Bende boşanmış bir kadın olarak gözlemlerimi senin ile paylaşmak istiyorum.Sen böylesin diye değil genel olarak böyledir demek için;
Bir şekilde Hotmail atlatıyorlar zaman içinde. Zaman her şeyin ilacı, bunu unutmayın.
Arkadasim ben dediklerine katiliyorum aslinda ayni seyleride dusunuyoruz .Daha yeni bosanmissin , yeni bir iliski yanlis secimler olur ..
Kendini uzersin yine ..
Karsi taraf evlensende evlenmesede bunlari dusunme , sonucta seni mutlu edemedi ve sen bosandin bundan sonra ne hali varsa gorsun de ve gec ..
Kendine zaman ver , biraz yasadiklarini unutabil daha sonra hayatina elbet birileri girer ..
Ama senin herkesten daha cok dikkat etmen gerekiyor .
Cunku olumsuz bir tecruben var onunda ..
Bende boşanmış bir kadın olarak gözlemlerimi senin ile paylaşmak istiyorum.Sen böylesin diye değil genel olarak böyledir demek için;
"Hayatına bir başkası girene kadar karamsar olmak " durumunu elbette anlıyorum ama sağlıklı bulmuyorum.Bunun altında hayatında bir erkek olmadan mutlu olamamak gizli.Bu tehlikeli bir durum çünkü o zaman seçme şansın olmaz ilk gelene tav olursun ve yanlış kişi de olsa bağımlı kalırsın.
İyi birini bulmanın bana göre tek bir formülü var iyi biri olmak.
Sen yurtdışında yalnızsın ben kendi memleketimde ama doğduğum yerden uzaklarda küçük bir yerde yalnızım.
O zaten mutsuz olacak sen merak etme.Aldatanın mutlu olduğu nerde görülmüş?Ama sen artık onu düşünme ne gerek var ?Düşündükçe kopman zorlaşır bırak o kendi bataklığında boğulsun.
Burda yazlıanları okudukça bende karamsarlaşıyorum çünkü genel olarak boşanmış kadınlarda şu davranış şekillerini gözlüyorum;
1.Cinsel ihtiyaçlarını kontrol edemedikleri için yanlış ilişkilere giriyorlar
2.Kendilerini tamamen erkeklerden koparıp içine kapalı agresif bir hal alıyorlar
3.Uzun süre yalnızlığa dayanamayıp ilk çıkanla tekrar evlenip pişman oluyorlar
Elbette bunlar genelleme aslında bende merak ediyorum boşandıktan sonra mutlu evlilik yapanların bunu nasıl başardıklarını...
"Hayatına bir başkası girene kadar karamsar olmak " durumunu elbette anlıyorum ama sağlıklı bulmuyorum.Bunun altında hayatında bir erkek olmadan mutlu olamamak gizli.Bu tehlikeli bir durum çünkü o zaman seçme şansın olmaz ilk gelene tav olursun ve yanlış kişi de olsa bağımlı kalırsın.
İyi birini bulmanın bana göre tek bir formülü var iyi biri olmak.
Sen yurtdışında yalnızsın ben kendi memleketimde ama doğduğum yerden uzaklarda küçük bir yerde yalnızım.
O zaten mutsuz olacak sen merak etme.Aldatanın mutlu olduğu nerde görülmüş?Ama sen artık onu düşünme ne gerek var ?Düşündükçe kopman zorlaşır bırak o kendi bataklığında boğulsun.
Burda yazlıanları okudukça bende karamsarlaşıyorum çünkü genel olarak boşanmış kadınlarda şu davranış şekillerini gözlüyorum;
1.Cinsel ihtiyaçlarını kontrol edemedikleri için yanlış ilişkilere giriyorlar
2.Kendilerini tamamen erkeklerden koparıp içine kapalı agresif bir hal alıyorlar
3.Uzun süre yalnızlığa dayanamayıp ilk çıkanla tekrar evlenip pişman oluyorlar
Elbette bunlar genelleme aslında bende merak ediyorum boşandıktan sonra mutlu evlilik yapanların bunu nasıl başardıklarını...
Evet canım aramızda ülkeler olsada dualarımız yerini bulur inşallah :)))
Evet canım aramızda ülkeler olsada dualarımız yerini bulur inşallah :)))
Ben eve kapanıp kalmak ile sosyal olmak arasında denge kurmaya çalışıyorum.
Çalışmak için iş yok zaten ortam bozuk.
Sosyallik para gerektiriyor iş olmayınca para yok.
Eve kapanmak yabanileşmek demek ve elbette tanışma şansın yok.
Ama kadın olarak kendini orta yere atmaktan ise hayırlısı için dua,sabır ve çaba göstermek gerek.Ama nasıl bir çaba ben onu bilemedim.
Evet . Odacanım aramızda ülkeler olsada dualarımız yerini. Ben bulur inşallah :)))
Ben eve kapanıp kalmak ile sosyal olmak arasında denge kurmaya çalışıyorum.
Çalışmak için iş yok zaten ortam bozuk.
Sosyallik para gerektiriyor iş olmayınca para yok.
Eve kapanmak yabanileşmek demek ve elbette tanışma şansın yok.
Ama kadın olarak kendini orta yere atmaktan ise hayırlısı için dua,sabır ve çaba göstermek gerek.Ama nasıl bir çaba ben onu bilemedim.
Yani evet ben görünümün bir kadın için önemli olduğunun farkındayım.Kendine bakmayan bir kadına bir erkek niye baksın ki:)))Cabada Herhalde kendine bakarak ruhen ve dis goruntu olarak. Oda zaten positiv enerji yayar ve gerisi gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?