Erkegin boynu bükük olmuyor çünkü genelde kendi parasını kazanıp hayatını idam ettirebiliyor, boynu bükük olmuyor çünkü boşanan bi erkeğin hayatındaki tek değişiklik karısının koynunda yatamıyor olması.onun dışında yine evi var, rutin ihtiyaçlarını gideren bi annesi var, ayağına dolanan nereye bıraksamda çalışabilsem diye bi çocuk sorumluluğu olmuyor.
Ama kadın öyle mi? Elalem ne derin dışında ürkmesi gereken bi hayat var önünde, çocuğu var, çocuğuyla baba evine dönmek var.Bırakıp çalışsa zaten babadan ayrı bi de anneden mi ayrı kalsın diye düşünülüyor, çalışmasa babaevinde hem kendini hem evladını yük gibi hissediyor.
Sizin yorumunuz çok doğru ama çocuksuz çiftler için, yada çocugu büyümüş meslek sahibi anneler için.
Boşandığım zaman hayat bitti sandım ama o yalancı adama ve sahtekar ailesine daha fazla katlanamayacaktım.öncelikle bosanan butun kardeslerime allahtan güc diliyorum ve bunu basarabildiginiz için kutluyorum..cnku eminim.bosanmaktan cekinen aile baskisii cevre baskisi gibi etkennler yuzuunden ne illet kocalara ve ailelerine boyun eģen kadinlarimiz vardir...ben esimle buyuk bir kavga aninda dusunuyirum oturup..simdi bunla bosansam nolucak cocukda var..maddi durum da yok ailenin yanina siginicam cocukla ..ve orda eskisi gibi olmayacakhic birsey .gelinlikle mutlu mesut ciktigim evime kucamda cocukla ezilmis boynu bukulmus bir sekilde donucem ve orada beni neler bekleyecek mutlaka kendimi siğinti gibi hissedicem ailem bunu hissettirmese bile mutlaka ben boyle hissedicem...bunun gibi bir suru sorun...en iyisi kirada olsa kendi evini kurmak galiba...ben bosanmis arkadaslarimla konusmak istiyorum..yasadiginiz kabusu atlatip hic gelin olmamis gibi bir hayat surebildinizmi...buarada yanlis anlasilmasin cekilemeyecek kadar kotu bir evliligim yok rutin idare eder tarzda bir evliligim var istemedigim seyler yasayinca bu his geliyor ve gidiiyor sadece ..ama hic belli olmaz hayatins neler gosterecegi
hihi evet benim.konularim bu şekildeKonuların hep insanlara soru şeklinde sen boşanıyormusun yok derdin ne açık açık yazsana veya kendine dert mi arıyorsun.
Acayıp özendim sana hemde cok hem babana hem yaşantına hayat kader işte cok şanslısınBoşandığım zaman hayat bitti sandım ama o yalancı adama ve sahtekar ailesine daha fazla katlanamayacaktım.
Kendime yeni bir hayat kurdum, ama işim kazancım çok iyi çok şükür... Ailemde hep destek oldu hem manevi hem maddi.
Şimdi yeniden gelin oluyorum bir haftaya, hem de telli duvaklı. Nişanlım hiç evlenmemiş daha önce ve hiç sorun etmedi bu durumu. Mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz. Artık değişti ailelerde zihniyette.
çalışıyor olmasaydım da babam açısından bir şey değişmezdi, hep el üstünde tuttu beni, eminim o zaman da el üstü de tutardı. Çocuğum yok ama olsaydı eminim ona da sahip çıkardı.
Elbette bir iç huzursuzluk Yaşar insan, yıkılan yuva... ama hayat böyle çok düşünmemek lazım bazen.
Dilerim boşanıp benim gibi canı yanan herkes yine benim gibi mutlu günleri de görür.
Hem de yaşı küçük.Süper.Hiç evlenmemişle dahi evlenebilir rastlarsa.Sizin adınıza çok sevindim. Tek basınıza biyerden baslar, yepyeni bir sayfa açabilir, bekar gibi takilabilir, kendinizi cabucak toparlayabilirsiniz.
Maşallah diyelim :)Acayıp özendim sana hemde cok hem babana hem yaşantına hayat kader işte cok şanslısın
kadinin okumasi meslk sahibi olmasi cok buyuk bir etken evlulikte kadin icin aama azonede okuduk bdv de ogretmen ve dayk yiyor beyax isik goruyor ama onunda sebebi ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?