öncelikle bosanan butun kardeslerime allahtan güc diliyorum ve bunu basarabildiginiz için kutluyorum..cnku eminim.bosanmaktan cekinen aile baskisii cevre baskisi gibi etkennler yuzuunden ne illet kocalara ve ailelerine boyun eģen kadinlarimiz vardir...ben esimle buyuk bir kavga aninda dusunuyirum oturup..simdi bunla bosansam nolucak cocukda var..maddi durum da yok ailenin yanina siginicam cocukla ..ve orda eskisi gibi olmayacakhic birsey .gelinlikle mutlu mesut ciktigim evime kucamda cocukla ezilmis boynu bukulmus bir sekilde donucem ve orada beni neler bekleyecek mutlaka kendimi siğinti gibi hissedicem ailem bunu hissettirmese bile mutlaka ben boyle hissedicem...bunun gibi bir suru sorun...en iyisi kirada olsa kendi evini kurmak galiba...ben bosanmis arkadaslarimla konusmak istiyorum..yasadiginiz kabusu atlatip hic gelin olmamis gibi bir hayat surebildinizmi...buarada yanlis anlasilmasin cekilemeyecek kadar kotu bir evliligim yok rutin idare eder tarzda bir evliligim var istemedigim seyler yasayinca bu his geliyor ve gidiiyor sadece ..ama hic belli olmaz hayatins neler gosterecegi