- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef bikere bosama gerceklesti
Benim hatalarim esimi cok skmakti cok bunaltiyodum ufacik meseleleri cok buyutuyodum
Kiskancligimlada bunaltiyodum
O ozur dilesede ben biturlu icime sindiremiyodum hemen affedemiyodum
Pisman oldugumu soyledim ama is isten gecmisti
Hatalarimin farkindayim ama elden bisey gelmiyor
Cok aci cekiyorum cunku onu hala cok seviyorum
Oda beni cok seviyordu ama bosayinca birden degisti sanki bugune kadarki adam degilde baska biriymis gibi davranmaya başladı cok sert ve ciddi tavizsiz
3 senelerdk evliyi suan baskasini bulup sevmesinden evlenmesinden beni ve cocugunu unutmasindan cok korkuyorum
Cok pismanim ama yapacak biseyim yok
Cok aci cekiyorum unutamiyorum biturlu onu bana zarari da olmadi hic evlilik boyunca ondan nefret edecek biseyler ariyorum bulamiyorum da bu vicdan azabiyla ve onu bukadar cok severken onsuzluga nekadar dayanirim bilmiyorum
Onsuz hayattan korkuyorum
Degerinu bilemedigimi simdi daha iyi anlıyorum
Suan evli olsak herseyi yapardim onun cocugumuz ve yuvam icin diyorum
Ama is isten gecti malesef
Bana tavsiyelerinz nelerdir
Hakediyorum biliyorum bazi kotu sozleri
Ama yapacak biseyim yok artik ;(
Cok fazla üzgünüm cokk
Dört yaşında bir oglusla bende boşandım tam on yılımı verdiğim adamdan. Ama bizde sıkıntı ondaydi. O yuzden hic pisman değilim. Ama oda pisman degil maalesef. Herkes kendi yolunda tabi sozleri gakaretlwri hic bitmiyir kendisnin bir sevgkisi var hala bana laf ediyor. Sizde sorun cikaran siz oldgunuz için o yizden kabuk edemiyor olabilirsiniz. Olan olmis artik evladiniza bakin.Mrb
Acaba aranizda severken 1 cocugu ile bosanmak zorunda kalan varmi
Varsa unutuluyor mu
Hem kendim hem cocugum adina cok fazla aci cekiyorum
Yalan soyliyemem benimde cok fazla hatalarim oldu ve sanirim benim yuzumden kocam dayanamadi dava acti
Ne yapsamda cozumude yok
Biliyorum son pismanlik fayda etmiyor
Cocugumun bende kalmasina karar verildi
Ben kocami nasil unutucam severken ustelik unutma cabalari bos olmazmı
Bana fikirlerinizi soylermisiniz
Cocugum cok kucuk ve suan icin calisma imkanim yok
Mecbur aileme köye gitme zorundaydim
Hatalarin genel cogunlugunun kendimde olduğumu bile bile ustelik hala kocami severken birde ustune bosanmada gerceklesince bukadar agir vicdan azabinin altinda kendimi cok asiri ezilmis hissediyorum
Ne cocugumu dusunmusum ne yuvami
Sanirim hayatimda bukadar ağır bi ders almadim
Simdi beni nelerin beklediyini az cok tahmin ediyorum ve ettikce de umutsuzluga burunmeye basliyorum sanki
Severken suclu kendisiyken bosanan ve atlatan yeniden seven ve evlenen oldumu acaba
Bi omur bu vicdan azabiyla yasamak beni sanirm cok yipraticak ;(
Yorumlarinizi bekliyorum hanımlar