Back
X