Bosanmak ve özlemek

gamzelim2012

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
468
200
303
Ankara
Mrb bosanali 2 ayi gecti onceleri gayet iyiyken yavas yavas özlemeye basladim ve bu durum beni korkutuyo. Tam tersi olmasi gerekmezmiydi. Ya da bi yanilsama mi surekli dusundugumden mi sanki cok mutluymusuz gibi iyi zamanlari geliyo aklima hic pismanlik yasamazken acabalar geliyo aklima. Butun resimleri onu hatrlatan herseyi atmalimiyim unutmak icin. Benzer seyler yasayan var mi artik bitse bu cile cok zormus. Herseye yeniden baslamak bosluk yalnzlk hissi...

Bana deger vermedigi icin sevgisini hissettirmedigi kaba oldugu icin. surekli kuserdi uzatirdi en ufak seyi cekilir gibi degildi ama sarılmalarini özledim.
İçinizde ona dair sevgınız bıtmemıs tam olarak. Alışkanlıklarda var.
Onunla hıc bır araya geldınızmı boşanmadan sonra.

Çok bişey yazmamissin ama zaten hicbirzaman değer vermemiş cnm bosverrr kendine değer ver öyle bir hayattansa az özle geçer gider kendiné ugraslar bul onu dusunmemeye çalış o seni kaybetmiş sen onu değil zaman geçecek sen unutacaksin o uzulecek

Aslinda ayrilirken sevgim bitmisti imkansizligini biliyorum evliligin ama zamanla ozledim oysa gecen hafta cok mutluydum aniden degisiyo duygularim. Yalnzlk korkusu belki. Hic caba gostermedi bitti dedik bitirdik. Ama o benden daha uzgundu simdi bilmiyorym ne hissediyo

Canim benim de iki ay oldu davayi acali gorusmuyoruz. Ara ara bende olmaya basladi bende korkuyorum hissettiklerimden. Ama bunlar sevilme ilgi gorme ihtiyacindan emin ol ki adam gibi adam biri ciksa karsina iyi ki bitmis diyeceksin. Kolay degil insanin evini birakmasi ama o evde huzur mu verdiler ki bize. Her Allahim gunu kavga surekli bencillikleri bizi.hizmetci yerine koyma. Kadin olarak deger gormedik. Annesinin babasinin agzina baktilar hep. Bende herkese gulucukler saciyorum ama ara ara icim kan agliyor. Deger miydi diyorum.

Canim durumun daha yeni , basta iyi anilarini hatırlarsın , kel ölür sirma sacli olur , kör ölür badem gözlü olur misali .
Ama inan zamanla boşanmakla iyi yaptığını , onun asla duzelmeyeceni ve seni mutlu edemeyen biri olduğunu fark edeceksin .
Ara ara aklına düşer , üzülürsün neden bu hale geldim dersin ama genel anlamda hayatında alabileceğin en iyi kararı aldığını fark edip sevineceksin :))
böyle aklına geldikçe yaz buraya rahatlarsın , çevrendekiler anlamaz ama burdaki bayanlar candır :))

Canim benim de iki ay oldu davayi acali gorusmuyoruz. Ara ara bende olmaya basladi bende korkuyorum hissettiklerimden. Ama bunlar sevilme ilgi gorme ihtiyacindan emin ol ki adam gibi adam biri ciksa karsina iyi ki bitmis diyeceksin. Kolay degil insanin evini birakmasi ama o evde huzur mu verdiler ki bize. Her Allahim gunu kavga surekli bencillikleri bizi.hizmetci yerine koyma. Kadin olarak deger gormedik. Annesinin babasinin agzina baktilar hep. Bende herkese gulucukler saciyorum ama ara ara icim kan agliyor. Deger miydi diyorum.
haklisiniz hepimiz ayni durumdayız :))
gulucukleri saçmaya devam edin , sahte de olsa insanin ruh haline olumlu etkisi var .
Ben arkadaşlarla gülüp eğleniyorum ve kahkahalarım bile yüksek sesle oluyor ki bu beni gün geçtikçe daha da iyilestiriyor :))

Back
X