• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruhuma daral geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle herkese iyi aksamlar

Yine ben ve yine gönül işlerinde bir falso yaptim:) Gülmüyordu kara bahtim kör talihim:)

Konuya gireyim: bu sefer sosyal medyadan sevgili bulma olayina girdim. (Girmez olaydim) Doktor bir beyle tanistik. Benim sehrime 2 saat mesafede. Biraz yazistik, biraz telefonda gorustuk. Sonra oturup karsilikli bir seyler icmeye karar verdik. Neyse geldi benim sehrime oturduk her sey yolunda gibi. Guzel de anlastik gibi o ana kadar. Kendisi bir kere evlenmis bosanmis 1.5 sene evli kalmis, cocuklari olmadan bosanmislar.
Ben yine de guvenmedim e devletten bunu ispatlamasini istedim. İspatladi.

Yine sehrime 1 2 defa geldi. Yemek konser vs yaptik. Ama icime sinmeyen bir sey var. Konserde gozumun icine bakip sarki soylemiyor. Nasil deyim ruh yok gibi..

Sonra benim stalk perileri geldi. Eski esinin hesabini buldum. Denemeler seklinde bi kac kitap cikarmis. Cok tutulmamis ama merak ettim siparis ettim.

Kargo elime bugun ulasti ogle tatilinde bir cirpida okudum. Kadinin eski nisanlisiyla olanlari, sonra bu kisiyle tanismalari nisanliyken vajinismus olmasi, birlikte tedavi gormeleri, sonra isteme mehir pazarligi ve bir suru parasal konular, dugun dernek her seyi ama her seyi okudum. Kadin cinsel hayatlarina kadar anlatmis kitapta. Kayinvalidesini bipolar olarak tanimlamis evinden cikmiyormus bir suru sey yazmis. Bu kisi icin alkolik falan demis. Hele bosanma asamasi komple konusmalari para para para olmus. En sonda da bu kisi sizofren oldugunu kadina itiraf etmis. Bana cocuk yaparsan ilaclarimi kullanirim falan demis. Kadinin da psikolojik problemleri varmis o da psikiyatrik ilaclar kullaniyormus.bir ara bebek icin kadin dozu azaltmis kavgalar devam edince eski dozuna geri donmus falan. Kitapta okudugum kadariyla ikisi de normal degil tencere kapak olmuslar. Ama yine de yurutememisler. 2024 de anlasmali bosanmislar.

Neyse ben bu kadar evliliklerinin her detayini ogrendikten sonra bana soguma geldi. Zaman kaybima falan uzuldum. Sonra bu kisiye kirici olmadan bir mesaj attim. Seni tanimak guzeldi ama eski esinin kitabini okudum beni mutsuz etti. Devam etmemek ikimiz icin de hayirlisi olur. Yolun acik olsun gibi cumleler yazdim ve her yerden engelledim.

Dogru olan bu biliyorum. Belki kitaptaki yazilanlar her ayrilikta oldugu gibi abartma da olabilir ama hemcinsime inanmayi ben tercih ettim. Ama ne bileyim sanki zor durumda olani yari yolda birakmis gibi oküz oturdu gogsume. Nasil kalkacak bu öküz arkadaslar? :)
İnternetten arkadaş bulmak tamamen kumar.

Konu sahibesi öncelikle burda beni taşlıyorlar ama boşanan erkekten kaçicaksiniz. Kaçin yani. Kim 1 yıl evli kalıp boşanır Allah aşkına , evlendikleri kızlara kimbilir neler yapıyorlar. Burda kimse yok olmayabilir falan yazmasın. Ya cimri oluyorlar, ya KV her halta karışıyor, ya toptan ruh hastası oluyorlar ... hele ki internette gezen , buluşan erkeklerin çoğu defolu. Appten mappten buluşmayı, instagramı minstagramı geçin yani etrafınıza bakın mümkünse kanlı canlı tanıdıınız biri olsun. Bu doktor, aklı başındadır diye asla düşünmeyin manyak dediğin her meslek grubundan çıkabilir. şaşırmadım yani, hele ki doktorlardan ne manyaklar çıkıyor :KK51: Doktor erkek denince eski kuşaklarda hayırlı kısmet, zengin koca akla gelirdi şimdi aklıma anca manyaklık tipleri geliyor.
Dediklerin çok doğru da işte.yüzyüze tanışan da kaldı mı ki bu devirde? Çok çok uzun zamandır o kadar duymadım ki.o evli barkli mutlu olan tayfa da genelde 10 küsür senedir falan birliktelik yaşıyor.liseden üniden falan kalma.diğer türlüsü de olur illa ki kısmet bu da kaç kişiye denk gelecek? Mecbur insanlar deniyor yani.yoksa ideal olanı hepimiz biliyoruz.zor bir dönemdeyiz o konularda.

Gunaydin arkadaslar
Evet bende olsam olmaz derim ama oldu. Kitabin basina hayal urunudur yaziyor zaten. Gercek hayattan alinti falan yaziyor. İsimler ayni degil. Yani cinsel hayat dediysem asiri ayrinti yazmio tabi. İste araya sogukluk girdi yataklari ayirdik falan gibi gibi seyler. Ama ettikleri kavgalar cok net. Kitaptaki okudugum bazi noktalar o kisinin anlattiklari bazi seyler ile ortusuyor. Amann aslinda bir sey olacagi yok dogru karari verdim bende dun aksam bjr buhran geldi uzerime paylasmak istedim:)
Garip adam cekme miknatisi gibi hissediyorum kendimi :)
Yoo garip adam çok fazla.😄

@Mune
Merhaba Mune,
Sadece yaşadığım olaya istinaden o an hislerimi paylaşmak istemiştim. Bir an kötü hissetmiştim kendimi. Almam gereken cevapları aldım. Buradaki tüm kadın arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizden ricam konumu yorumu yoruma kapatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler
kitabın yayınevi ne acil okumam lazım taktığıma takıyorum lütfennnnn

@Mune
Merhaba Mune,
Sadece yaşadığım olaya istinaden o an hislerimi paylaşmak istemiştim. Bir an kötü hissetmiştim kendimi. Almam gereken cevapları aldım. Buradaki tüm kadın arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizden ricam konumu yorumu yoruma kapatabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler
Kitabı satın alıp okumak sadece size özel mi, biz niye okuyamıyoruz? Kadın her şeyi yazmış ve kitabı bastırmış, kamu yararına sunmuş. Niye gizliyorsunuz, niye ifşalamak istemiyorum diyorsunuz? Bu kitabevinden çıkmış, şu kadar sayfa, kitap kapağında şunlar bunlar var yazarsanız öyle de bulunur kitap. Kadın kendi başına gelenleri gizlememiş, siz gizliyorsunuz. İlginç

@Mune
Merhaba Mune,
Sevgiler
Yapacağınız tek şey @bafelis in dediği gibi yazar ismini kapatıp kitaba dair bir sayfa atmaktı ama onu bile yapamadınız. Çünkü mesele ifşa olmak değil mesele öyle bir kitabın olmaması

Kitabı satın alıp okumak sadece size özel mi, biz niye okuyamıyoruz? Kadın her şeyi yazmış ve kitabı bastırmış, kamu yararına sunmuş. Niye gizliyorsunuz, niye ifşalamak istemiyorum diyorsunuz? Bu kitabevinden çıkmış, şu kadar sayfa, kitap kapağında şunlar bunlar var yazarsanız öyle de bulunur kitap. Kadın kendi başına gelenleri gizlememiş, siz gizliyorsunuz. İlginç

kitabın ve yazarın adını verdikten sonra konu sahibesi nasıl ifşalanacak acaba? ben bu kısma takılıp kaldım.

kitabın ve yazarın adını verdikten sonra konu sahibesi nasıl ifşalanacak acaba? ben bu kısma takılıp kaldım.
Adamı araştırıp kendisini bulacağımızdan korkmuş. Hadi ismi bulundu, adamın bütün sosyal medyası konu sahibinden ibaret sanki. Yalan üstüne yalan. Millet nasıl bulup ifşa edecek ben de öğrenmek isterim. Yani her soruya bir cevap vardır, niye olmasın.

Kitabin basina hayal urunudur yaziyor zaten. Gercek hayattan alinti falan yaziyor. İsimler ayni degil.

Gerçekten saçma sapan bir konu, ve hiç inandırıcı değil, bir de konu sahibi "kitabın adını verirsem ifşa olurum" falan demiş, kitapta adı mı yazıyor, ne alaka?

@Mune
Merhaba Mune,
Sevgiler
Özenle ve nezaketle yazılmış ricanız için ben de size teşekkür ederim ☺️
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X