Boşanmak ve ardından gelen?

yagmurecrn

Herseye rağmen... :)
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
106
0
46
İstanbul
Herkeze merhabalar..üyeliğim yeni sayılır kızlar...her evli gibi benimde eşimde problemlerim var tabii fakat her problem gibi bir değil orası ayrı.neyse 2.5 senelik evli ve 16 aylık bi kızımız var.Çook zor,çook kötü günler geçirdim halada bi keşmekeşin içindeyim kızımla..ama artık yeter! yaşım 23 şuanda ölene kadar böyle çekmek zorunda değilim die düşünüyorum.şimdi diyceksiniz problemler ne;? hemen söyliyim..eşim sorumsuz,tembel,doğru düzgün çalışmaz etmez..bunlar beni ayrı yedi bitirdi usandırdı anlatmaya mecalim yok çok zor çok!birde diğer tarafları varki;kötü dili,kırıcılığı,kadir kıymet bilmezliği,sadakatsizliği..yazarken bile inanın üzülüyorum..ben çokk sevdim onu 17 yaşında tanıdım deli gibi sevdim evlendim onunla için titrerdi,gözüne bakardım,çok uğraştım,çok değer verdim hep affedici,tatlı dilli bağışlayıcı ve orta yol bulucu oldum ama bu gün şuan dum dum diyebiliyorum çünkü bana yaptıkları ve yapmadıkları içimi kuruttu,soğuttu taşa çevirdi kendisine karşı!bu hisleri duyduğum için bile üzülüyorum..şuan son şansı şu yönden ki kendisi dükkan açıcak onu bekliyorum sabırla ne değişçek derseniz bakalım son yol bizim için bu bunu biliyo artık ya adam gibi işne sahip çıkar tabi bizede ve bu tutarsızlıkları değiştirir yada artık buraya kadar diycez..yani diycem! neyse atladığım bişey yada sorucağınız bişey olursa yazarım tekrarda sorum şu ki çok şükür ailem arkamda ama cesaretim yok boşanmaya yani hep boşanmak,zorlukları,güçlükleri konuşuyoruz ya ben boşanmak ve ardından gelen mutluluk,huzurdan konuşalım istiyorum...istiyorum ki belki biraz cesaret ve teselli olur..kolay olmıycaktır muhakkak ama benim gibi tüm yolları denemiş ve hep çıkmaza düşmüşler için belki mutluluk getiren bi yol ancak budur

canım öncelikle zor bir aşamadasın.bazı erkek türleri vardır.çalışmayınca ömrü billah sürekli bi işte çalışmaz.eniştemden biliyorum.halam 13 sene falan dayandı.eniştem çalışmadı sorumsuz anlayışsızdı.halam baktı olmuyor.kendi evlere temizliğe cocuk bakmaya basladı.eniştemdende boşandı.şuan hala çalışıyor.inşallah eşin değerini bilir e sei yanlız bırakmaz bu konuda bi daldan tutp çalışır.

Hakkinda hayirlisi olsun canim güzel önemli koyuya deginmissin Sen cok sanslisin ki ailen destekci arkanda bosansan bile
peki ya ailesi olupta desteginden ziyade varliklari bile hissedilmeyen köstek olan aileleri olan cevplarini merak ediyorum ben ne acidir ki böyle zor durumda olan kadinlarimiz var onlar icin cok cok daha zordur

Öncelikle Allah sabır versin diyorum size arkadaşım.
Peki şu an belirli bir işi yoksa nasıl geçiniyorsunuz?
Bir de "sadakatsizlik" demişsiniz. Bu zaten tek başına ayrılma nedeni, bunu açar mısınız?

Boşanmak da zor... Boşanma sonrası süreç de...
Ancak şimdiki yaşadığınız hayattan emin olun ki daha kolay!
İnsanın alıştığı evinden,eşinden,düzeninden kopması öyle güle oynaya olmuyor bilirim... Ama inanın bana bir gün güneş doğuyor ve bambaşka bir insan olarak hayata başlıyorsunuz!
Seçim sizin! Her gün evde acı çekerek yavaş yavaş tükenmek mi yoksa bir anda kangren olmuş kolu koparmak mı?

Vesselam.......

Kızlar çok saolun,çok incesiniz cevap verdiğiniz,ilgilendiğiniz için..Öncelikle sorularınıza cevap veriyim;
çalışmıyor o zaman nasıl oluyor şöyleki kendisi berber ve canı istediği zaman kalkar gider ancak 2 olur 3 olur ben başında kalksana,hadisene vs..yani tam çalışmıyo değill de aman ne bilim öyle işte...
sadakatsizlik se ben hamileydim kendisinin bi sohbet sitesinde yazışmalarını yakaladım ama gitmedim bu olayın üzerine,kapattım,kurcalamadım.ama unutmadımda ya dahası varsa derim??? sonra neyse boşver derim! neyse boşverelim şimdi!

Biriniz demiş ya yaşadığınız hayattan daha kolay ama o süreç zor...ama elbett güneş bi gün doğuyor diye ne güzel demiş..çünkü biz köprüden önce son çıkıştayız Allahım bana ve benim gibilere kolaylık versin,sabır versin...O güneş üzerimize öyle güçlü doğsunki bu günleri bize birdaha hiiç aratmasın! Keşke düzelecek bişeyler kalmıştır tabi ve düzeltmek için uğraşan eşler vardır da ama yoksada napalım kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…