Bosanmak veya bosanmamak butun mesele bu..

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
34
kizlar belki eski konumu bilenler vardir, esimle normalde aramiz iyidirr ailesiyle cok problem yasadik cok ayrilma noktasina geldik.

Esim toparlandi ve ailesine karsi benim arkamda durdu.
Ama evliligimiz ve biz cok yiprandik, 2 cocugumuz var ben 26 yasindayim ama kendimi okadar yorgun hissediyorumki.Esim cok bencil, bi oyle bir boyle hergun spor yapmaya gider, bilgisayar oyunlari oynar.
Mesela ben spor yapmak istiyorum demistim dogumdan sonra, benden once o basladi.

Boyle seyler cok son zamanlarda ona tahammulum kalmadi yaptigi hersey gozume batiyor ve cok sinirleniyorum. Tabiki diyceksiniz bumi? Hayir bu degil cook sey yasadik, tamam simdi arkamda duruyor ama ben yasananlari unutamiyorum. Ailesiyle konusma yaptik ama esim icin hersey simdi bitti ve tamam guzel ama ya bana yapilan haksiZliklar bir ozur ile bitiyormu?

Kafam okadar karisikkk cok karisik yazmis olabilirim, suanda kavgaliyiz beni ciddiye bile almiyor ondan uzaklastigimi vs soyluyorum ama adam takmiyor bile.

Bitmis bir evlilik icinmi ugrasiyorum ben veya hala bir umut varmi..

Adam duzelmis iste simdi de siz sorun çıkarıyorsunuz sanırım. Bence esinizle basbasa tatil olur yemek olur ne biliyim vakit gecirmeye bakin bosanmak boyle sebeplerden bu kadar kolay olmamali ya

Adam duzelmis iste simdi de siz sorun çıkarıyorsunuz sanırım. Bence esinizle basbasa tatil olur yemek olur ne biliyim vakit gecirmeye bakin bosanmak boyle sebeplerden bu kadar kolay olmamali ya

Haklisiniz ama ben neden unutamiyorum? Esim neden okadar aile konusunda herseyi unutmami bekliyor? Gercekten sorun bendemi diye dusjnuyorum bazen ama bilemiyorum, esim cok bencil ve sorumluklarini bilmeyen biri.
Beni kaybetmekten korkmuyor, yetmezmi

Haklisiniz ama ben neden unutamiyorum? Esim neden okadar aile konusunda herseyi unutmami bekliyor? Gercekten sorun bendemi diye dusjnuyorum bazen ama bilemiyorum, esim cok bencil ve sorumluklarini bilmeyen biri.
Beni kaybetmekten korkmuyor, yetmezmi

Evet illaki hakli olduğunuz konular vardir..hicbir kadin durup duruken tadini kacimaz ailesinin. Ama size sadıksa aldatmiyorsa siddet göstermiyosa ben 1 kere daha denenmesi taraftariyim. Belki siz biraz yaklassaniz adam kendini toplicak. Eger son cabalariniza ragmen hala sevgisizse yolu sevdiklerine acik olsun haklısınız derim

Bir özürle bitecek mi? Unutamam vs diyorsunda gecmiste boyle oldu diye adam napsin? Hafizani sifirlicak degilbya sonucta. Olmuyorsa ayril. Senin pek yurutmeye niyetin yok zaten

Unutamiyorsaniz, duzelmeyecek diyorsaniz ayrilin.
İsiniz gucunuz imkaniniz da varmis.
Yuva yikmayim diye genc yasta bi omru heba etmeyi anlayamiyorum ben.
Yas erkenken yeni bir hayat kurmak daha kolay, zararin neresinden dönülse kar.

kizlar belki eski konumu bilenler vardir, esimle normalde aramiz iyidirr ailesiyle cok problem yasadik cok ayrilma noktasina geldik.

Esim toparlandi ve ailesine karsi benim arkamda durdu.
Ama evliligimiz ve biz cok yiprandik, 2 cocugumuz var ben 26 yasindayim ama kendimi okadar yorgun hissediyorumki.Esim cok bencil, bi oyle bir boyle hergun spor yapmaya gider, bilgisayar oyunlari oynar.
Mesela ben spor yapmak istiyorum demistim dogumdan sonra, benden once o basladi.

Boyle seyler cok son zamanlarda ona tahammulum kalmadi yaptigi hersey gozume batiyor ve cok sinirleniyorum. Tabiki diyceksiniz bumi? Hayir bu degil cook sey yasadik, tamam simdi arkamda duruyor ama ben yasananlari unutamiyorum. Ailesiyle konusma yaptik ama esim icin hersey simdi bitti ve tamam guzel ama ya bana yapilan haksiZliklar bir ozur ile bitiyormu?

Kafam okadar karisikkk cok karisik yazmis olabilirim, suanda kavgaliyiz beni ciddiye bile almiyor ondan uzaklastigimi vs soyluyorum ama adam takmiyor bile. Ayrilmak istiyorum bazen daha gencim illa mutlu olabilirim diyorum. Sonra vazgeciyorum. Adama ayrilmak istiyorum desem sen bilirsin diyceginden eminim..

Bitmis bir evlilik icinmi ugrasiyorum ben veya hala bir umut varmi..
Ya yanlis anlama ama.
O kadar abartoyorsun ki yazik sana cocuklarina yazik.
Esin arkanda durmus ailesiyle kobusmus daha ne istiyorsun kimse bu hayatta dort dortluk degil .
Sen dort dortluk bir es ariyorsan bu hayatta avcunu yalarsin.
Herkesin sikintisi oluyor .
Herkes bosansin o zamn .
Ya azicik da sen idare et esini spor yapiyorsa nolmis yani..

Bencil adam cok zorda .
Bencil olmayani nerden bulacaz .
Benim ablamin eside bencil adam hic cocuklara bakmaz.
Napsin ablam bosansin mi??
Bencil insan çok diye birsey yok. İnsanlar karakterini az çok belli ediyor evlenmeden önce. evlenince düzelir diye diye yakıyor bir çok kadın kendini. Bencillik öyle diğer kötü huylar gibi pek gizlenebilecek bir özellik değil.Ablanıza gelince hayat onun bu onun kararı kimsenin ona boşan yada boşanma deme durumu olamaz.

Back
X