• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak üzereyim ve korkuyorum...

öncelikle gecmiş olsun...sanırım çalışıyosun...bu senin için coook büyük bir avnataj...para için yüz göz olma...hemen boşan...daha sonra nafaka davası tekrar acabiliyosun sanırım...ben de boşandım ama cocuğum yoktu...ama nasıl bir süreç olduğunu cokk ii bilirim...sakın isyan etme....kara gün kararırıp kalmıyo...ben yazın 2. evliliğimi yaptım ve allah bin şükür cooook mutluyum...allah yardımcın olsun....her boşanma yeni başlangıçtır...

çocuğun için hiçbir hakkından vazgeçme canım :50:sanırım çalışıyorsun ihtiyacın yok belki ama bu çocuk onun da çocuğu paragöz para vermez deme buna mecbur.Allah yardımcın olsun

nafakanı kesinlikle all bırakma çok pişman olursun..zaten o tehditleri sen savcılığa versen sana koruma tedbir kararı çıkar korkar ...acele davranıp nafakadan vazgeçme

Son düzenleme:
Arkadaşlar eşim anlaşmalı boşanmada protokoldan vazgeçti ve mahkemede boşanmak istemiyorum dedi. Çekişmeliye döndü mahkeme. Ara karar olarak ayda 1 hafta sonları ve temmuz ayında 15 gün verdi oğlumu hakim. Ama çıldırıcam çocuk nasıl kalıcak o kadar gün? Daha 34 aylık. Böyle emsal bir kararı olan var mı?

Arkadaşlar eşim anlaşmalı boşanmada protokoldan vazgeçti ve mahkemede boşanmak istemiyorum dedi. Çekişmeliye döndü mahkeme. Ara karar olarak ayda 1 hafta sonları ve temmuz ayında 15 gün verdi oğlumu hakim. Ama çıldırıcam çocuk nasıl kalıcak o kadar gün? Daha 34 aylık. Böyle emsal bir kararı olan var mı?

Forumda bu şekilde olan konular ve hukuk sitelerinde böyle sorular görüceksin.Çocuğunun ayrı kalması diye bakma olaya. bende boşandım ama anlaşmalı çocuklar babalarını çok özlüyor. Senin için kötü olsada o babası kalacak. babasıyla ilişki kurması için bu şekilde düzenliyorlar ve ileride bunun iyi birşey olduğunu düşüneceksin.Çevremde keşke babası arada alsada bu çocuğumun boynu bükük kalmasa diyere eski eşlerini alsın diye telefon eden insanlar var.Çok ama çokk zor ayrılık malesef bende biliyorum Allah yardımcın olsun.Ayrıca bende çalışıyorum filan diye nafakayı önemsememezlik sakın yapma.bu para senin değil, çoçuğunun parası. Sen kullanmasanda çocuğun için biriktir ama yine al.

Arkadaşlar çekişmeli davaya gitmedim. Komşularımdan yalancı şahitler bulmuş. Beni dayak yerken gözüyle gören yan komşum onun lehine şahitlik etmiş. Allahım bir de 2 kızı var. Bir buçuk ay önceydi dava. Yazın bazı gelişmeler yaşandı. Yalvardı, yakardı, değiştiğini ispatlayacak şeyler yaptı. Şahitlerini gösterdi. Çocuğu tam alacakken, çocuğumu veremedim ben de... Tekrar barıştık. Neyse sonuç yine boşanıyoruz. Yeniden protokol hazırladık. Siz siz olun sakın bu aşamada tekrar barışmayın. Değişmeyen değişmiyor tamam şiddet uygulamadı ama diğer herşey aynı kaldı...

Back
X