Boşanmak. ..

Bi mesaj yazın tüm hatalarınıza pişmanlıklarınıza dair helallik isteyin hala sevdiginizi ama onu hak etmediğinizi bildiginizi söyleyin eger azda olsa seviyorsa barısmak bir sans vermek isteyecektir

Barışmanın yollarını arayın hatalarınızı anladığınızı anlatin bir şans vermelidir cocugunun annesine peşini bırakma boşanma kesinleşti mi ?

Malesef bikere bosama gerceklesti
Benim hatalarim esimi cok skmakti cok bunaltiyodum ufacik meseleleri cok buyutuyodum
Kiskancligimlada bunaltiyodum
O ozur dilesede ben biturlu icime sindiremiyodum hemen affedemiyodum

Pisman oldugumu soyledim ama is isten gecmisti

Hatalarimin farkindayim ama elden bisey gelmiyor

Cok aci cekiyorum cunku onu hala cok seviyorum

Oda beni cok seviyordu ama bosayinca birden degisti sanki bugune kadarki adam degilde baska biriymis gibi davranmaya başladı cok sert ve ciddi tavizsiz

3 senelerdk evliyi suan baskasini bulup sevmesinden evlenmesinden beni ve cocugunu unutmasindan cok korkuyorum
Cok pismanim ama yapacak biseyim yok
Cok aci cekiyorum unutamiyorum biturlu onu bana zarari da olmadi hic evlilik boyunca ondan nefret edecek biseyler ariyorum bulamiyorum da bu vicdan azabiyla ve onu bukadar cok severken onsuzluga nekadar dayanirim bilmiyorum
Onsuz hayattan korkuyorum
Degerinu bilemedigimi simdi daha iyi anlıyorum
Suan evli olsak herseyi yapardim onun cocugumuz ve yuvam icin diyorum
Ama is isten gecti malesef

Bana tavsiyelerinz nelerdir
Hakediyorum biliyorum bazi kotu sozleri
Ama yapacak biseyim yok artik ;(
Cok fazla üzgünüm cokk

Senin icin çok üzüldüm :(
Tum samimiyetimle yazıyorum cok üzüldüm
Kocan sanırım sakin mizaçlı,özür dilemesini bilen,anlayışlı,yapıcı ve biraz da rahat birisi gibi geldi bana
Kus kalmayi sevmeyen...

Ondan nefret edicek bisey bulamaman da adamin dofru düzgün biri olduğu izlenimi verdi bana

Şu lanet olasi nefsimiz yeri geldimi birden bire olusan kibirimiz öfkemiz olmasa benimde hic dilim durmuyor

Ama arada ask olunca bence bazi seyler degisebilir

Buz gibi duvarlari olan mahkeme salonlari,asik suratlar kavgalar esya ayirmalar baba evine dönmeler ne kadar zordur kimbilir

:( :( :(

Insallah barışırsınız

Mrb
Acaba aranizda severken 1 cocugu ile bosanmak zorunda kalan varmi

Varsa unutuluyor mu
Hem kendim hem cocugum adina cok fazla aci cekiyorum
Yalan soyliyemem benimde cok fazla hatalarim oldu ve sanirim benim yuzumden kocam dayanamadi dava acti

Ne yapsamda cozumude yok
Biliyorum son pismanlik fayda etmiyor
Cocugumun bende kalmasina karar verildi

Ben kocami nasil unutucam severken ustelik unutma cabalari bos olmazmı

Bana fikirlerinizi soylermisiniz
Cocugum cok kucuk ve suan icin calisma imkanim yok
Mecbur aileme köye gitme zorundaydim

Hatalarin genel cogunlugunun kendimde olduğumu bile bile ustelik hala kocami severken birde ustune bosanmada gerceklesince bukadar agir vicdan azabinin altinda kendimi cok asiri ezilmis hissediyorum
Ne cocugumu dusunmusum ne yuvami
Sanirim hayatimda bukadar ağır bi ders almadim
Simdi beni nelerin beklediyini az cok tahmin ediyorum ve ettikce de umutsuzluga burunmeye basliyorum sanki

Severken suclu kendisiyken bosanan ve atlatan yeniden seven ve evlenen oldumu acaba

Bi omur bu vicdan azabiyla yasamak beni sanirm cok yipraticak ;(

Yorumlarinizi bekliyorum hanımlar
Dört yaşında bir oglusla bende boşandım tam on yılımı verdiğim adamdan. Ama bizde sıkıntı ondaydi. O yuzden hic pisman değilim. Ama oda pisman degil maalesef. Herkes kendi yolunda tabi sozleri gakaretlwri hic bitmiyir kendisnin bir sevgkisi var hala bana laf ediyor. Sizde sorun cikaran siz oldgunuz için o yizden kabuk edemiyor olabilirsiniz. Olan olmis artik evladiniza bakin.

Ben de sorunun sizde olmadığı suphesine düştüm.
Kocanız bazı kadinlarla gereksiz bir samimiyete girmiş olabilir mi? Boşandıktan sonra tüm bunları önemsiz görmüş olabilir misiniz

Bence gidip af dileseniz bile kabul etmez gibi bizde benzer sorunlar yasadik.siz madam pisman olacaginizi bildiginiz halde niye mucadele etmediniz.burdan atip tutanlar gercekten cok zor bir durum bosanmak artik insanlara normal mis gibi geliyor aslinda uyle degil yuva kurmak cok zor. Ama yikmak cok kolay bir soze bile yikilir

Saydığınız sebepler yani üstüne çok düşmek, kıskanmak, şüphelenmek falan her evlilikte her kadında olan şeyler aslında boşanacak kadar büyük sebepler değil. Ben de eşime karşı biraz öyleyim bazen öyle sinirleniyorum ki ben diyorum boşanacam senden ayrılacam senden diye ciddi olup evi terketmeye kalktığım bile oldu. Ama hata hep bendeydi. 3 yıldır çocuk sahibi olamayışımızın da belki etkisi vardı bilmiyorum. Ama eşim hep sabırlıydı. Bana hep sen ne dersen de ne söylersen söyle senden hiç vazgeçmem derdi. Çok sabretti bana hakkını ödeyemem. Şimdi anladıkça her şeyi ona karşı daha saygılı ve merhametliyim. Evliliğimizde 3 yılımızı bitirdik. Ve artık bu tarz tartışmalarımız da çok yok. İkimizde birbirimizi tanıdık öğrendik çünkü. İlk yıllar böyle sürtüşmeler hep olur. Bana eşiniz çok sabırsız gibi geldi. Belki de çok sevmiyordu. O yüzden o sizden vazgeçebildiyse sizde vazgeçecek ve kendi hayatınıza bakacaksınız.

Su an zihniniz size oyun oynuyor gibi geldi. Bosanmanin verdigi boslukla onu cok sevdiginizi ve asiri kiskanclik ettiginizi dusunuyor olabilirsiniz. Bu durumlarda zihin karsi tarafi kusursuz gorur. Oysa kusurkari olmasaydi siz durduk yerde neden onu bu kadar kisitlatasiniz ki?

Yani adam bu kadar iyiydi
Bu kadar cok seviyordun
Hatanin sende oldugunu biliyordun da bosanmadan once niye bir sans istemedin?

Bosanma gerceklestikten sonra mi hatanin sende oldununun , aslinda onun hicbir sucu olmadigini anladin?

Bosanmadan once birseyler neden yapmadin?

Olan olmus

Yani tekrar evlenmeyi tekrar denemeyi teklif et dicem ama kabul.eder mi bilemem?

Ay çok üzüldüm adınıza. İnşallah barşırsınız tekrar. Hiç umut yokmu. Biraz bekleyin, olay yatışınca bi mesaj felan atın bakalım ne diyecek

Back
X