BOSANMAK UZERE OKDUGUM ESIM NE YAPMAK ISTIYOR YARDIM EDIN?

Bety1092

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
94
17
88
Esimle bosanma surecine girdik.
Esim beni whatsptan engelleyip engelimi kaldiriyor.
En son evlilik ay donumumuzde engelledi ve dun kaldirmis onuda tesadufen gordum whtsp arama kayitlarinda vardi resmi cikti.
Amaci ne arkadaslar. Ben engelini acmadim acmayacagimda.
Ne yapmak istiyor?

Yavaş yavaş oradan takip edecek sizi fotolardan falan ama senin de engellediğini hesap etmemiş.. pişman olabilir

Merhaba;

hayatınıza ordaki buradaki engeller şekil vermemeli, ne yapmak istiyorsa yapsın, önemli olan kalbinizden bir birinizi engellememeniz bunu yaptıysanız zaten diğer yerlerde ne yaptığının ne önemi olabilir.

Esimle bosanma surecine girdik.
Esim beni whatsptan engelleyip engelimi kaldiriyor.
En son evlilik ay donumumuzde engelledi ve dun kaldirmis onuda tesadufen gordum whtsp arama kayitlarinda vardi resmi cikti.
Amaci ne arkadaslar. Ben engelini acmadim acmayacagimda.
Ne yapmak istiyor?
Sizin tedavi olmanız gerek.. daha geçen hafta aynı konuyu açtınız..
sizi döven nişanlınıza hamile olduğunuz için kaçtınız, 1 haftada o da sizi evden kovdu, bebeğinizi aldırdı( zorla bebeği yaptı zorla da aldırdı sizin deyimizle).. derdiniz bu mu

Sizin tedavi olmanız gerek.. daha geçen hafta aynı konuyu açtınız..
sizi döven nişanlınıza hamile olduğunuz için kaçtınız, 1 haftada o da sizi evden kovdu, bebeğinizi aldırdı( zorla bebeği yaptı zorla da aldırdı sizin deyimizle).. derdiniz bu mu
Hakkaten fake mi bu

Ayria surecinde iki taraf da nedense boyle seylere girebiliyor. Bir taraf engelkeyip engelleyip geri acarken diger taraf da sosyal medyadan takibe alabiliyor. Sonucu degistirmiyor bunlar. Sadece mesguliyet. Yeni yasama adapte olmak icin kafada bitirmek onemli. Unutmayin siz istenediginiz surece hayatiniza baskasi giremez.

Olabilir insan sonuçta merak edip bakıyordur engeli kaldırdın mı diye.

Back
X