- 5 Mart 2009
- 562
- 36
- 318
2008'de evlendim ve evlendiğimden beri sorunlar yaşıyorum. Şiddet tanımı altına giren her türlü şiddet çeşitleri. Fiziksel, ekonomik, sözel ve son zamanlarda psikolojik şiddet.Balık baştan kokar, gerçekten doğruymuş. Defalarca boşanma aşamasına geldi. Hep tehdit etti beni. Seni boşayacağıma öldürürüm dedi, çocuğu alır kaçarım dedi. Sonunda kabul etti ama yine korkuyorum. Her gün saçma sapan mesajlar yolluyor.Yok çocuk onun da çocuğuymuş, yok damızlık değilmiş.
Son kavgamızda imdat çığlığıma en üst kat komşularımız yetişti. Gelmeselerdi ne yapacaktı bilemiyorum.
Sadece şiddet gören yeni evli arkadaşlara sesleniyorum. Geçecek diye beklemeyin, geçmez.
Boşanan arkadaşlar size soruyorum boşanma arifesinde bunlar normal mi? Mesajlar falan. Anlaşmalı boşanıcaz dedik ama ya duruşmaya gelmezse!!! Görüşlerinizi bekliyorum.
Son kavgamızda imdat çığlığıma en üst kat komşularımız yetişti. Gelmeselerdi ne yapacaktı bilemiyorum.
Sadece şiddet gören yeni evli arkadaşlara sesleniyorum. Geçecek diye beklemeyin, geçmez.
Boşanan arkadaşlar size soruyorum boşanma arifesinde bunlar normal mi? Mesajlar falan. Anlaşmalı boşanıcaz dedik ama ya duruşmaya gelmezse!!! Görüşlerinizi bekliyorum.
Son düzenleme: