Bosanmak

Okadar mutsuzumki davayı açtım kararımı verdim kayınbaba olacak şahıs aramış annemi bizde boşanmak yok kan çıkar kanının son damlasına kadar savasirim o çocuğu size bırakmam demiş eş olacak kisiside yeterki geri dön artık sana el kaldırmam falan dio ablamı aramış yalvarmış karımı çocuğumu istiyorum ne olur razı edin gelsin demis beni soracak olursanız ben okadar kotuyumki kayınbaba kisisi tehdit edince olduğum yeri değiştirmek istedim o korkuyla oğlum terlemis çocuğun üstünü bile degistiremedim o panikle çıktım çocuk hasta oldu kalsam dava cikartacaklar ailemin hayatida tehlikede eş kisisinin yalvarmasina guvensem bu sefer sen böle yaptın diye oraya gider gitmez çocuğumu elimden alsa beni gonderse ne yaparım yada ilk kavgada yine aynı şeyi yapsa bu sefer davayi geri çeksem üç sene aynı sebebten boşanma davasida acamicam ben napicam cagresizim napicam bilmiorum

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz size evlenemden önce aşiret oldugunu söylemişmiydi. Ve aşiret oldugunu nasıl anladın

Sakin geri adim atmayin. O dede olucak mahlukata da boyun egmeyin herife bak kan cikar diyor aklinca sizi korkutuyor hicbir sey yapamaz koruma talep edin sikayetci olun ama kuru gurultuyle tipis tipis onlara donmetin ayni seyleri yasayacakin belki daha beterini

Peki aşiret olmasının ne gibi bir dezavantajı oldu sizin için. Karekter olarak ailesinin sözünden çıkmayan birisimiydi canm yoksa kendi kararlarını alıyo muyum. Mesela sizin urfa'ya yerleşmenizi ailesimi istedi
Karektardan ziyade aşiret çocukları koyun gibi yetistiriliyo aile sözünden cikamazlar kendi kararlarini alamazlar sevgiliyken kendini ispatlamaya calisiyolar benim dediğim benim istedigim diye fakat evlendikten sonra tam bı koyun oldugunu anlıyosun ayrıca urfaya yerlesmemizi ailesimi istedi derken az öncede söylediğim gibi onlar bir butun ayrilmazlar sende sadece o aileye yeni bı üye katilirsin şansın varsa sahip cikarlar şansın yoksa kiskancliktan hasetlikten eşinle arani bozarlar cekersen yersin dayagini oturursun cekmezsen benim gibi olursun sakin aşiret biriyle evlenme zira sorularin bana o yoldasin gibi geldi

Sakin geri adim atmayin. O dede olucak mahlukata da boyun egmeyin herife bak kan cikar diyor aklinca sizi korkutuyor hicbir sey yapamaz koruma talep edin sikayetci olun ama kuru gurultuyle tipis tipis onlara donmetin ayni seyleri yasayacakin belki daha beterini
Cnm bu konu çok eski bunun üstünden tekrar döndüm eşime ben ondan sorada kaçtım şimdide boşanma asamasindayiz

Peki döndükten sonra tavırları nasıldı
Sözlerinde durmamislar ki kaçmışsiniz size bişey yaptılar mj ?
Allah yardımcınız olsun ya
Dondukten sora asiri derecede soguktu eve geç saatlerde geliyodu beni onemsemiyodu bugün poker oyununda bı bayanla yazismasini yakaladim kadın aşırı derecede civik konusuyordu bunun üstüne gittim önce senden onceydi dedi baktı yutmadim ben konusmadim arkadasim konusmustur hem.konusmussam bile ne konusmusum oyunla ilgili sonuçta oyun oynuyodum dedi ben daha fazla üstüne gidince beni aşırı derecede dövdü onun üstüne ertesi gün kaçtım bir ay hbr alamadı benden onun üstüne yalvardi yakardi kapıma geldi yapma etme diye dinlemedim ilk durusmamiz yapıldı hakime yalvardı ben karımı çok seviyorum bosamayin diye elimde darp raporlari vardı onlari sunduk hakim tedavi olma yönünde karar verdi ve durusmayi erteledi ne olcak bu böyle bilmiyorum

Dondukten sora asiri derecede soguktu eve geç saatlerde geliyodu beni onemsemiyodu bugün poker oyununda bı bayanla yazismasini yakaladim kadın aşırı derecede civik konusuyordu bunun üstüne gittim önce senden onceydi dedi baktı yutmadim ben konusmadim arkadasim konusmustur hem.konusmussam bile ne konusmusum oyunla ilgili sonuçta oyun oynuyodum dedi ben daha fazla üstüne gidince beni aşırı derecede dövdü onun üstüne ertesi gün kaçtım bir ay hbr alamadı benden onun üstüne yalvardi yakardi kapıma geldi yapma etme diye dinlemedim ilk durusmamiz yapıldı hakime yalvardı ben karımı çok seviyorum bosamayin diye elimde darp raporlari vardı onlari sunduk hakim tedavi olma yönünde karar verdi ve durusmayi erteledi ne olcak bu böyle bilmiyorum
Elleri kirilsin yine mi dövdü !!!
Bir daha geri donmeyin bu adam düzelmez çocuğunuz la annenizle kendinize bir yol çizin
Ailesi tehdit ediyor mu hâlâ

Elleri kirilsin yine mi dövdü !!!
Bir daha geri donmeyin bu adam düzelmez çocuğunuz la annenizle kendinize bir yol çizin
Ailesi tehdit ediyor mu hâlâ
Tehditlerle sindiremeyeceklerini anladılar en son aradım buyrun gelin adresim belli kim kimden giderse hodri meydan dedim bu şekilde çözüm bulamayacaklarini anladilar yalvarma durumdalar şimdi o değilde oğluma çok üzülüyorum babası yasindaki adamlarin kucagina gidiyor baba diyo hiç tanimadigi adamlara Allah'tan dilerim bunun vebalini odeyemesinler

Tehditlerle sindiremeyeceklerini anladılar en son aradım buyrun gelin adresim belli kim kimden giderse hodri meydan dedim bu şekilde çözüm bulamayacaklarini anladilar yalvarma durumdalar şimdi o değilde oğluma çok üzülüyorum babası yasindaki adamlarin kucagina gidiyor baba diyo hiç tanimadigi adamlara Allah'tan dilerim bunun vebalini odeyemesinler
Korkmadiginizi belli etmeniz iyi olmuş
Kıyamam kuzum ya ..
Ama bir de şöyle düşünün biraz daha büyüyünce annesinin sürekli şiddet yediğini goren bir çocuk şiddetle büyüyüp ilerde aynısını kendi de yapacak
Onu geçtim eşiniz ya bir gün gözü döner de onu da döver se nasıl kaldirirsiniz
Siz doğru olanı yapmışsınız allah yar ve yardımcınız olsun
Amin inşallah amin

Korkmadiginizi belli etmeniz iyi olmuş
Kıyamam kuzum ya ..
Ama bir de şöyle düşünün biraz daha büyüyünce annesinin sürekli şiddet yediğini goren bir çocuk şiddetle büyüyüp ilerde aynısını kendi de yapacak
Onu geçtim eşiniz ya bir gün gözü döner de onu da döver se nasıl kaldirirsiniz
Siz doğru olanı yapmışsınız allah yar ve yardımcınız olsun
Amin inşallah amin
Zaten senin düşündüğün gibi düşündüğüm için çıktım bu yola ama.ogluma kıyamıyorum çok üzülüyorum şuan oda tedavi oluyor ama düzeleceğini düşünmüyorum ne yazikki bu es kisiside böyle büyümüş babası annesini dovermis duzelicem tedavi olucam artık sana çok iyi bı koca olucam bilmemne zirvaliklari işte Allah hidayet etsin ne diyimki

Ne kadar geri kafalılık kp ne senin kararından
Hiç korkma geri de durma . Gerekirse şikayetçi ol onlardan

Eşine de inanma bu zamana kadar aklı neredeymiş

Durumunuza çok üzüldüm Allah sizin çocuğunuzu ve bütün çocukları korusun inşallah.Allah yardımcınız olsun kendinize ve çocuğunuza dikkat edin ,size ailenize bir zarar verebilirler çocuğunuzu kaçırabilirler.O yaşam tarzına sahip cahillerden her şey beklenir...

Aşiretler köklü ve zengin aileler oluyormuş sizin Eşiniz zengin bir aileden mi geliyordu peki.
Cnm senin derdin ne zengin bı aile olsa fakir bı aile olsa ne olcak yani benim yaşadıklarım paraylami alakali yada senin yasayacaklarin yani evlen ve gör banada sürekli yasadiklarimi hatirlatma olurmu

Bazen inceldigi yerden kopmasina izin vermek lazim...Korkmayin lutfen...
Sadece yıldırmak ve korkutmak degil mi amacları...
Bakın basariyorlar.
Onlara bu zevki yasatmayin ve dik durun lutfen

Back
X