Bosanmak üzereyim yardim..

Aglamayin iste siz aglayacaginiza esiniz aglasin. Yukarida da cok emek verdim demissiniz ya verdiginiz emek hep alttan almak. Karsinizdakiler normal insanlar olsalar zaten buna gerek kalmaz. Madem psikolijin bozuk diyormus iyice deliye baglayin gosterin gununu. Siz emek vereceginize o size emek versin sizi uzmemek icin.
Gercekten o kadar güzel söylediniz ki ben hatayı hep Altan alarak yaptim İnan bana herseyim eleştirildi ben hep sustum giyimim konuşmam yemek yemem gülmem herseyim ben savununca terbiyesiz susunca da ezilen oluyorum artık bunları yaşamak istemiyorum inanın çok bir şey değil istediğim az biraz anlaşılmak istiyorum ama onu da yapmıyor eşim

Saygı hakedilir. Sizin karşınızdaki insanlar bırakın saygıyı, insan yerine konmayı bile hak etmiyor. Ne demek ailenize hakaret edecek ve gidip özür dileyeceksiniz. Sınırlarınızı çizememişsiniz. Eşiniz de onlar bu kadar saygısızlık yaparken ses çıkarmıyorsa benim gözümde bu olaya dahil oluyor demektir. Eşinizle açık açık konuşup, resti çekmekten başka çareniz görünmüyor şu aşamada. Ben onlarla görüşmek istemiyorum, beni bir daha muhatap etme demelisin

Öncelikle merhaba hakkınızı helal edin zamanınızı çalışıyorum. Ben iki yıllık evliyim çocuk tedavisi görüyorum esimle severek evlendik aramızda hiç bir problem yoktu taki aileler işin içine girene kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım çok saygısız ve iki yüzlüler annesi esimi bende kıskanıyor ben hep Altan alan ağlayan üzülen tarafım esime defalarca kez anlattım herseyi bana hak veriyor ama asla bir tepki göstermiyor tepkiden kastim bağır çağır asla degil sadece güzellikle üzüldüğümü anlatması ama asla yapmıyor ailesine karşı hep Altan alan hep benden üstün tutan biri ben onu kaybetmemek için herseyi yaptim beni evinden kovan hakaret eden anneme beddua eden annesinden özür bile diledim ama bu gece anladım ki hersey bosa hep üzülen ağlayan benim boşanmak istemiyorum ama eşimde düzelmiyor ailem boşanmama karşı gelecekler elimde şuan bir isim yok ve emeklerime üzülüyorum ne yapmalıyım lütfen bana
Saygı hakedilir. Sizin karşınızdaki insanlar bırakın saygıyı, insan yerine konmayı bile hak etmiyor. Ne demek ailenize hakaret edecek ve gidip özür dileyeceksiniz. Sınırlarınızı çizememişsiniz. Eşiniz de onlar bu kadar saygısızlık yaparken ses çıkarmıyorsa benim gözümde bu olaya dahil oluyor demektir. Eşinizle açık açık konuşup, resti çekmekten başka çareniz görünmüyor şu aşamada. Ben onlarla görüşmek istemiyorum, beni bir daha muhatap etme demelisiniz.
Biliyor ama hep idare et Altan al kolay yıkma yuvanı görmezden gel diyorlar ama inanın bittim onlara göre dayak yok aldatma yok o zman bosanma için bir nedende yok

Öncelikle merhaba hakkınızı helal edin zamanınızı çalışıyorum. Ben iki yıllık evliyim çocuk tedavisi görüyorum esimle severek evlendik aramızda hiç bir problem yoktu taki aileler işin içine girene kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım çok saygısız ve iki yüzlüler annesi esimi bende kıskanıyor ben hep Altan alan ağlayan üzülen tarafım esime defalarca kez anlattım herseyi bana hak veriyor ama asla bir tepki göstermiyor tepkiden kastim bağır çağır asla degil sadece güzellikle üzüldüğümü anlatması ama asla yapmıyor ailesine karşı hep Altan alan hep benden üstün tutan biri ben onu kaybetmemek için herseyi yaptim beni evinden kovan hakaret eden anneme beddua eden annesinden özür bile diledim ama bu gece anladım ki hersey bosa hep üzülen ağlayan benim boşanmak istemiyorum ama eşimde düzelmiyor ailem boşanmama karşı gelecekler elimde şuan bir isim yok ve emeklerime üzülüyorum ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin
Adınıza üzüldüm. Emek verdiyseniz zor evet. Ama ilk boşanan siz olmayacaksınız. Hem yol yakınken ayrılmanız ilerlerleyen zamanlara göre daha kolay olacaktır. Yine de son bir kez bu durumu dile getirip konuşmanızda fayda var. Ailenize gelince sonuçta bu durumu yaşayan onlar değil sizsiniz. Mutsuz olmaktansa düzeleceğine umudumuz yoksa ayrılın derim

Eşiniz gerçekten size içten olarak hak veriyor ama sesini ailesine karşı çıkaramıyorsa sizin ciddiyetinizin farkında değilse boşanın zaten boşanma lafını duyunca tutuşur. Ve ailesine tavır alır diye düşünüyorum bu tür erkeklerin beyni gerçekten çoook zor çalışıyor sanırım hem gerçekleri görüyor hemde sesini çıkaramıyor. Benim yakın bir arkadaşım da bu şekildeydi sonunda artık boşanmaktan bahsetti adam resmen tutuştu. Altlı üstlü oturuyorlardı anasıyla adam korkudan evini bile taşıdı şuan bir sıkıntıları yok 1 tanede kızları oldu.
Ben konuşacam bu konuyu daha fazla üzülmek istemiyorum artık birseyler değişmeli yada herseye rağmen kendime yeni bir yol cizecem 2 yıl dedim ama siz gelin birde bana sorun sayısız sinir krizleri sayısız kavga ağlamalar ne için

Öncelikle merhaba hakkınızı helal edin zamanınızı çalışıyorum. Ben iki yıllık evliyim çocuk tedavisi görüyorum esimle severek evlendik aramızda hiç bir problem yoktu taki aileler işin içine girene kadar eşimin ailesiyle çok sorun yaşadım çok saygısız ve iki yüzlüler annesi esimi bende kıskanıyor ben hep Altan alan ağlayan üzülen tarafım esime defalarca kez anlattım herseyi bana hak veriyor ama asla bir tepki göstermiyor tepkiden kastim bağır çağır asla degil sadece güzellikle üzüldüğümü anlatması ama asla yapmıyor ailesine karşı hep Altan alan hep benden üstün tutan biri ben onu kaybetmemek için herseyi yaptim beni evinden kovan hakaret eden anneme beddua eden annesinden özür bile diledim ama bu gece anladım ki hersey bosa hep üzülen ağlayan benim boşanmak istemiyorum ama eşimde düzelmiyor ailem boşanmama karşı gelecekler elimde şuan bir isim yok ve emeklerime üzülüyorum ne yapmalıyım lütfen bana fikir verin
Eşiniz düzelmiyor, düzelmeyecek, sizde boşanmak istemiyorsanız üstüne bebek düşünüyorsanız bizden ne gibi bir şey bekliyorsunuz?

Adınıza üzüldüm. Emek verdiyseniz zor evet. Ama ilk boşanan siz olmayacaksınız. Hem yol yakınken ayrılmanız ilerlerleyen zamanlara göre daha kolay olacaktır. Yine de son bir kez bu durumu dile getirip konuşmanızda fayda var. Ailenize gelince sonuçta bu durumu yaşayan onlar değil sizsiniz. Mutsuz olmaktansa düzeleceğine umudumuz yoksa ayrılın derim
Teşekkür ederim her yorumunuz beni biraz daha kendime getiriyor kimseye derdimi anlatamıyorum herkes ne olacak sus diyor ama ben artık daha fazla gurursuz olmak istemiyorum ben kendime olan saygımı kaybettim en çok üzülüp zorlandığım şey ise bebek için verdiğim mücadelenin böyle sonuçlanması ama mutsuz bir ailede bebek büyütülmüz onun hakkına giremem

Gercekten o kadar güzel söylediniz ki ben hatayı hep Altan alarak yaptim İnan bana herseyim eleştirildi ben hep sustum giyimim konuşmam yemek yemem gülmem herseyim ben savununca terbiyesiz susunca da ezilen oluyorum artık bunları yaşamak istemiyorum inanın çok bir şey değil istediğim az biraz anlaşılmak istiyorum ama onu da yapmıyor eşim

Madem ki bosanamam diyorsunuz o zaman o kasvetli havadan kurtulun once bir silkelenin. Sonrasinda sizi kim elestirirse siz de elestirin hic cekinmeyin. Size terbiyesiz derlerse siz cok terbiyeli oldugunuz icin mi boylesiniz deyin. Ben boylesine agzina geleni sayip kulaginin duymadigi bir terbiyeyi ne gordum ne duydum deyin. Hic cekinmeyin cirkeflesmeden verin agizlarinin payini.

Cok sey istemeye baslayin artik. Kendinizden her konuda kesmeyi birakin öncelikle. Esime yük olmayayim derken tepenize binmisler. Anlasilmayi artik ikinci plana atin. Öncelikle saygi duymayi ögrenecekler

Madem ki bosanamam diyorsunuz o zaman o kasvetli havadan kurtulun once bir silkelenin. Sonrasinda sizi kim elestirirse siz de elestirin hic cekinmeyin. Size terbiyesiz derlerse siz cok terbiyeli oldugunuz icin mi boylesiniz deyin. Ben boylesine agzina geleni sayip kulaginin duymadigi bir terbiyeyi ne gordum ne duydum deyin. Hic cekinmeyin cirkeflesmeden verin agizlarinin payini.
Ben kendimi savunmaya geçince hemen ağlıyorum bu huyumdan nefret ediyorum ağlayınca da konuşamıyorum sadece ailem arkada olsaydı yeterdi benim için en büyük yenilgim ailem

Teşekkür ederim her yorumunuz beni biraz daha kendime getiriyor kimseye derdimi anlatamıyorum herkes ne olacak sus diyor ama ben artık daha fazla gurursuz olmak istemiyorum ben kendime olan saygımı kaybettim en çok üzülüp zorlandığım şey ise bebek için verdiğim mücadelenin böyle sonuçlanması ama mutsuz bir ailede bebek büyütülmüz onun hakkına giremem
Evet bebek olursa o da mutsuz olacak. Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Valla derlerdi de inanmazdım bekara karı boşamak kolay diye şimdi burada boşan desek de boşanmak evlilik kararı almak kadar kolay olmuyor maalesef yapabilene helali hoş olsun. Sizi çok iyi anlıyorum. Tepkini ortaya koyup eşinizi karşınıza alıp konuşmayı deneyin. Ben bu şekilde devam edemiyorum bir yol ayrımındayım ya beni ve isteklerimi anlamaya çalış ya da vereceğim karara saygı duy gibi şeyler söyleyin bir de böyle deneyin. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

Sadece bana bir yol gostermenizi istiyorum olanların içindeyken sağlıklı düşünemiyorum
Şuan tek mantıklı olacak olan, bebek için acele etmemeniz, ufak gibi görünen sorunlar büyür büyür sonra bir karar vermek istersiniz ama bebek size iki kez düşünmenize neden olur, yani şöyle açayım ayrılmak isterseniz bebekle arada bir bağ olacağı için tamamen kurtulamassınız, öncelikle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturun gerekirse evlilik terapistine gidin, bende sıkıntılar yaşadım, bitmesini istemediğim için çözüme kavuşturmaya karar verdim işe yaradı, yaramasaydı yapılacak olan belliydi, boşanmak, umarım sizde de sorunlar çözülür. Ama bunun için iki tarafında adım atması gerek.

Ben kendimi savunmaya geçince hemen ağlıyorum bu huyumdan nefret ediyorum ağlayınca da konuşamıyorum sadece ailem arkada olsaydı yeterdi benim için en büyük yenilgim ailem

O zaman once bu yonunuzu degistirmeye odaklanin. Gerisi corap sokugu gibi gelecektir. Madem aileniz arkanizda degil egitiminiz yoksa egitiminizi tamamlamaya calisin, mesleginiz ve is tecrubebiz yoksa bunlara odaklanin ve ozguveninizi gelistirin. Ozguveninizi gelistirirseniz boyle aglamazsiniz. Bununla ilgili videolar izleyin, okuyun mesela. Bir sekilde bunu asarsiniz bence.

Öncelikle altdan alip özür dilemeyi kesin. Insanlarin size saygi göstermesini bekliyorsaniz, önce kendinize sayginiz olsun. Aglamayi da kesin. Karsinizdaki sadece kayinvalideniz. Gidip görüsmek zorunda bile degilken niye cekip duruyorsunuz? Esiniz gerekeni yapmiyorsa siz gerekeni yapacaksiniz. Kendinizi saygisiz insanlarla ayni ortama sokmayin bir kere. Cocuk tedavisini de rafa kaldirin bir süre. Bu durumda evlat sahibi olmak zaten büyük hata olur. Belki de yasadiginiz stres ve üzüntüden olmuyor bu hanzolar yüzünden. Deger mi birde bebegi buna maruz birakmaya. Önce siz toparlanin
Akıllıca yorum 👍🏻

O zaman once bu yonunuzu degistirmeye odaklanin. Gerisi corap sokugu gibi gelecektir. Madem aileniz arkanizda degil egitiminiz yoksa egitiminizi tamamlamaya calisin, mesleginiz ve is tecrubebiz yoksa bunlara odaklanin ve ozguveninizi gelistirin. Ozguveninizi gelistirirseniz boyle aglamazsiniz. Bununla ilgili videolar izleyin, okuyun mesela. Bir sekilde bunu asarsiniz bence.
Üniversite mezunuyum normalde ozguveni yerinde olan biriyim kendime güvenim inancım tamdır ama evlendikten sonra kendimi her konuda yetersiz hissediyorum dediklerinizi uygulayacam mutlaka

Şuan tek mantıklı olacak olan, bebek için acele etmemeniz, ufak gibi görünen sorunlar büyür büyür sonra bir karar vermek istersiniz ama bebek size iki kez düşünmenize neden olur, yani şöyle açayım ayrılmak isterseniz bebekle arada bir bağ olacağı için tamamen kurtulamassınız, öncelikle aranızdaki sorunları çözüme kavuşturun gerekirse evlilik terapistine gidin, bende sıkıntılar yaşadım, bitmesini istemediğim için çözüme kavuşturmaya karar verdim işe yaradı, yaramasaydı yapılacak olan belliydi, boşanmak, umarım sizde de sorunlar çözülür. Ama bunun için iki tarafında adım atması gerek.
Haklısın teşekkür ederim yorumlar için

Back
X