• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmak üzereyken hamile olduğunu öğrenmek...

çocuk kesin kocanızdan mı peki emin misiniz ? eğer öyleyse bence aldırmamalısınız,umarım allah yardımcınız olur
Ayıp ! Bu sizin aklınıza gelebilir ama ben aklıma dahi getirmeyecek bi edebe ve ahlaka sahibim. Kolay gelsin

inanın konuyu okuduğuğumda bende bunları düşünmüştüm bende anlamıyorum malesef...
Konuyu düzgün okuyun.. Yanlış anlamışsınız bayanlar veya anlamak istediğiniz gibi !!
Sana şiddet uygulayan adamdan hamile kalmaktan geri durmamışsın ama. Üniversite mezunuyum, çalışmıyorum dedin. Haline acıdım. Üniverite mezunusun, kendini ezdiriyorsun, sana şiddet uygulayan adamdan hamile kalıyorsun, kusura bakma sana müstehak ama o bebeğe yazık değil mi? İnsan gibi aile olamayacaksanız neden çocuk yaparsınız anlamış değilim. Boşanmaya kararlı olduğun insanla cinsellik yaşamaya devam etmişsin, ben başka bişey demiyorum. Hadi her şeyi geç sana şiddet uygulayan adamı nasıl miden aldı da çocuk yaptın hayret yani.

Sana şiddet uygulayan adamdan hamile kalmaktan geri durmamışsın ama. Üniversite mezunuyum, çalışmıyorum dedin. Haline acıdım. Üniverite mezunusun, kendini ezdiriyorsun, sana şiddet uygulayan adamdan hamile kalıyorsun, kusura bakma sana müstehak ama o bebeğe yazık değil mi? İnsan gibi aile olamayacaksanız neden çocuk yaparsınız anlamış değilim. Boşanmaya kararlı olduğun insanla cinsellik yaşamaya devam etmişsin, ben başka bişey demiyorum. Hadi her şeyi geç sana şiddet uygulayan adamı nasıl miden aldı da çocuk yaptın hayret yani.
Bekara karı boşamak kolaymış :) evliyseniz de eminim eşiniz size asla el kaldırmamıstır demekki sizde her sorununu kosulsuz yasayarak kabul ediyorsunuz sorunsuz evlilik diye birsey yoktur ne kadar kolay yaa sizden çare bekleyen kadını aşağılarcasına böyle yorumlar yapmak ne yapalım yani en ufak kavgada bebek yapmama kararımı alalım ömrümüz boyunca düzeldiğini düşünüp inanmasa zaten önlemini alır eminim o akla sahiptir en az sizlerin kadar bu kadar gaddar olmayın hayat kime ne yi getirir bilinmez :KK12:

Bekara karı boşamak kolaymış :) evliyseniz de eminim eşiniz size asla el kaldırmamıstır demekki sizde her sorununu kosulsuz yasayarak kabul ediyorsunuz sorunsuz evlilik diye birsey yoktur ne kadar kolay yaa sizden çare bekleyen kadını aşağılarcasına böyle yorumlar yapmak ne yapalım yani en ufak kavgada bebek yapmama kararımı alalım ömrümüz boyunca düzeldiğini düşünüp inanmasa zaten önlemini alır eminim o akla sahiptir en az sizlerin kadar bu kadar gaddar olmayın hayat kime ne yi getirir bilinmez :KK12:
Amaan...
Evli değilim ama bana el kaldıracak erkek anasının karnından doğmadı, tamam mı? Olur da hayat ne gösterir, eşim olacak insan bana tokat atmak gibi bir hata yaparsa bu onun hayatının hatası olur, ona bu dünyayı dar ederim, hayatımdan çıkarmakla kalmaz bedelini çok ağır ödetirim, anladınız mı? Konu sahibi ikinci çocuğunu yapmış yani. Herkes şiddete razı gelecek diye bir kural mı var? Sorunsuz evlilik yoktur evet ama şiddet uygulamak ne ya? Bir kere şiddet uygulayan insan bunu yine yapar yine yapar, bunu akıl edemeyen insanın da kendi sorunu yani. En ufak kavga derken kastettiğiniz şey en ufak bir şiddet olayıysa evet, bebek yapmama kararı alın. Size en ufak bir boyuttta da olsa şiddet uygulayan bir adamdan bebek yapmama kararı alın, en azından zavallı çocuğun günahına girmezsiniz. Şiddet ortamında büyüyen çocuklara ne olduğundan haberiniz var mı sizin? Bizim kadınımızın yaptığı en büyük yanlış bu işte. Dayak yer affeder, düzelir der, çocuk olursa düzelir der falan... Dayak yemenin ötesi yoktur hanımefendi, dayağa razı gelen kadının da kendisine saygısı yoktur, net yani.

konu sahibesi bazilarinda anlama kitligi var sen yrma kendini , hala doven adamdan niye çocuk yaptin diyolar
korunuyorken oldugunu anlamak çokmu zor acaba
bu arada spiral kaymismi, eminmisiniz hamilelikden
dr a gidin bi an once spiral fetusun bi yerine takiluysa gebelik sonlandirilir zaten
hem spiral hem bebek var sa içerde bu çok tehlikeli

Allah yardimciniz olsun ..
sunu bunu yap diye vercek akil bulamadim çok karmasik bi durum

Herkese merhaba.. Derdim başımdan aşkın nerden başlasam.. Eşimle 4 sene önce tanıştık 6 aylık flortten sonra evlendik.sevgiliyken hiçbişeyime karışmayan bir adamdı.nikahın kıyıldığı gün içinde tuttuklarını dışarı yansıtmaya başladı, düğün olduktan sonra hepsini döküldü.ben şaşkınlıktan hiçbişey yapamadım.neyse dedim geçer, onlar geçti evet ama başka şeyler başladı.özünde iyi bi insan.her dediğimi yapmaya çalışır, evinden hiçbişeyi eksik etmez, gezdirir yedirir içirir. Ama tum bunları bir anda siler götürür uyguladığı şiddet.2 sene içinde 3-4 defa şiddet uyguladı bana.hepsinde ailemin evine döndüm.ama onun ailesi hiç duymadı olanları.Ofke kontrol problemi olduğunu bildiğim için affettim çünkü sadece bana değil etrafındaki herkese böyle. Ofke kontrolünü sağlayamıyor, çocukluğundan gelen sebeplerden ötürü.psikiyatriste gittik.ilaç kullanmaya başladı affetmem karşılığında.uzun sure kullanıp kendi kendine bıraktı.ama her şey iyiydi daha kontrollüydü.sonra bebek kararı aldık.şuan 6 aylık bi kızım var.geçtiğimiz kandil günü yine ortada hiçbi sebep yokken şiddet uyguladı.polisi aradım.uzaklaştırma kararı verildi bir ay.boşanmaya kesin kararlıydım.hala da öyleyim sanırım. Ama sorun şu ki iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napmam gerektiğini bilmiyorum. Sinirlerim harap oldu. Aldırıyım diyorum bu vebale nasıl girerim bilmiyorum, affedemiyorum da içimde. Şuan kimsenin haberi de yok bu durumdan.. Bu arada 27 yaşındayım, üniversite mezunuyum.şuan çalışmıyorum. Dışardan bakan bi gözle ne yapmamı önerirsiniz?

Sırf şiddet uygulayan birine "aslında özünde iyi bir insan" dediğiniz için size zerre üzülmedim.
Karınısını döven adamı aklamak için saçmalamışta saçmalamışsınız.
Yok geçmişte problemi varmış, yok öfke kontrol problemi varmış ama aslında iyiymiş...

Dönün efendim evinize...
Bu devirde bu kadar iyi bir insanı çocuklarınıza baba, kendinize koca yapmanız için bulunmaz fırsat...

Amaan...
Evli değilim ama bana el kaldıracak erkek anasının karnından doğmadı, tamam mı? Olur da hayat ne gösterir, eşim olacak insan bana tokat atmak gibi bir hata yaparsa bu onun hayatının hatası olur, ona bu dünyayı dar ederim, hayatımdan çıkarmakla kalmaz bedelini çok ağır ödetirim, anladınız mı? Konu sahibi ikinci çocuğunu yapmış yani. Herkes şiddete razı gelecek diye bir kural mı var? Sorunsuz evlilik yoktur evet ama şiddet uygulamak ne ya? Bir kere şiddet uygulayan insan bunu yine yapar yine yapar, bunu akıl edemeyen insanın da kendi sorunu yani. En ufak kavga derken kastettiğiniz şey en ufak bir şiddet olayıysa evet, bebek yapmama kararı alın. Size en ufak bir boyuttta da olsa şiddet uygulayan bir adamdan bebek yapmama kararı alın, en azından zavallı çocuğun günahına girmezsiniz. Şiddet ortamında büyüyen çocuklara ne olduğundan haberiniz var mı sizin? Bizim kadınımızın yaptığı en büyük yanlış bu işte. Dayak yer affeder, düzelir der, çocuk olursa düzelir der falan... Dayak yemenin ötesi yoktur hanımefendi, dayağa razı gelen kadının da kendisine saygısı yoktur, net yani.
Evli değilim diyorsanız bunları konusmak suan için anlamsız umarım sorunsuz mükemmel bir evlilik yasarsınız :KK14:

Evli değilim diyorsanız bunları konusmak suan için anlamsız umarım sorunsuz mükemmel bir evlilik yasarsınız :KK14:
Siz kadınların dayak yiyip oturması gerektiğini düşünen taraftaysanız zaten benim konuştuğum her şey sizin için anlamsız olacaktır. Bunun evlilikle alakası yok, şiddetin evlilikle alakası yok. Şiddetin, kendine saygı ile alakası var. Başkasını bilemem ama ben bana şiddet uygulayan (hatta uygulayan falan değil uygulama girişiminde bulunması bile yeterli) bir erkeği sevmeye ve onunla aynı yatağa girmeye devam edebilecek bir mideye sahip değilim, konu sahibi ikinciye hamile kalmış yani, çocuk mevzusunu ben kendim açımdan konuşmuyorum bile. Ben evlilikte sorun olmaz diye bişey söylemiyorum ama şiddet çok farklı bir olay, şiddet çözümü olan bir sorun değil. En azından çözümü, düzelir diye devam etmek, affetmek, üstüne iki tane de çocuk yapmak değildir. Ama belli ki siz öyle düşünmüyorsunuz, size göre şiddet göz yumulabilecek birşey herhalde, öyle bir izlenim verdiniz.

Ortada tutarsızlık var. Siz bu adamın dayak attığını biliyorsunuz, tamam tedavi görüyordu demişsiniz ama tedavilerin her zaman işe yaramadığını hepimiz biliyoruzdur heralde.. Siz bu halde onu kabul etmişsiniz. Yani tekrardan dayak yemeyi göze almışsınız. O halde ses etmemeniz gerekirdi.

Boşanmaya yakın bu kadar yeni bir gebelik nasil noluyor pardon ?
Son sevişmelerinizi mi yapıyordunuz ?
Bu nasıl birsey anlamıyorum ben bosanacak duruma geliniyor ama sevismekten geride kalmıyorsunuz maşallah.Super devam son güne kadar.
Bana da enterasn geldi madem oyle cocuk yapick yakinlik hangi ara bebege yazik gunah bktm haykirmakta nasil kaderiyle oynuyorlar yine yapsn bebegi bosanirsa bosansn acaba baska evlilik yapmayimi planliyor englmi olr dye dusunuor bide universite mezunuyum die not dusuluyr gercektn utamiyorm okudukca byleseyleri acaba o bebegn duycagi aciyi hissetmiyormu bence bu durum CINAYETTIR

Siz kadınların dayak yiyip oturması gerektiğini düşünen taraftaysanız zaten benim konuştuğum her şey sizin için anlamsız olacaktır. Bunun evlilikle alakası yok, şiddetin evlilikle alakası yok. Şiddetin, kendine saygı ile alakası var. Başkasını bilemem ama ben bana şiddet uygulayan (hatta uygulayan falan değil uygulama girişiminde bulunması bile yeterli) bir erkeği sevmeye ve onunla aynı yatağa girmeye devam edebilecek bir mideye sahip değilim, konu sahibi ikinciye hamile kalmış yani, çocuk mevzusunu ben kendim açımdan konuşmuyorum bile. Ben evlilikte sorun olmaz diye bişey söylemiyorum ama şiddet çok farklı bir olay, şiddet çözümü olan bir sorun değil. En azından çözümü, düzelir diye devam etmek, affetmek, üstüne iki tane de çocuk yapmak değildir. Ama belli ki siz öyle düşünmüyorsunuz, size göre şiddet göz yumulabilecek birşey herhalde, öyle bir izlenim verdiniz.
Benim fikrimi degil sizin yorumunuzu konuşuyoruz konu sahibinin kararlarını yargılamakla aşagılamakla degil varsa fikrinizi söyleyerek yardımcı olabilirsiniz konu ne olursa olsun simdi sizle şiddet ne kadar kötü diye tartışmak niyetinde değilim sizin için temennilerimi söyledim umarım umdugunuz gibi bir evlilik yasarsınız ki ben buna eminim :KK51:

Bana da enterasn geldi madem oyle cocuk yapick yakinlik hangi ara bebege yazik gunah bktm haykirmakta nasil kaderiyle oynuyorlar yine yapsn bebegi bosanirsa bosansn acaba baska evlilik yapmayimi planliyor englmi olr dye dusunuor bide universite mezunuyum die not dusuluyr gercektn utamiyorm okudukca byleseyleri acaba o bebegn duycagi aciyi hissetmiyormu bence bu durum CINAYETTIR
Bu durumun bencesi sencesi yok, direkt cinayet..

Bu durumun bencesi sencesi yok, direkt cinayet..
Haklisin sinirden cumlenin gelisi gidisine dkkt edemedim ck seyler yazardm da silinir brdan yazdigim ve kaldirilr uyeligim ALLAH cc bylelerine bebek verio kimide gece gunduz yalvario bebegi olsn dye uzuluorm ck sinirleniorm hep bu muhabbt kocam syle yok byle ne basit muhabbt bunlar okdr kotuyse bu bebek nasil gelio yerlesio kucagina okdr kolaymi ya

Benim fikrimi degil sizin yorumunuzu konuşuyoruz konu sahibinin kararlarını yargılamakla aşagılamakla degil varsa fikrinizi söyleyerek yardımcı olabilirsiniz konu ne olursa olsun simdi sizle şiddet ne kadar kötü diye tartışmak niyetinde değilim sizin için temennilerimi söyledim umarım umdugunuz gibi bir evlilik yasarsınız ki ben buna eminim :KK51:
Temennileriniz için teşekürler ama burada benim nasıl bir yorumla yardımcı olmaya çalışacağıma da ben karar veririm, herkesin yorumu kendine.

Burda belki taslanacagim ama sana yikik dokuk bi ailenin, vebal almak istemedikleri icin dogurulmus bi cocugu olarak konuşuyorum. Bakamayacaksan kesinlikle dogurma. Aile sicakligi veremeyeceksen, gelecek saglayamayacaksan dogurma. Varligida gördüm, yokluguda. Yokluk bile ailemin paramparca olusu kadar koymadi bana. Daha 5 yasindayken keske dogmasaydim, keske ölsem diye dua ederdim. Annem yada babam ölürse ikisi olmadanda yapamam nolur öleyim diye dua ederdim. Sonuc olarak babam vefat etri. Yasadim ama ne kadar babami sevmesemde eksik yasadim.
Çok geçmiş olsun.
Ama her hayat sizinki gibi olmayabilir.
Bence bu büyük bi vebal. Bizler yanlışlıkla bile bi canlının bi hayvanın ölümüne sebep olmak istemeyiz.
Bu henüz doğmamış bile olsa bi yavru.

Çok geçmiş olsun.
Ama her hayat sizinki gibi olmayabilir.
Bence bu büyük bi vebal. Bizler yanlışlıkla bile bi canlının bi hayvanın ölümüne sebep olmak istemeyiz.
Bu henüz doğmamış bile olsa bi yavru.

Teşekkür ederin. Siddete meyilli bi adam ki zaten bi yavrusu daha var. Degisecek olsa ilkinde degisirdi zaten. Kafasina saksi dusmesi lazim bu saatten sonra degismesi icin

Doğur yada doğurma diyemem senin bedenin senin kararın....

Ama bu adamla yuva olmaz tek başına yaparım ben diyorsan evlat bu kolay kolay kıyamazsın Rabbim yardımcın olsun...

Herkese burdan atip tutmak yargilamak kolay, gel gelelim bunlari yasayan konu sahibi.. bi kaci yok iliskiyemi girdin bilmem ne demis, sonucunda evliligini kurtarmak adina elinden geleni yapmis ve bu adam bi gelisme gostermis. bi sekilde evlilik hayati devam etmek zorunda yani simdi kadinin yatak odasini mi sorgulayalim? Konu sahibine gelince canim cocugu aldirma yada aldir diyemeyiz bu hayati sen yasiyorsun ben olsam aldirmam ama herkesin kendi hur fikri. Allah yardimcin olsun

Valla yerinizde olsam ne yalan söyliyim çocuğu aldırır adamıda boşardım. Evet günah ama o babaya çocuk yapmakta günah ya. Birde üstüne boşandıktan sonra hayatımı dahdaa zora sokucak bir durum ne yazıkki. Belki taşlanıcam ama senin durumunda olsam bebeği aldırır ve boşanırdım.Benim için gerçek bu.

Back
X