- Konu Sahibi solmayangunes
merhabalar,tam olarak nerden basliycagimi bilemiyorum.ben on senelik evliyim iki kizim var.ilk seneler iyi giden bi evliligim oldu.daha sonra sogukluklar anlasmazliklar kavgalar derken bugune kadar geldik.aslinda herseyi yazmaya kalkissam bu sayfalar az gelir.onun icin kisadan kemek en dogrusu.esimin okul zamaninda bi yabanci sevgilisi,yada dedigine gore arkadasi olmus.bu o...u kendi memlektinden biriyle evlenip ayriliyor.ondan sonra bunlar bayagi biaradan sonra geri gorusmelere baslamislar.bende 5seneye yakindir biliyorum gorustuklerini.her eve gec geldiginde durumdan iyice suphelenip.herseferinde basina kalktim,sen onlasin gezip tozup hayatlarini yasiyorlardi.bunu hep hissediyor ve biliyordum.sunuda soyleyimki esim simdiye kadar asla benimle vede cocuklariyla biyere gitmis degil.hatta izine bile hicbirzaman beraber gitmedik.ben herseye ragmen cocuklarim icin duse kalka sabretmeye calistim,taki buana kadar,tlfnundan okudugum msjlardan anladigima gore resmen kari koca gibi biberberlikleri var.yani yazismalar bunu ifade ediyor.ve suda bi gercekki beyim 2senedirde benle dogru durust yatmaz ayri yatar,ama isin garip tarafi kendisi agir seker hastasi ve buyuk bi cinsel iktidarsizligi var.internetten arastirdigima gore boyle olan kisiler karilarini aldatamazlar.ama diger tarafta o kadinla beraber yilbasi tatiline istanbula gitmisler.tabi esimin cebinde sex haplarida herzaman mevcuddur.sordugum zaman hic kullanmaz hatta :haberim yok hapmi varmis cebimde der?yada oyle seyler.sizce bu nasil biseydir?hep yalanliyor hic biseyin oldugunu dogrulamiyor.bense ayrilmaya karar verdim.bu benim ve cocuklarim icin cok zor olsada,,,cok zor durumdayim bukonuda tecrubeleriniz neler?