Söylediklerini katılıyorum. Yazarken zaten kendi kendimi çok eleştirdim. Ben asla bi erkeğe bu lafları kullanmam dediğim şeyleri kullandım. Ama gerçekten çok sinirlendirmek ve üzdü beni. Yaşadıklarım yazdiklarimdan çok fazla, soğukluğâ sesimi çıkarmadan, sabrettim. Ama inanın gecenin bi yarısı ben uyurken gelip beni sert bi şekilde uyardı 3. Yapışma
Yani ayrılmanız sanki yerinde olacak. Belli ki ne siz öfkenizi dilinizi kontrol edebiliyorsunuz, ne de o inadından geçiyor.
Ayrıca siz bir şey düzelince hemen üzerine gidiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu kadar yüz göz olunduktan sonra ilişkiler kurtarılsa bile sıfır saygıyla gidiyor. Küsüldüğünde telaş yapmamak, barışınca da ilk fırsatta laf sokmamak gerekiyor evliliğin sürmesi için... Siz ise aynı yatağı paylaştığınız adama ne laflar etmişsiniz
Şimdi eşiniz gelse barışsa siz ona yine öfke kusacaksınız belli. Siz de dolmuşsunuz, anlıyorum ama o da dolmuş. Belki kişilikleriniz gerçekten uygun değildir bilmiyorum ama boşanma aşamasına gelmeden terapist önerin lütfen ve ne derse desin siz dilinizi tutun..
Umarım düzeltirsiniz ama bence bu evliliği kurtarmak istiyorsanız tavırlarınızı tamamen değiştirmeniz lazım.
Söylediklerinize katılıyorum. Yazarken zaten kendi kendimi çok eleştirdim. Ben asla bi erkeğe bu lafları kullanmam dediğim şeyleri kullandım. Ama gerçekten çok sinirlendirdi ve üzdü beni. Yaşadıklarım yazdiklarimdan çok fazla, soğukluğâ sesimi çıkarmadan, sabrettim. Ama inanın gecenin bi yarısı ben uyurken gelip beni sert bi şekilde uyardı 3. Gece boyunca 3.Yapisina kadar sabrettim bişey yok gibi davrandım ama uyurken de sanki mikrop musum gibi davranmasınà dayanamadım sonunda.
Ama işte o zaman kaybetme korkusu olmamalı konu sahibinin, o harekette resti çekip kapının önüne koymalı. Ben öyle yapardım mesela, böyle de haklıyken haksız olmuyor mu kadın?Yaa sen niye kendini kötü hissediyorsun ki arkadaşım?
Söyleyene değil söyletene bakmalı.
Sen bakma yaşamadan konuşması kolay.
Adam resmen sinirlerini oyun hamuru etmiş.
Ben olsam ben de aynılarını yapabilirdim, cinnetim kötüdür.
O yüzden yüzde yüz masum bulma kendini hatalarının farkında ol ama
kendini de gömme çok.
Çünkü senin hanımefendiliğini koruman için karşında beyefendiliğini koruyan bir adam olmalı.
Şimdi soyle, ben eşimin ailesine hiç kötü davranmadim. Kesinlikle en ufak bi saygisizligim olmadı. Onlar ilk tanımadan beri önyargılı davrandılar bana. Annesi ile ablasını kotuleyecek değilim o yüzden kısa geçtim o kısmı. Sizde böyle bi algı oldu sanırım. Annesi ve ablasını ilk kez gören biri bile hiç ben yokken bile ortada onların kibar tabirle çok dişli olduğunu söylerler. Ben tanışmadan önce de tanıyan arkadaşlarım senin çekeceğin var demişlerdi. Ama ben şaka sanmıştım. Her neyse ben bu durumda onları suclamiyorum ama yüz göz olmamızda en büyük pay onların demek istemiştim.insan esine iyi davranir onunla arasi iyi olur hadi esinin ailesi tarafiyla sorun olur idare edilir.siz esinize karsida kotusunuz ailesinede ee adam bunalir tabi
Ama işte o zaman kaybetme korkusu olmamalı konu sahibinin, o harekette resti çekip kapının önüne koymalı. Ben öyle yapardım mesela, böyle de haklıyken haksız olmuyor mu kadın?
Teşekkür ederim yorumun için . Benimkine 100 kat inat ekleyebilirizBenim tarafıma geçme bana dokunma kavgası edene kadar yatağı direk ayıraymış daha iyiymiş.
Ben eşinin suçunu daha çok buldum.
Kadınlar kırıldıklarında doğru tek cümle gönül almaya yeter bir dk bile yeter.
Ama öküzler anlamazlar, uzat babam uzat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?