Boşanmak. ..

bolulu87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
2
1
1
38
Mrb
Acaba aranizda severken 1 cocugu ile bosanmak zorunda kalan varmi

Varsa unutuluyor mu
Hem kendim hem cocugum adina cok fazla aci cekiyorum
Yalan soyliyemem benimde cok fazla hatalarim oldu ve sanirim benim yuzumden kocam dayanamadi dava acti

Ne yapsamda cozumude yok
Biliyorum son pismanlik fayda etmiyor
Cocugumun bende kalmasina karar verildi

Ben kocami nasil unutucam severken ustelik unutma cabalari bos olmazmı

Bana fikirlerinizi soylermisiniz
Cocugum cok kucuk ve suan icin calisma imkanim yok
Mecbur aileme köye gitme zorundaydim

Hatalarin genel cogunlugunun kendimde olduğumu bile bile ustelik hala kocami severken birde ustune bosanmada gerceklesince bukadar agir vicdan azabinin altinda kendimi cok asiri ezilmis hissediyorum
Ne cocugumu dusunmusum ne yuvami
Sanirim hayatimda bukadar ağır bi ders almadim
Simdi beni nelerin beklediyini az cok tahmin ediyorum ve ettikce de umutsuzluga burunmeye basliyorum sanki

Severken suclu kendisiyken bosanan ve atlatan yeniden seven ve evlenen oldumu acaba

Bi omur bu vicdan azabiyla yasamak beni sanirm cok yipraticak ;(

Yorumlarinizi bekliyorum hanımlar

Lanet olsun üç yıl oldu boşanalı bi çocuğum var ve Java sorumsuzluklarıyla uğraşıyorum

Eşin aynı durumda olsaydı ne yapmasını beklerdin?

Ayaklarına mı kapansın isterdin, yalvarsın mı isterdin, yoluna gül döksün mü isterdin?

Yada hangi hatalarından vazgeçmesini isterdin? sana yanlış gelenler neler olurdu?

önce bir empati yap, ben ne isterdim de ve ne yap ne et iletişime geç..ama unutma çocuğun için değil öncelikle senin ve eşin için iyi olacaksa girişimde bulun. çocuk için boşanmamak da yanlış zannımca..

Pismansin ve madem hala seviyorsun, barismayi dene o zaman,bir daha ayni hatalari yapmayacağını ifade et..cocugunuzun hatrina belki bir sans daha verir eski eşiniz...

Ben olsam aşkımdan ölsemde unutmaya çalışırdım..

Ben de bosaniyorum ama vicdanım rahat olduğu için üzülüyorum pek. Çünkü elimden geleni yaptım. Hatasız kul olmaz ama bir evlilik için elinizden geleni yaptığınızi dusunuyorsaniz unutmasi da kolay olacaktır. Diğer türlü vicdan azabı çekiliyor bir ömür boyu

Bunları eşinize söylediniz mi?
Veya öncesinde sizi uyardı mı?

Bir kere daha şans isteseniz bir süre. Kabul etmiyor mu?

Ben senin yerinde olsam seviyorsan ve hatalarım varsa şayet kendimden yola çıkarak ne yapılması gerekiyorsa onu yaparım. Bir şans daha isterim .

neden boşandınız o önemli. belki barışmak için tekrar iletişime geçilebilir ama boşanma gerçekleşmiş artık, umut etmemek lazım. unutmaya çalışmak en mantıklısı. aşktan kimse ölmez merak etmeyin.

Malesef bikere bosama gerceklesti
Benim hatalarim esimi cok skmakti cok bunaltiyodum ufacik meseleleri cok buyutuyodum
Kiskancligimlada bunaltiyodum
O ozur dilesede ben biturlu icime sindiremiyodum hemen affedemiyodum

Pisman oldugumu soyledim ama is isten gecmisti

Hatalarimin farkindayim ama elden bisey gelmiyor

Cok aci cekiyorum cunku onu hala cok seviyorum

Oda beni cok seviyordu ama bosayinca birden degisti sanki bugune kadarki adam degilde baska biriymis gibi davranmaya başladı cok sert ve ciddi tavizsiz

3 senelerdk evliyi suan baskasini bulup sevmesinden evlenmesinden beni ve cocugunu unutmasindan cok korkuyorum
Cok pismanim ama yapacak biseyim yok
Cok aci cekiyorum unutamiyorum biturlu onu bana zarari da olmadi hic evlilik boyunca ondan nefret edecek biseyler ariyorum bulamiyorum da bu vicdan azabiyla ve onu bukadar cok severken onsuzluga nekadar dayanirim bilmiyorum
Onsuz hayattan korkuyorum
Degerinu bilemedigimi simdi daha iyi anlıyorum
Suan evli olsak herseyi yapardim onun cocugumuz ve yuvam icin diyorum
Ama is isten gecti malesef

Bana tavsiyelerinz nelerdir
Hakediyorum biliyorum bazi kotu sozleri
Ama yapacak biseyim yok artik ;(
Cok fazla üzgünüm cokk

Benim hatalarim esimi cok skmakti cok bunaltiyodum ufacik meseleleri cok buyutuyodum

Oda beni cok seviyordu ama bosayinca birden degisti sanki bugune kadarki adam degilde baska biriymis gibi davranmaya başladı cok sert ve ciddi tavizsiz

3 senelerdk evliyi suan baskasini bulup sevmesinden evlenmesinden beni ve cocugunu unutmasindan cok korkuyorum
Cok aci cekiyorum unutamiyorum biturlu onu bana zarari da olmadi hic evlilik boyunca ondan nefret edecek biseyler ariyorum bulamiyorum da bu vicdan azabiyla ve onu bukadar cok severken onsuzluga nekadar dayanirim bilmiyorum

Cok fazla üzgünüm cokk
Olan olmuş artık önünüze bakacaksınız. Bu konuyu tersten yazsaydiniz. Yani sizin yaptığınızı kocanız size yapsa asla dönme huylu huyundan vazgeçmez derdim. Siz de barissaniz pek bir şey değişmeyecek. Zaman her şeyin ilacıdır. İnsan neler yapıyor da unutuyor siz de unutursunuz.

Valla ben değil özlemek tekrar o eve dönme fikrini düşündüğümde bile irkiliyorum sizde evladınız için güçlü kalmak zorundasınız burda önemli olan eşiniz değil çocuğunuz ve sizsiniz bir an önce yeni haytınıza adapte olun

Insan ayrı kalınca aklina zaten hep iyi anilar geliyor. Zamanında sana çok kötü ve kabul edilemez gelen şeyler, sanki senin hatanmış ve tolere edilebilir şeylermiş gibi gelmeye başlıyor. Yani demem o ki içinde bulundugunuz yeni durum psikolojinizi etkilediği için zihniniz size oyun oynuyor. Her şey o kadar mükemmel olsaydı boşanma olmazdı.
Artık geri dönme ihtimali olmadığına göre kendinizi suçlamayı bırakıp, kendinizi sevmeye, kendinize saygı duymaya odaklanın.

Insan ayrı kalınca aklina zaten hep iyi anilar geliyor. Zamanında sana çok kötü ve kabul edilemez gelen şeyler, sanki senin hatanmış ve tolere edilebilir şeylermiş gibi gelmeye başlıyor. Yani demem o ki içinde bulundugunuz yeni durum psikolojinizi etkilediği için zihniniz size oyun oynuyor. Her şey o kadar mükemmel olsaydı boşanma olmazdı.
Artık geri dönme ihtimali olmadığına göre kendinizi suçlamayı bırakıp, kendinizi sevmeye, kendinize saygı duymaya odaklanın.
Çok güzel ifade etmişsiniz. Ayrılık olunca insan kendini suçluyor. Şunu yapmamalıydım bunu yapmasam olmazdı gibi.. yani konu sahibi kendini suçlama istersen mesela niye kıskanıyordun durup dururken mi?

Cok fazla üzgünüm cokk
Bosanmadan dolayı bi suclu ariyorsunuz gibi ve kendinizi bulmuşsunuz. Konuyu bilemem ama bildigim şey; akli basında hiçbir kadın durduk yere düzenini bozmaz, akli basında bir kadın boşanıyorsa üstelik cocuk varken demek ki birşeyler yolunda degildir..

Back
X