Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
,senın kader dediğin kişinin kendi tercihi,ben sana cevap verıırmde konu dıne gider,o doğacak çocuğu ımkansızlıklar içinde buyutsun,onun işlediği gunahlar ne olcak,hım,
konu sahibi hanımefendi üniversite mezunu meslek sahibi.gayette çocuklarını büyütür yetiştirir.nasıl bir yaklaşımdır bu sizlerdeki aldır gitsin kafası.ben sana cevap verıırmde konu dıne gider,o doğacak çocuğu ımkansızlıklar içinde buyutsun,onun işlediği gunahlar ne olcak,hım,
bu nasıl düşünce,üniversite mezunlarınımı ıyı çocuk yetıştırıyor,oysa bizi yetıştıren nesılde parmakla sayılıyor lisans mezunlarıkonu sahibi hanımefendi üniversite mezunu meslek sahibi.gayette çocuklarını büyütür yetiştirir.nasıl bir yaklaşımdır bu sizlerdeki aldır gitsin kafası.
siz belli ki hep başka yerden anlacayacaksınız. tabi ki bizleri yetiştirenler apayrı ,eskiyi şimdiye kıyaslamak doğru olmaz bu nesilde değil mi ? bu zamana çocuk yetiştirmek çok zor . kolayca iş bulması ,iyi bir geliri olması üniversite mezunu olduğu için daha olasılıklı. bunu bu amaçla yazmıştım.bu nasıl düşünce,üniversite mezunlarınımı ıyı çocuk yetıştırıyor,oysa bizi yetıştıren nesılde parmakla sayılıyor lisans mezunları
Ne dinen ne vicdanen kabul edilebilir bişey değil kürtaj.. Bi doktor anlatıyodu kürtajı,bebek ters yöne kaçıyomuş,kalp atışları hızlanıyomuş ve çığlık atar gibi ağzını açıyomuş.. O yazıyı okurken bile ağlamıştım ki bu anın video çekimini de yapmış o doktor özel aletlerle.. Belki denk gelip okumuşsundur.. O yaşam hakkını sen vermedin ki sen alasın.. Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama bebeğine kıyma nolur..Sanırım aldıramıcam zaten. Sağolun yazdıklarınız için bu saat oldu gözüme uyku girmiyoeşim konusunda fikre ihtiyacım var şimdi.. Kotu konuşmak istemiyorum ama bu hamilelik nerden çıktı şimdi diye düşünmeden edemiyorum.. Ben yalnız başıma bunu kaldıramam, eşimle barışmayı da kaldıramam şuan.. Ailem öğrendiğinde ne diyecek bilmiyorum.. O lanet olası adamla bir araya gelmekte ölüm gibi bir şey.. Bu hamileleik surecini yalnız geçirmek ve babasız o çocuğu doğurmakta.. Hangi şekilde ölmeliyim acaba?
Videoyu izlemeye cesaretim yok anlattıklarınız canımı yakmaya yetti.. Aldıracak vicdansızlığa sanırım sahip değilim şartlar ne olursa olsun.Ne dinen ne vicdanen kabul edilebilir bişey değil kürtaj.. Bi doktor anlatıyodu kürtajı,bebek ters yöne kaçıyomuş,kalp atışları hızlanıyomuş ve çığlık atar gibi ağzını açıyomuş.. O yazıyı okurken bile ağlamıştım ki bu anın video çekimini de yapmış o doktor özel aletlerle.. Belki denk gelip okumuşsundur.. O yaşam hakkını sen vermedin ki sen alasın.. Allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama bebeğine kıyma nolur..
Her neyse, yazdıklarım benim şahsi düşüncelerimdi, ifade etmekte de özgürüm.sürekli atlamak ifadesini kullanmışsınız, pek kibar olmamış.
sizin yorumunuza yanıt vermemin nedeni konudan bihaber bir yorum oluşu, konu sahibinin 2 sayfada bir yanıtladığı kısımları es geçip hala aynı noktalara vurgu yapıyor oluşu.
sizin yorumunuzda beni kişisel olarak ne ilgilendirebilir, elbette konuya katkı olacağını düşündüğüm için cevapladım.
atladın atladın yazacaksanız ama rica ediyorum burada kalsın, hiç gerek yok.
Herkese merhaba.. Derdim başımdan aşkın nerden başlasam.. Eşimle 4 sene önce tanıştık 6 aylık flortten sonra evlendik.sevgiliyken hiçbişeyime karışmayan bir adamdı.nikahın kıyıldığı gün içinde tuttuklarını dışarı yansıtmaya başladı, düğün olduktan sonra hepsini döküldü.ben şaşkınlıktan hiçbişey yapamadım.neyse dedim geçer, onlar geçti evet ama başka şeyler başladı.özünde iyi bi insan.her dediğimi yapmaya çalışır, evinden hiçbişeyi eksik etmez, gezdirir yedirir içirir. Ama tum bunları bir anda siler götürür uyguladığı şiddet.2 sene içinde 3-4 defa şiddet uyguladı bana.hepsinde ailemin evine döndüm.ama onun ailesi hiç duymadı olanları.Ofke kontrol problemi olduğunu bildiğim için affettim çünkü sadece bana değil etrafındaki herkese böyle. Ofke kontrolünü sağlayamıyor, çocukluğundan gelen sebeplerden ötürü.psikiyatriste gittik.ilaç kullanmaya başladı affetmem karşılığında.uzun sure kullanıp kendi kendine bıraktı.ama her şey iyiydi daha kontrollüydü.sonra bebek kararı aldık.şuan 6 aylık bi kızım var.geçtiğimiz kandil günü yine ortada hiçbi sebep yokken şiddet uyguladı.polisi aradım.uzaklaştırma kararı verildi bir ay.boşanmaya kesin kararlıydım.hala da öyleyim sanırım. Ama sorun şu ki iki gün önce hamile olduğumu öğrendim. Şimdi napmam gerektiğini bilmiyorum. Sinirlerim harap oldu. Aldırıyım diyorum bu vebale nasıl girerim bilmiyorum, affedemiyorum da içimde. Şuan kimsenin haberi de yok bu durumdan.. Bu arada 27 yaşındayım, üniversite mezunuyum.şuan çalışmıyorum. Dışardan bakan bi gözle ne yapmamı önerirsiniz?