- Emoji Skoru
- 606
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi CorpseBride88
İnternetten arkadaş bulmak tamamen kumar.Öncelikle herkese iyi aksamlar
Yine ben ve yine gönül işlerinde bir falso yaptim:) Gülmüyordu kara bahtim kör talihim:)
Konuya gireyim: bu sefer sosyal medyadan sevgili bulma olayina girdim. (Girmez olaydim) Doktor bir beyle tanistik. Benim sehrime 2 saat mesafede. Biraz yazistik, biraz telefonda gorustuk. Sonra oturup karsilikli bir seyler icmeye karar verdik. Neyse geldi benim sehrime oturduk her sey yolunda gibi. Guzel de anlastik gibi o ana kadar. Kendisi bir kere evlenmis bosanmis 1.5 sene evli kalmis, cocuklari olmadan bosanmislar.
Ben yine de guvenmedim e devletten bunu ispatlamasini istedim. İspatladi.
Yine sehrime 1 2 defa geldi. Yemek konser vs yaptik. Ama icime sinmeyen bir sey var. Konserde gozumun icine bakip sarki soylemiyor. Nasil deyim ruh yok gibi..
Sonra benim stalk perileri geldi. Eski esinin hesabini buldum. Denemeler seklinde bi kac kitap cikarmis. Cok tutulmamis ama merak ettim siparis ettim.
Kargo elime bugun ulasti ogle tatilinde bir cirpida okudum. Kadinin eski nisanlisiyla olanlari, sonra bu kisiyle tanismalari nisanliyken vajinismus olmasi, birlikte tedavi gormeleri, sonra isteme mehir pazarligi ve bir suru parasal konular, dugun dernek her seyi ama her seyi okudum. Kadin cinsel hayatlarina kadar anlatmis kitapta. Kayinvalidesini bipolar olarak tanimlamis evinden cikmiyormus bir suru sey yazmis. Bu kisi icin alkolik falan demis. Hele bosanma asamasi komple konusmalari para para para olmus. En sonda da bu kisi sizofren oldugunu kadina itiraf etmis. Bana cocuk yaparsan ilaclarimi kullanirim falan demis. Kadinin da psikolojik problemleri varmis o da psikiyatrik ilaclar kullaniyormus.bir ara bebek icin kadin dozu azaltmis kavgalar devam edince eski dozuna geri donmus falan. Kitapta okudugum kadariyla ikisi de normal degil tencere kapak olmuslar. Ama yine de yurutememisler. 2024 de anlasmali bosanmislar.
Neyse ben bu kadar evliliklerinin her detayini ogrendikten sonra bana soguma geldi. Zaman kaybima falan uzuldum. Sonra bu kisiye kirici olmadan bir mesaj attim. Seni tanimak guzeldi ama eski esinin kitabini okudum beni mutsuz etti. Devam etmemek ikimiz icin de hayirlisi olur. Yolun acik olsun gibi cumleler yazdim ve her yerden engelledim.
Dogru olan bu biliyorum. Belki kitaptaki yazilanlar her ayrilikta oldugu gibi abartma da olabilir ama hemcinsime inanmayi ben tercih ettim. Ama ne bileyim sanki zor durumda olani yari yolda birakmis gibi oküz oturdu gogsume. Nasil kalkacak bu öküz arkadaslar? :)