bosanmak uzereyım

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
tecrube eden arkadaslar yardım edın,fıkırlerınızı duymak ıstıyorum...nasıl atlattınız bu surecı ((

canım senin konu arada kaynamış büyük ihtimal yoksa buradaki bayanlar cvp yazardı ihmal etmezlerdi kaç yıllık evliydin çocuğun var mı çalışıyor musun ve neden ayrıldın bu konularda biraz daha bilgi ver direkt soru sormuşsun o nedenle çok ilgi çekmemiş olabilir ben de boşandım ama çok kısa süreli bi evlilikti tabii ki zorluklar vardı ama çocuğumun olmaması şanstı benim için senin durumunu bilemediğim için fazla da bi şey yazamıyorum

3 yıllık evlıyım danımarkada yasıyorduk.2.5 yasında kızım var.tatıle gelmıstık hazıranda bıraktı gıttı..hakaret asagılama kucumseme ve kızıma da benzer yaklasımları ayrılık sebebım olacak...daha once burada bır baslık acmıstım..esım benı sevmıyor dıye..oradada yazdıgım su kı:fızıksel goruntumle olarak sureklı asagılıyor

cok tesekkur ederım ılgın ıcın ve bılgılendırme ıcın

eski konunuzu okudumda boşanmak en doğru kararmış sizin için böyle aşağılık muhabbetler yapan bı adamıda unutmak kolay olur

yeni hayatınızda ALLAH yardımcınız olsun böyle bi eşi olacağına insanın hiç olmasın daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…