- 12 Mayıs 2014
- 22
- 18
- Konu Sahibi SadeceTuna
Yardıma ihtiyacım var. Ben Bir ay sonra ilk evlilik yıldönümünü kutlama hayalleri kurarken boşanma kararı aldık. Eşimle birbirimizi çok severek çok aşık olarak evlendik. Ben hala çok seviyorum ama onun sevgisi bitmiş. Tanıştık ve 6 ay içinde nişan ve Benim tayin işim olsun diye nikah yaptık yaklaşık bir sene içinde de düğün yapıp evimize yerleştik. Düğüne kadar çok mutluyduk. Balayının üçüncü günü bir tartışma yaşadık ve evlendiğine pişman olduğunu söyledi. Bu bir senemiz bir iyi bir kötü geçti ilk aylarda aramıza bir soğukluk girdi ve benimle aylarca hiç konuşmadı yüzüme bakmadı arada düzeliyoduk ama iki üç gün içinde yine aynı tavırlara devam ediyordu. Bana dokunmak hatta görmek bile istemiyodu. Sebebini sorduğumda hep benimle ilgisi olmadığını evliliğe alışamadığını ona göre bir hayat olmadığını benden çocuk yapmak istemediğini söyledi. Kayınvalidemle konuştum o da eşimle konuştu ve bianda herşey düzeldi. 3 ay önce yine o soğukluğu hissettim üstüne gitmedim geçer diye düşündüm yaptıklarını görmezden geldim bazen trip yaptım bazen hiçbşy olmamış gibi davrandım sarıldım. 15 gün onu evde bırakıp tatile çıktım ve döndüğümde konuştuk bana çok huzurlu 15 gün geçirdiğini söyledi. Herşeyi açık açık konuştuk ve bu sefer anladım ki artık düzelecek bşy kalmamış. Yapılacak tek şeyin boşanmak olduğunu söyledi bende ilk kez bu kadar karalı bi şekilde kabul ettim. O da şuan tatilde olan ablasına taşındı. Aileler ve arkadaşlar da benim yapabileceğim herseyi yaptığımı düşünüyor. Onu çok seviyorum boşanmak istemiyorum Ağlasam istemiyorum desem yine gitmezdi ama böyle bir hayatı da istemiyorum. Neyapacağımı bilmiyorum nasıl dua edeceğimi bilmiyorum. Lütfen Bana dua edin bildiğiniz dualar varsa söyleyin.