Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım hiç üzülme o acele ile yaptığı şeye ömür boyu pişman olacak ve hep ailesini suçlayacak bundan emin olabilirsin bu süreçte yunus as duası ı bol bol oku çok iyi gelecek sakin üzülme onun pişmanlığı çok çok olacak ama seni kaybetmiş olacak
Hakimler bunları yemez. Boşuna sıkma canını. 2 aylık bebekle hiçbir kadın keyfine boşanmaz.
Neyse davandan vazgeçme sen. Altınları da alırsın tazminatta nafaka da. Ama çok yüklü olmaz. Dükkanı da yeni devrettiği için o da şaibeli olur. Güçlü olmak zorundasın çünkü bir annesin.
Mahkeme gününü bekliyorum anlaşmalıya gitmeye uğraşıyorum ama bu kişi ben ta hamileyken başlamış ekran görüntüsü almaya onları saklamış dava dosyasında gördüm
Mahkeme gününü bekliyorum anlaşmalıya gitmeye uğraşıyorum ama bu kişi ben ta hamileyken başlamış ekran görüntüsü almaya onları saklamış dava dosyasında gördüm
E alabilir, siz de geçmiş mesajların ekran ss’si alın. Ayrıca whatsapp mesajlaşmalarınızı e postanıza arşivleyin.Telefonunuz bozulsa vs garantide olsun.
E alabilir, siz de geçmiş mesajların ekran ss’si alın. Ayrıca whatsapp mesajlaşmalarınızı e postanıza arşivleyin.Telefonunuz bozulsa vs garantide olsun.
Mesajlar duruyorsa siz de alabilirsiniz, yeni evlendiğinizdeki mesajları silmediyseniz sizde de vardır. Anlatamıyorum ayy
Whatsapp Görüşme mesajlarını silmeyin her yere yedekleyin