BOŞANMAK VE DEPRESYON

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
Arkadaşlar,
boşanma öncesi dönemdeyim, oğlum 2 aylık, haklı sebeplerim de var:şiddet,çocuğa karşı sorumsuzluk, hakaret gibi
baba evindeyim ama babamın evi elin evi gibi geliyor, burada oğlumla kalınca sanki babama yük oluyorum, babam çok seviyo oğlumu görünürde şimdilik bir sıkıntı da yok ama düzenimi bozmuş hiisediyorum, sanki çocuğa tek başıma bakamayacakmış gibi geliyor, bir anne baba çocuk görsem ağlıyorum, sürekli acaba bu evlilik kurtulmaz mıydı diye düşünüyorum ve uyuyorum, hep uyuyorum, çocuğa annem bakıyo.herşeyin 1yıliçinde bitmesi garip geliyor, kendimi eksik hissediyorum, acaba çok mu katı davrandım ona karşı diyorum ve arıyorum onu telefona bile bakmıyor, sevilmiyorum, önemsenmiyorum, çocuğum da önemsenmiyor
öffffffffff
babam hep onu savunurdu, gerçek yüzünü en sonunda gördüve bu adam para delisi bu adamdan bir cacık olmaz dedi...

Baban dogru soylemis. Cok sorunlu bir esin var. Yavrun icin dik durmalisin. Senin kendini bırakmaman lazim. Simdi olmasa bir vakit sonra yine ayni seyler olacakti

Arkadaşlar,
boşanma öncesi dönemdeyim, oğlum 2 aylık, haklı sebeplerim de var:şiddet,çocuğa karşı sorumsuzluk, hakaret gibi
baba evindeyim ama babamın evi elin evi gibi geliyor, burada oğlumla kalınca sanki babama yük oluyorum, babam çok seviyo oğlumu görünürde şimdilik bir sıkıntı da yok ama düzenimi bozmuş hiisediyorum, sanki çocuğa tek başıma bakamayacakmış gibi geliyor, bir anne baba çocuk görsem ağlıyorum, sürekli acaba bu evlilik kurtulmaz mıydı diye düşünüyorum ve uyuyorum, hep uyuyorum, çocuğa annem bakıyo.herşeyin 1yıliçinde bitmesi garip geliyor, kendimi eksik hissediyorum, acaba çok mu katı davrandım ona karşı diyorum ve arıyorum onu telefona bile bakmıyor, sevilmiyorum, önemsenmiyorum, çocuğum da önemsenmiyor
öffffffffff
babam hep onu savunurdu, gerçek yüzünü en sonunda gördüve bu adam para delisi bu adamdan bir cacık olmaz dedi...

Baban iyi kötü arkandaymış sakın kararından cayma pişman olursun

barışsan bile eninde sonunda yine sorun çıkacak belli

iyi adam olsa 2 aylık bebeğini lohusa eşini arayıp sorar.

ben eski konularinizi bilmiyorum ve buyuzden olumlu yorum yazicam..
esinizi aramaya ara verseniz ve herseyi bi oluruna biraksaniz daha iyi olmaz mi? siz aradikca onun zamaninda yaptigi olumsuz hareketleri pekistiriyorsunuz..
Esinizin ailesiyle sizin ailenizin arasi iyiyse buyukler de biraraya getirebilirler sizi belki..
siddete gelince cok ama cok cirkin,bu sorun cozulmeden zaten yeniden birlikte olmayi dusunmeyin bile..ama cocuga karsi ilgisizlik sorumsuzluk..2 ayliksa bebeginiz,bunun icin esinize zaman tanimalisiniz.benim esim ogluma tam tamina 1 senede alisti:KK14: ..simdi ise esim oglumuzu tepesinden indirmiyor,oglumda babasi icin deli oluyor..
eve gelen minik aile bireyi bi sureligine dengeleri altust ediyor ve zamanla hersey rayina giriyor..:KK25:

Baban iyi kötü arkandaymış sakın kararından cayma pişman olursun

barışsan bile eninde sonunda yine sorun çıkacak belli

iyi adam olsa 2 aylık bebeğini lohusa eşini arayıp sorar.
beni boşver, bebeği sormuyo bugün tsh ölçümüne götürüdüm, biraz yüksek, canım sıkkın ağlıyorum ona mesaj attım açmayınca teli, geri dönüş yapmadı...oğlumuz umrunda bile değil, nasıl bir babalık bu
çocuğu babanın üzerine yazdıralım demişti, babam ilgisiz davranınca madem bakmıcaksın benim üzeirme geçirin çocuğu dedi, ben çocuğu evlatlık olarak babana veriyorum, ne senle bağlantım kalsın ne de çocukla, 5 yıl sonra evlenicem, benim çocuklarım olacak dedi.gerçektn evlatlık verirmiydi bilmiyorum

Babanin evine elin evi demen cok yanlis. Sakin onlarin duyacagi sekilde böyle konusma arkadasim, gücüne gider. O evde büyüdün sen. O evden gelin ciktin. Ayrilmakla da en dogrusunu yapmissin bence. Hakaret, sorumsuzluk, ... böyle bi evliligi kurtarsan ne olur kurtarmasan ne olur. Yine ayni seyler olmicak mi? Kendini güclü görürsen güclü olursun.

beni boşver, bebeği sormuyo bugün tsh ölçümüne götürüdüm, biraz yüksek, canım sıkkın ağlıyorum ona mesaj attım açmayınca teli, geri dönüş yapmadı...oğlumuz umrunda bile değil, nasıl bir babalık bu
çocuğu babanın üzerine yazdıralım demişti, babam ilgisiz davranınca madem bakmıcaksın benim üzeirme geçirin çocuğu dedi, ben çocuğu evlatlık olarak babana veriyorum, ne senle bağlantım kalsın ne de çocukla, 5 yıl sonra evlenicem, benim çocuklarım olacak dedi.gerçektn evlatlık verirmiydi bilmiyorum

yazdigim olumlu yorumu geri aliyorum..cok uzuldum:KK43:

ben eski konularinizi bilmiyorum ve buyuzden olumlu yorum yazicam..
esinizi aramaya ara verseniz ve herseyi bi oluruna biraksaniz daha iyi olmaz mi? siz aradikca onun zamaninda yaptigi olumsuz hareketleri pekistiriyorsunuz..
Esinizin ailesiyle sizin ailenizin arasi iyiyse buyukler de biraraya getirebilirler sizi belki..
siddete gelince cok ama cok cirkin,bu sorun cozulmeden zaten yeniden birlikte olmayi dusunmeyin bile..ama cocuga karsi ilgisizlik sorumsuzluk..2 ayliksa bebeginiz,bunun icin esinize zaman tanimalisiniz.benim esim ogluma tam tamina 1 senede alisti:KK14: ..simdi ise esim oglumuzu tepesinden indirmiyor,oglumda babasi icin deli oluyor..
eve gelen minik aile bireyi bi sureligine dengeleri altust ediyor ve zamanla hersey rayina giriyor..:KK25:
ailesi beni istemiyo, boşanacağımızı duymuşlar, daha doğrusu bu karım beni bırakıyo diye amcasına söylemiş, ailesine haber uçurmuş, şimdi 1 yıldır konuşmadığı anası arıyo, boşanacağız diye seviniyorlar...torunlarını bir kez görmediler

ve sen hala bu adamı arıyorsun yapma etme bırak gitsin

o hayatına gayet devam edecekte sen etmeyecek misin ileride tüm bunları atlatınca sende kendine

oğlunla yeni bir hayat kurarsın evlenirsin belki güveneceğin biri çıkarsa belli mi olur.

ailesi beni istemiyo, boşanacağımızı duymuşlar, daha doğrusu bu karım beni bırakıyo diye amcasına söylemiş, ailesine haber uçurmuş, şimdi 1 yıldır konuşmadığı anası arıyo, boşanacağız diye seviniyorlar...torunlarını bir kez görmediler

ufff...insan cocuklari mutlu olunca mutlu olur ya..:KK43: bosverin,aslanlar gibi bakarsiniz evladiniza..hem oyle bi adamin babaligiyla buyuyecegine yavrunuz,daha sakin huzurlu bi ortam olan ailenizin evinde buyusun.
Allah yardimciniz olsun..

Babanin evine elin evi demen cok yanlis. Sakin onlarin duyacagi sekilde böyle konusma arkadasim, gücüne gider. O evde büyüdün sen. O evden gelin ciktin. Ayrilmakla da en dogrusunu yapmissin bence. Hakaret, sorumsuzluk, ... böyle bi evliligi kurtarsan ne olur kurtarmasan ne olur. Yine ayni seyler olmicak mi? Kendini güclü görürsen güclü olursun.
öyle hissediyorum, bu yatak bile batıyo yatarken, yatağımı arıyorum, kurduğumuz hayalleri.
ben gelinlik giymedim ki hiç, habersiz evlendik kot pantalonla.baba nikahtan sonra tanıdı damadını önce sevdişimdi nefret ediyo

Ben cok kizdim sana arkadasim. Silkelen ve kendine gel artik.
Kendi cocuguna bile merhameti olmayan bi adamdan kendine merhamet bekleme. Niye arayip duruyosun telefonuna bile bakmayan adami? Babamin evi el evi diyosun da baban seni istiyo sana kol kanat geriyo sen seni istemeyen seni birak evladini bile sahiplenmeyen kocanin pesindesin.

Depresyondaysan doktora git ve ilac tedavisine basla. Ayaga kalk cocugunun sana ihtiyaci var. O daha sut kuzusu onun babaya degil anaya ihtiyaci var.

Iyi bi avukat tut ve maddi olarak tum haklarini da al o adamdan tabi

ve sen hala bu adamı arıyorsun yapma etme bırak gitsin

o hayatına gayet devam edecekte sen etmeyecek misin ileride tüm bunları atlatınca sende kendine

oğlunla yeni bir hayat kurarsın evlenirsin belki güveneceğin biri çıkarsa belli mi olur.
çok yalnızım, hiç arkadaşım yok, kocam benim en iyi arkadaşımdı, kavga dövüşün arasında romantik anlar da olmadı değil

Ben cok kizdim sana arkadasim. Silkelen ve kendine gel artik.
Kendi cocuguna bile merhameti olmayan bi adamdan kendine merhamet bekleme. Niye arayip duruyosun telefonuna bile bakmayan adami? Babamin evi el evi diyosun da baban seni istiyo sana kol kanat geriyo sen seni istemeyen seni birak evladini bile sahiplenmeyen kocanin pesindesin.

Depresyondaysan doktora git ve ilac tedavisine basla. Ayaga kalk cocugunun sana ihtiyaci var. O daha sut kuzusu onun babaya degil anaya ihtiyaci var.

Iyi bi avukat tut ve maddi olarak tum haklarini da al o adamdan tabi
antidepresan kullanmak istemiyorum ama özellikle akşam olunca etraf kararınca daha çok umutsuzlaşıyorum, sanki dünya kapkara fgeliyo, gece ter içinde uyanıyorum

o haplar uyuşturuyor insanı, yapay mutluluk veriyo, sanırım yas dönemindeyim ve acımı yaşasam daha mı iyi acaba

Bence haklısınız antidepresan konusunda. Bütün gün uyuyup mala dönersiniz, onun yerine köpekler gibi acısını çekin, zehriniz aksın , sonra iyileşin. üzülmeyi, yas tutmayı, acı çekmeyi ertelemek bence sağlıklı değil, beyin ayılınca yine aaynı yer kaldığı yerden acımaya başlıyor.

Babam annemi alattığında annme de habire antidepresan içerdi, eve geliyorum kapıyı zor açar, uykuya devam, yemek ısıtır , uykuya devam. Kanepede ölü gibi yatar, hayatımın en iğrenç anlarıydı. Siz yapmayın. Çocuğunuz için dik durun, o heriften de hiçbir şey beklemeyin.

Üzülmeniz, b.k gibi olmanz normal, boşanıyorsunuz. Annem babamı pek sevmez mesela, aralarında büyük bir aşk falan da yok ama ldatıınca, evliliğim kötü diye çok çok bunalmıştı.Ondan önce de evliliği süper değildi ama çok çok üzüldü, o bile bu kadar üzüldüyse sizin üzülmeniz de normal tabi ki.

Gelecek kaygısı duymanıza da gerek yok benceö memursunuz, aileniz de var, gül gibi bakarsınız çocuğa. Arayıp sormayan baba yanında olsa ne olmasa ne ?

bakmıyorsun değil, bakamıyorum, gelecek kaygılarım var, nasıl olacak
Ne gibi kaygılar?
Diğer konularına baktım, memursun, 18 bin birikmiş paran ve en önemlisi sana sahip çıkan bir anne ve baban var..

Diğer tarafta seni hamileyken döven, çocuğunu önemseyen bir adam var, bu adamla hala birlikte olsan daha mı iyi olacaktı?

Senin yerinde olsam suan benim tek derdim bebeğim olurdu.. ve anladığım kadarıyla o kadar da kötü bir durumda degilsin.. ailen, mesleğin, paran..hepsi var

X