akadaşlar merhaba kocam bana sürekli küfür ediyor biz misafirliğe gittik görümceme sorunlu evlilik geçiriyor yatakları ayırmışlar biz eve geldik ertesi gün kavga etti yatakları ayırdı iki gün sonra bu yanlış dedim neden yapıyorsun dedim sonra bozağızımı sıktı ben buna karşıyım dedim yatak ayırma küslük istemiyrum dedim bu 1 ay böyle sürdürdü. ben boşanacam ayrılıcam diyip duruyor ne yapcam bilmiyorum bana sürekli beddua küfür ediyor bense hiç küfür etmem bu durumdan çok rahatsız oluyorum sürekli küsüyor hakaretler ediyor sürekli boşanıcam, yemek yemiyor ayrı yiyiyoruz ailesinin yanında ben yokmuşum gibi davranıyor beni onların yanında aşalıyor, görümcen yalnız ayrılık aşamasında ayrı yaşıyorlar onlardan gördüğünü bizim evlilğimize uyguluyor şimdi bizde ayrıyız. görümcem sürekli arıyor her haftasonu bişe oluyo hayatında tabi bizde etkileniyoruz onun güzünden evliliğimizi yaşıyamıyoruz o teselli etmekten onun sorunlarını dinlemekten hafta sonraları sürekli kocamı arıyor 3 4 defa mutsuz haberler veriyor tabi bizim eğlenecek bişeyler yapacak canımız olmuyor eşimin aklı sürekli görümcemde.
aynen akılsız bacısı dedi zaten önce ben benim sorumlarım varken başkasının sorunlarını ilgilenmem diye evlendik evleneli hep onun sorunları ile uğraşıyoruz
sen görümcenle evlenmişsin..sorunlu bir ailede yaşamak zordur..böylelerine 7 deliler derler
eşim sürekli küfür ediyo bana or.pu dedi çok üzüldüm bu sözü duyacak ne yaptım ben hiç bişe düğünüz vardı akrabamın çocuğunun o gittik zaten hep kavga ediyordu bende hep ona bak kavga istemiyorum bıktım artık yapma diyordum herşeyi sorun ediyor takıntı yapıyor. neyse düğüne gittik o sabaha döndi ben 3 gün kaldı m geldim hoşgeldin demedi. başladı kavga etmeye küfür etmeye ve bana or. pu dedi çok zoruma gitti kaldıramıyorum laflarına sonra geldi bana saldırdı boğazımı sıktı. kavga ettik bak dedim bana bi daha dokunma biter bu iş dedim ayrı uyuduk zaten hep yaptığı şey sabah kalvaltı hazırlıyorum kahve nerde dedi bende dibinde 1 kaşık bile yoktu bozulmuştu döktüm ben içmiyim diye döktün dedi bende senin kahvenimi kıskanıcam bozulmuştu dedim kahve bozulmaz dedi git al zor bişemi al iç dedim kahvaldı hazırladım oturdu yedi yeni kavga etmeye küfür etmeye başladı kendine gel dedim küfürleri sıraladı bana tokat attı or pu dedi delirdim sen ne yapmaya çalışıyorsn dedim böyle yaparak evliliğimizi bitiriyordun dedim bana saldırdı git dedim evden ben iş yapıcam dedim tabi elim ayağım titriyo sinirden eşyalarını aldı gitti bunları defalarca yaptı bundan 4 5 defa gene evden gitti boşanıcam diye hep ben gönlünü aldım hep ben yakınlık gösterdim özür diledim bi adım atmadı hiç özür dilemedi. artarak yaptığı yanlışları devam etti. evlilik bu değil dedim senin gördüğün evlilik bumu dedim evet dedi daha önce yaptığında affettim sordum bana böyle mi davranıcam evet yine yapım dedi. yaptıklarından hiç pişmanlık duymadı
bu kocanın hayatında başkası olabilir mi acaba?...belki seni kendinden soğutup kolayca boşanmanı sağlayacak..eğer başka bir kadın yüzünden boşanacağını anlarsan inat edip boşanmazsın diye bahsetmiyordur.olabiliyor böyle şeyler..öyle yada böyle bir kadınsın sen öyle kocanın kahrı çekilmez..inşallah çocuk yoktur
ikiside birbiriyle kafayı bozmuşlar evliliği yıllardır sorunlu 1 senedir evi ayırdı biz de şimdi o durumdayız abisine bel bağlamış iki çocukla ne yapar abide onla çocuklarıyla kafa bozmuş neden evlendi o zaman benim hayatımı mahvetti
ben sana diyeyim..bu ikiliden sana hayır gelmez..sen tanımadınmı evlenmeden evvel bu kocanı ailesini?
tanımadım 2 ay içinde olup bitti herşey ahh bilsemydim yaparmıydım bilemiyorum çünkü eşimi çok seviyordum. zaten ayrılmamıza mutlu oluyo öyle düşünüyorum abisine kavuşacak ama ben kaldıramam bu davranışları
sende benim gibi 2 ay içinde kandırılmışsın..sevgi aşk tuzaktır..aşık olunca göz hiçbirşeyi görmüyor..allahtan benim gibi çocukların yok şanslısın yine..ya birde çocukların olsaydı bu herif seni boşasa ayrı bir sıkıntı olurdu..şimdi boşasın dert etme ala koca bulursun.bu kötü evliliğinde sana tecrübe olur..aşk evliliği değil mantık evliliği yapmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?