- Konu Sahibi yagmurecrn
Herkeze merhabalar..üyeliğim yeni sayılır kızlar...her evli gibi benimde eşimde problemlerim var tabii fakat her problem gibi bir değil orası ayrı.neyse 2.5 senelik evli ve 16 aylık bi kızımız var.Çook zor,çook kötü günler geçirdim halada bi keşmekeşin içindeyim kızımla..ama artık yeter! yaşım 23 şuanda ölene kadar böyle çekmek zorunda değilim die düşünüyorum.şimdi diyceksiniz problemler ne;? hemen söyliyim..eşim sorumsuz,tembel,doğru düzgün çalışmaz etmez..bunlar beni ayrı yedi bitirdi usandırdı anlatmaya mecalim yok çok zor çok!birde diğer tarafları varki;kötü dili,kırıcılığı,kadir kıymet bilmezliği,sadakatsizliği..yazarken bile inanın üzülüyorum..ben çokk sevdim onu 17 yaşında tanıdım deli gibi sevdim evlendim onunla için titrerdi,gözüne bakardım,çok uğraştım,çok değer verdim hep affedici,tatlı dilli bağışlayıcı ve orta yol bulucu oldum ama bu gün şuan dum dum diyebiliyorum çünkü bana yaptıkları ve yapmadıkları içimi kuruttu,soğuttu taşa çevirdi kendisine karşı!bu hisleri duyduğum için bile üzülüyorum..şuan son şansı şu yönden ki kendisi dükkan açıcak onu bekliyorum sabırla ne değişçek derseniz bakalım son yol bizim için bu bunu biliyo artık ya adam gibi işne sahip çıkar tabi bizede ve bu tutarsızlıkları değiştirir yada artık buraya kadar diycez..yani diycem! neyse atladığım bişey yada sorucağınız bişey olursa yazarım tekrarda sorum şu ki çok şükür ailem arkamda ama cesaretim yok boşanmaya yani hep boşanmak,zorlukları,güçlükleri konuşuyoruz ya ben boşanmak ve ardından gelen mutluluk,huzurdan konuşalım istiyorum...istiyorum ki belki biraz cesaret ve teselli olur..kolay olmıycaktır muhakkak ama benim gibi tüm yolları denemiş ve hep çıkmaza düşmüşler için belki mutluluk getiren bi yol ancak budur